fagor veljmashiinas

biju jau noleemis pirkt samsungu, bet shamiem tur kaut kaadas probleemas ar pigaadeem, tagad apskatiiju fagor. man jau tas kaut kaa uzticiibu neieviesh, bet tirgonji tik ljoti to liela, ka noleemu par to paintereseeties?

kaads reaali to lieto?

kaadi ir plusi elektroniskajam vadiibas panelim un kaadi mehaaniskajam?

Peecis

Re: fagor veljmashiinas

Vasals Peteris,

nu Ivar no Snaiges uz priekshu: )

--

Visu lobu,

Jons mailto: john¤ru.lv

sveiks, nu ja dodam garantiju 3 gadi, tad jau nav ko neuzticigi skatities

Fagor Spaanijaa ir vadoshais razhotaajs ja godiigi tad tas ir E-lex, Whirlpool liimenis, bet zemaakas cenas, jo brends ir mazzinaams Latvijaa

Eletronika pret mehaniku?

viennozimigii elektronika pats ap jaungadu ieliku majas Fagor elektronisko vesheni, esmu izpetijis no

A-Z, pat skatiijies, ka pie dazhaada veljas daudzuma lieto mazaak vai vairaak uudeni utt.

Elektronikai vienkaarshi, pageiz vienu vadibas klokjiti uz vajadzigo programmu (kuru nosecini peec pamacibas), piespied papildus fiichas (papildus skaloshana, ja jutiga aada; pretburzishanaas utt. ), un aizmirsti liidz programmas beigaam maneejaa ir arii ar displeju, kur redzu cik veel ilgi mazgaas, varu uzstadit arii cikos, lai iesleedzas

teoreetiski esmu dzirdeejis par vienu elektronikas miinusu, vadibas blokaa esot ieliidis prusaks un savienojis ar kjermeni ne to ko vajag, pats beigts, vadiiba nodegusi: )

peec musu servisa mesitara pieredzes elektronika pliist daudz daudz mazaak, jo visu nosaka praktiski tikai vadiibas bloks

nu tas taa iisumaa, bet ja interesee vairaak, ienaac ciemos man ir taa, kas redzamajaa lapaa pirmaa (bet ar 1100 apgr)

www.fagor.lv/velas.html

Ilvars

www.snaige.lv

www.fagor.lv

RE: fagor veljmashiinas

diemzheel es zinu. . maneejam Fagor modelim (kaukaac ar 1300 apgriezieniem) ir LIELAS probleemas ar temperatuuras deveeju (datchiku: D): ( ir mainiits nezcik reizes, bet tagad jau atkal izkataas, ka nobiris. labaak njem zanussi vai taml.

nu jaa un durvis maneejam arii izkrita: D engjes noluuza vienkaarshi, kautgan man nav paradums shuupinaaties uz veljmashiinas durviim: ) var jau buut, ka man nav paveicies ar konkreeto mashiinu, bet naakoshaa iekaarta tok nebuus no Fagor'iem.

helmis

paskatiiju fagor. lv lapu - kaut kaa nesajuusmina fakts, ak fagors latvijaa ir tikai 2 gadus, kas manupraat prieksh veljasmashiinaam ir maz.

Peecis

nu un kaads sakars kvalitaatei ar to, cik gadus vinju tirgo Latvijaa

Fagor Spaanijaa, no 1943. gada saka razhot bet ne jau man kaadu japarliecina ____________________

Ilvars

www.snaige.lv

www.fagor.lv

Ja jau tirgo, tad ir jaapaarliecina; )))

M.

Man arii buus Fagors(shonedeelj, vai ne Ilvar? ), un labaak izveelos no zinaama cilveeka mantu, nekaa no Elkor tipa veikaliem, kur vashenes mosk liek kaadaa purvciema pagrabaa: )

nu ja taa, tad negribu parliecinaat tikai tos, kas spriezh tikai subjektiivi : ) peerciet Fagor! Katram pa Fagor- muuusu nakotne! : ) labi beidzam akstities, ja kadam interesee kas konkreets, esmu tieshaam gatavs palidzeet kaut tikai ar info, bet oponeet 20 cilvekiem nav verts ____________________

Ilvars

www.snaige.lv

www.fagor.lv

piemeeram moskvichus arii razho aptuveni tik ilgu laiku, bet no taa tie kvalitatiivaaki nekljuust: ) (luugums neuzsaakt diskusiju par moskaabeljiem, tam ir autoliste)

tos 2 gadus piemineeju taapeec, ka nav iespeejams ieguut reaalas, ilglaiciigas atsauksmes.

paldies helmim par atsauksmi, saakshu skatiities citaa virzienaa. negaidu ka veljasmashiinai cenaa liidz Ls 300 buus perfekta kvalitaate, bet tas:

" ir LIELAS probleemas ar temperatuuras deveeju (datchiku: D): ( ir mainiits nezcik reizes, bet tagad jau atkal izkataas, ka nobiris. "

gan sako. ok, nopliisa, saremonteeja, viss ok, bet ja ir ilgstosh ebatorijs. . .

Peecis

tik traki jau nav mazgaa jau visas tikai saliek vinjas vai nu skjiibacainie, vai eiropeiidi vai turki : )

Ilvars

Ilvar - no Tevis nemtajam ledusskapim vakar palika saldeetava valjaa un pieauga pilna ar sniegu. : )

a ko ta tu gribeeji - lai visa istaba pieaug? : )))

SX ar taadu leitu reiz redzeejis

Jaunākais forumā