Re: Dziivoklis
Jaa, jaa, man arii taada probleema - nu nepietiek naudas lai vareetu dziivot kaa gribaas: ))
M.
Liekas, ka jums izeja butu kopigs sponsors: )
V.
Vai samesties kopaa un pa 140 Ls jau var kaut ko dabuut.
--
Normunds, tel. 6482042
Dziivoshana kaa gribaas jau neietver sevii tikai apdziivojamaas platiibas jautaajumu; )
M.
Nu nezinu, viss, kas man pashlaik vajadziigs, ir telpas, kaut vai remonteejamas, lai es varu iekaartoties peec sava praata, lai ieprieksheejie iedziivotaaji neliek man dziivot vietaa, kur pie sienaam ir paklaaji un dziivojamaa istaba ir fliizees: ))))
Patiesiibaa saaku domaat par dziivoklja iegaadi, ne iireeshanu. . . Nu bet tikai domaat protams. . . : ))
Un runaajot par iireeshanu, patieshaam daudz izdeviigaak iireet uz diviem vairaak istabu dziivokli, nekaa vienam pasham iireet vienistabas. . .
Taa kaa sarosaas visi tie, kas buutu ar mieru samesties: )))
P. S. Buushu ljoti jauka kaiminjiene: )))))))
RE: Dziivoklis
Lasot shito, taa vien gribas ieteikt pameegjinaat dziivot kojaas: )
Maaris
Nu jaa. . . . istabas ta izoleetas, bet virtuvee eest taisiishana buus pie vienas pliic, ledusskapis viens, galu galaa - uz viena poda jaaseezh. Un, ja veel gribas paseedeet vienaa laikaa (nepaarprotiet, ne- kopaa). . . .
Maaris
to visu, jeb tikai shito:
" P. S. Buushu ljoti jauka kaiminjiene: )))))))" ? ?
SX
Nu ne tik prasti es to domaaju: ) Par 150 Ls var dabuut feinu 2istabu dziivokliiti, netaalu no centra, turklaat abas istabas izoleetas: ) Nav tikai gribeetaaju pagaidaam: (
samesties un panjemt kojaas veselu staavu: )) kaa pakost vareetu. . .
nu un kaiminjiene -- jaa, tas arii rulleetu: ) puikas buutu sajuusmaa, ja buutu kaiminjiene un veel " jauka" : )))
Maaris
Eu, nu, puishi, vai ta taa uzreizi vajag? : )
Re[2]: Dziivoklis
pavasars tak gaisaa jutams: )
--
Best regards,
Ieva mailto: ieva¤kubs.lv
Kaapeec gan ne, ja ir tik jauka kaiminjiene?
Maaris / spameris