Zhaluuzijas

Sveicinaati!

Gribu pielikt istabas logam horizontaalaas zhaluuzijas.

Nevaru izdomaat, kaa likt - starp logu raamjiem katraa ruutii vai virs logiem - vienu zhaluuziju pa visu logu (ceru, ka saprotami izteicos)

Pirmaa varianta miinusi - lielaaks chakars (pavisam ir 4 ruutis un katrai atseviskji jaapasuuta), bet otrajam variantam - nevarees atveert logu, ja zhaluuzijas buus nolaistas. Ko ieteiktu dariit - varbuut kaadam ir liidziiga pieredze?

Un veel: Vai Riigaa ir iespeejams nopirkt vai pasuutiit zhaluuzijas, kuraam viena puse buutu metalizeeta (atstarojosha), bet otra balta?

Armands

Re: Zhaluuzijas

Liec abas: )

Ja atstarojoshaas, tad labaak likt starp logiem. Tad atstarojamais siltums nebuus ticis iekshaa. Un nebūs šķirbu gar malaam, kur gaismai spiideet.

Karlis

RE: Zhaluuzijas

Es liktu starp (man taa arii bija virtuves logam, kameer neieliku plastmasnieku). Loga atveert nevareeshana vareetu buut diezgan trauceejosha ikdienaa. Veel viens pluss starplogu variantam - mazaak noput.

Vineta

Es ari par to domaju, bet izskiros par labu vienai lielai zaluzijai, jo tiesam cakars ir ar tam vairakam - snores pisies pa vidu, katrai zaluzijai bus atseviski janoregule slipums vienadai gaismas caurlaidibai, bus 4-reiz vairak japatere laiks atversanai - aizversanai, ka ari ir 4-reiz lielaka varbuutiba, ka kaut kas sabojasies.

Bet - ja ir 4 rutis, var likt 2 zaluzijas, ja ir 3 rutis, tad neizskatas tik forsi, ja ir 2.

maksimalais platums ALAN bija laikam 3. 5 metri

nu karoce doma pats - ka labak pasam un ari Sasham

Viennoziimigi - starp stikliem. Es ieliku abpuseeji baltas metaala zhaluuzijas dziivoklja saules pusee, jo vasaaraa vareeja izcepties, kad saule visu dienu logos. Tagad, ja saule cepina, stikli ir karsti arii no iekshpuses, reizeem pat ozj peec sakarsushas kraasas, bet iekshaa veess.

Vedu logus pa vienam (8 ruutis) uz zhaluuziju ielikshanas kantori. Chakars, bet izdariit var. Var jau saukt arii uz maajaam, diezgan veikli taa ielikshana iet.

Janis

Jaunākais forumā