Hei spechuki! Kaa peec jaunajiem noteikumiem. vai es varu uznjeemuma nosaukumaa lietot vaardus Valsts un Republikas: )? Ir ierobezhojumi uz
Latvijas lietoshanu, bet kaa uz shamajiem! ?
Lielum lielais paldies par atsauciibu: )!
Hei spechuki! Kaa peec jaunajiem noteikumiem. vai es varu uznjeemuma nosaukumaa lietot vaardus Valsts un Republikas: )? Ir ierobezhojumi uz
Latvijas lietoshanu, bet kaa uz shamajiem! ?
Lielum lielais paldies par atsauciibu: )!
RE: kaa tur ar uznjeemumu nosaukumu veidoshanu! ?
labaak lieto nosaukumu " Dzīvokļa. . . vai " Mājas. . . vai " Remonta. . . u. tml
Re: kaa tur ar uznjeemumu nosaukumu veidoshanu! ?
domaaju tu runa par shiem komerclikuma pantiem:
------------------------------
28. pants. Firmas atškiramiba
Komersanta firmai (26. panta otra dala) skaidri un noteikti jaatškiras no citam komercregistra jau ierakstitam vai ierakstišanai pieteiktam firmam.
(Ar grozijumiem, kas izdariti ar 14. 02. 2002. likumu, kas stajas speka no 15. 03. 2002. )
29. pants. Firmas izveles ierobežojumi (1) Firma nedrikst ietvert maldinošas zinas par komerctiesiskaja apgroziba svarigiem apstakliem, it ipaši par komersanta vai komercdarbibas veidu vai ari par komercdarbibas apjomu.
(2) Firma nedrikst but pretruna ar labiem tikumiem.
(3) Ierobežojumus varda " Latvija" un ta tulkojuma svešvalodas ietveršanai firma nosaka Ministru kabinets.
(4) Ja firma ietverts administrativas teritorijas vai apdzivotas vietas nosaukums, firma nedrikst sakrist ar attiecigas administrativas teritorijas vai apdzivotas vietas nosaukumu, iznemot viensetu nosaukumus.
(5) Firma nedrikst ietvert valsts vai pašvaldibu instituciju (iestažu) nosaukumus, ka ari vardu " valsts" vai " pašvaldiba" .
(6) Apzimejumu, kas ir Latvija aizsargajamas precu zimes butiska sastavdala, firma drikst ietvert vienigi tad, ja sanemta rakstveida atlauja no attieciga komersanta vai personas, kurai pieder precu zime.
(7) Firmas rakstiba lietojami vienigi latviešu vai latinu alfabeta burti.
Vot zakonotvorshchiki. " Dailjaa impeerija" driikst buut, bet " Skaistuma valsts" vairs nee. Es par lietvārdu briivu lietoshanu.
ar cienu Inga Muste,
Valsts. Lv & Muste. Lv
RE: kaa tur ar uznjeemumu nosaukumu veidoshanu! ?
Paaldies! ! Sapratu respektiivi vaardu Republikas var likt! ? : )
Re[2]: kaa tur ar uznjeemumu nosaukumu veidoshanu! ?
> Vot zakonotvorshchiki. " Dailjaa impeerija" driikst buut, bet " Skaistuma
> valsts" vairs nee. Es par lietvārdu briivu lietoshanu.
var jau lietuvaa/estonijaa nodibinaat AB " SIA Latvijas valsts" , hehe: )