Kas notiek Latvijā?

viagris

Kas notiek? Cenas īpašumam ir neadekvāts, īpašum, kamēr nonāk līdz pircējam ir 999 reizes pārpirks, cenas mākoņos un cilvēki pērk, ka nemetas, īpaši vecajās mājās, kas pēc 10 gadiem sabruks ipvpfmag

Nu karoče sviests, nerunājot par jaunajiem dzīvokļiem un māju ciematiem (mistiskas cenas no 100 000! ! ! ), kas tos pērk kropļo visu tirgu.

Vajag kādā jaunā projektā vispār neko nepirkt un tad sāktu kretīni domāt, kādu cenu likt.

agnese

RE: Kas notiek Latvijā?

Kamēr ir aitas ir arī cirpēji, tākā cenu jau nosaka pircēji, kamēr viņi pirks par šādām cenām tikmēr. . . .

viesis

un kas tev iisti nepatiik cenaas? paaraak augstas? ? ? mulkiibas!

viesis

ta jau daudzi doma, bet tomer perk. . . redzes cik ilgi, un kas perk? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

ta ir un bus

nu paklau tas jau notiek tapec, ka musu nekustamais tirgus ir briva konkurence ar parejam pasaules valstim un tapec nu ipasjuma cenas ur tiesji tadas, kadas vinjas ir. . un ar to vienkarsjim ir jasamierinas, jo nekas nemainisies, ja nemainisies politiska situacija vai visadi cita riska faktori. nabagamums baalelinjiem nu jasamierinas, ka vo sjitadas cenas, vai nu japerk kads plekjitis latgalju zem, itee vai kada cita pamesta sturii, kur tas vis ir leetaaks, nu blin kas tur ko nesaprast-mezonigais kapitalisms taksj-njem krediktu, ja ir darbs un perc ipasjumu. . paliks tikai dagaak. nu pac varun pateikt to ka pardevu sau ipasjumu netalu no liepajas un tag parvacos uz rigu. . un pas jitiem naudiem man kas ir n o pardota nekustamaa -es neko nevar nopirkt sitai krajaa. . nu naksies vien pelnit daudz naudinjs un domat un krukjiities

tereze

es dzirdeju, ka cenam busot jakritas, jo algas jau neatbilst tam cenam, un kas var panemt kreditu, tad jau jagaida, vai tas piepildisies. .

Aga

Bet es dzirdeju, ka bankas uz Ziemssvetku depozitiem Latvijas iedzivotaji noguldijusi tadus miljonus Ls, kas parspej citus gadus. Nez' kapec, lai cenas nekustamajam ipasumam kristos, ja vispareji nemot, tatad nauda IR un DAUDZ!

Jaunākais forumā