Dziivoklis

Kaada bezspeeciiba paarnjem, kad ik uz solja tu atduries pret vajadziibu peec naudas, lai vareetu dziivot kaa gribas un kaa liekas, ka esi pelniijis! ! ! ! !

Nevaru atljauties dziivot kaa veeleetos, taapeec, varbuut kaadam jums paziistamam cilveecinjam ir vietinja (1 ist. dziiv. ), kur es vareetu par kaadiem 60-70 Ls (kas shodien jau ir visai nenoziimiiga summa) meenesii apmesties kaut kur centra pusee? ? ?

Mani vairs neuztrauc, ka nebuus lattelekoma, centraalaas apkures. Var buut bez meebeleem (tas pat buutu labaak). Vieniigais, ko gribeetu, lai sienas nejuuk kopaa, tualete nebuutu koridoraa un kaut kaadu uudeni no kraana dabuunamu. .

No savas puses apsolos kaartiigu dziivoshanu un regulaaru iires apmaksu.

Priecaashos par jebko: )))))))))))))

Gunita

6359191

Re: Dziivoklis

Jaa, jaa, man arii taada probleema - nu nepietiek naudas lai vareetu dziivot kaa gribaas: ))

M.

Liekas, ka jums izeja butu kopigs sponsors: )

V.

Vai samesties kopaa un pa 140 Ls jau var kaut ko dabuut.

--

Normunds, tel. 6482042

Dziivoshana kaa gribaas jau neietver sevii tikai apdziivojamaas platiibas jautaajumu; )

M.

Nu nezinu, viss, kas man pashlaik vajadziigs, ir telpas, kaut vai remonteejamas, lai es varu iekaartoties peec sava praata, lai ieprieksheejie iedziivotaaji neliek man dziivot vietaa, kur pie sienaam ir paklaaji un dziivojamaa istaba ir fliizees: ))))

Patiesiibaa saaku domaat par dziivoklja iegaadi, ne iireeshanu. . . Nu bet tikai domaat protams. . . : ))

Un runaajot par iireeshanu, patieshaam daudz izdeviigaak iireet uz diviem vairaak istabu dziivokli, nekaa vienam pasham iireet vienistabas. . .

Taa kaa sarosaas visi tie, kas buutu ar mieru samesties: )))

P. S. Buushu ljoti jauka kaiminjiene: )))))))

RE: Dziivoklis

Lasot shito, taa vien gribas ieteikt pameegjinaat dziivot kojaas: )

Maaris

Nu jaa. . . . istabas ta izoleetas, bet virtuvee eest taisiishana buus pie vienas pliic, ledusskapis viens, galu galaa - uz viena poda jaaseezh. Un, ja veel gribas paseedeet vienaa laikaa (nepaarprotiet, ne- kopaa). . . .

Maaris

to visu, jeb tikai shito:

" P. S. Buushu ljoti jauka kaiminjiene: )))))))" ? ?

SX

Nu ne tik prasti es to domaaju: ) Par 150 Ls var dabuut feinu 2istabu dziivokliiti, netaalu no centra, turklaat abas istabas izoleetas: ) Nav tikai gribeetaaju pagaidaam: (

samesties un panjemt kojaas veselu staavu: )) kaa pakost vareetu. . .

nu un kaiminjiene -- jaa, tas arii rulleetu: ) puikas buutu sajuusmaa, ja buutu kaiminjiene un veel " jauka" : )))

Maaris

Eu, nu, puishi, vai ta taa uzreizi vajag? : )

Re[2]: Dziivoklis

pavasars tak gaisaa jutams: )

--

Best regards,

Ieva mailto: ieva¤kubs.lv

Kaapeec gan ne, ja ir tik jauka kaiminjiene?

Maaris / spameris

Jaunākais forumā