RE: cik maksā eiroremonts
Nu šīs standarta atbildes var arī nerakstīt, vai tiešām meistari nesaprot, ka vajag konkrēti kautko pateikt, nevis vajag apskatīt un tad sarunāsim, nav laika ar Jums visiem vazāties un katru vest uz dzīvokli un rādīt, ja nevar pateikt neko tad neko arī no Jums nevajag. Ir taču standarta takse par standarta darbiem, un vispār jautājums tika adresēts dzīvokļu saimniekiem, kas jau ir veikuši kādu remontu un varbūt var padalīties pieredzē.
Vienkārši palasiet forumā visu Jūs meistaru atbildes, visi sakat vajag redzēt, kautko jau sarunāsim - un tagad padomājiet, ja arī Jūs pats tā rakstat, kāpēc man būtu jāizvēlas Jūs, tikai tāpēc ka Jūs pirmais atbildējāt. Lai savu pakalpojumu pārdotu, ir kaut kas jāpiedāvā un ja tas liksies interesants, tad arī sarunāsim un izlemsim kas un kā. : )
man ir 66, 4m2 dziivoklis 103 seerija. apvienoju virtuvi ar istabu un visur izshuvu regipsi, kaa arii nomainiju griidu, elektro instalaaciju utt. man tas prieks izmaksaaja uz dziivokli 15000 EUR spriediet pashi tas ir daudz vai maz! ko vareeju to dariju pats. toties tagad dziivokliitis ir taads, ka nav kauns nevienu vest uz shejieni!
no 100 Ls/m² un uz augshu.
Paldies par atbildēm
pieredze rada, ka normaals eiroremonts ar visiem materiaaliem uz 1 m2 sanaak videji 100 ls. Cena aptver gan santehniku ( bez gaumes lietaam ), gan elektroinstalaaciju.
pieredze rada, ka normaals eiroremonts ar visiem materiaaliem uz 1 m2 sanaak videji 100 ls. Cena aptver gan santehniku ( bez gaumes lietaam ), gan elektroinstalaaciju.