dzivokla vertejums

maris

Tas vērtētāju birojs "Aplese" ir pilnīgi garām pirmkārt vērtējums ir par 10-15% zemāks nekā reālā tirgus cena, otrkārt vērtējumā tiek pieļautas daudz neprecizitātes kas negatīvi ietekmē kopējo iespaidu, kā piemēram manā gadījumā /// Uzrakstīja ka kāpņu telpai ir nepieciešams kosmētiskais remonts, kaut gan pagājušo gadu tika veikts, tad vēl Logi ir tikai uz pagalmu, kaut gan ir uz abām pusēm, māja esot paneļu kas samazina vērtību, cik es zinu tad visi Lietuviešu projekti, 602 sērija ir paneļu un tur vērtība ir ir par 7 līdz 8 tūks. lielāka kā man ( novērtēja par 30300 EUR 2ist dzīvokli 5stāvu/4stāvā ar eiroremontu (vis nomainīts, viss jauns) kaut gan paskatoties sludinājumus par šādu dzīvokli prasa no 35 līdz 42 tūkst. EUR) esmu vīlies.

viesis

RE: dzivokla vertejums

jebkuraa veerteetaaju kantorii ir taa. ja vien nepaziisti personiigi dzivoklis.lv/f/ic/i8.png

viesis

svariga ir dzivokla platiba. 2istabnieks liet projektaa ar 38 m2 logiski ka bus letaks par 2 istabnieku tai pasa maja, bet kas 50 m2. . . .

viesis

> viesis (2005-02-16 12: 21: 59)

>

> RE: dzivokla vertejums

>

> svariga ir dzivokla platiba. 2istabnieks liet projektaa

> ar 38 m2 logiski ka bus letaks par 2 istabnieku tai pasa

> maja, bet kas 50 m2. . . .

Elfrids

Ko Te vari nemties par to veerteesanu? Lietuviesu projekts ir meesls - taadeel arii veerteejums ir atbilstoss. Un bankas nevisai gribiigi grib finanseet sos projektus, ja finansee, tad pirceejam ir vajadziiga lielaaka pirmaa iemaksa.

viesis

> Elfrids (2005-02-23 09: 05: 12)

>

> RE: dzivokla vertejums

>

> Ko Te vari nemties par to veerteesanu? Lietuviesu

> projekts ir meesls - taadeel arii veerteejums ir

> atbilstoss. Un bankas nevisai gribiigi grib finanseet

> sos projektus, ja finansee, tad pirceejam ir vajadziiga

> lielaaka pirmaa iemaksa.

viesis

Varu tikai pievienoties.

Iespejams, par novertejuma cenu pat daudz nestridetos, bet Aplesei skiet ir lielas problemas ar attieksmi.

Atzinuma norada cenu par vienu m2. Realu tirgus cenu. Un talak ir dzivokla tirgus vertiba, kura ieguta nez kada veida, jo pareizinot dzivokla kvadraturu ar noteikto kvadratmenta cenu, iegust summu, kas ir vairak ka 2000 latu mazak, neka butu, ja areizinatu kvadraturu ar 1m2 cenu. Nekadu paskaidrojumu par kaut kadiem koeficientiem utml vienkarsi nav. Un uz lugumu paskaidrot, ka tada cena ir radusies, tika bezmaz vai uzkliegts - "Tad jums drukat vai ne? Mes paskaidrojumus nesniedzam, jus varat vai nu piekrist vai ne! ".

Saprotu jau, ka darba daudz utt - tacu tas nav attaisnojums sitadai attieksmei. Neba es vinu kompetenci apstridu, bet mani tomer interese, kaa tie cipari ir radusies, un vai gadijuma nav aritmetiska kluda. . .

Cilvekiem ar vajiem nerviem neiesaku.

Jaunākais forumā