Nepiecieshama info par zemes iegadi

Vai kaads man var dot padomu. Veelos iegaadaaties zemi Riigas rajonaa, bet pats esmu nepieredzeejis shajaa jomaa. Gribeetu uzzinaat atbildes uz sekojoshiem jautaajumiem:

1. Kam jaapieveersh uzmaniiba iegaadaajoties zemi?

2. Vai buuvnieciibas atljaujai ir deriiguma terminjsh peec kura taa jaaatjauno, ja veel nav uzsaakta buuvnieciiba?

3. Vai lai sanjemtu buuvnieciibas atljauju, jau jaabuut izstraadaatam konkreetam projektam? Vai to var mainiit?

4. Kaa un kur var uzzinaat, vai kaadam konkreetam zemes gabalam varees ieguut buuvnieciibas atljauju vai nee, ja taadas veel nav? Cik tas aiznjem laika?

5. Kur var uzzinaat, vai konkreetam zemes gabalam ir kaadi servituuti vai citaadi ierobezhojumi( piem. , tas atrodas kaadaa zonaa kur nevar veikt buuvnieciibu(dabas liegum vai kaada aizsarg josla))?

6. Cik laika aiznjem iipashuma tiesiibu paarnjemshana no ieprieksheejaa iipashnieka un cik tas aptuveni maksaa?

7. Kuraa vietaa jaaveic paarrakstiishana?

8. Kaa un kur var uzzinaat, kaadas komunikaacijas ir pieejamas un kaadas tuvaakajaa laikaa paredzeets tuvumaa ievilkt?

Paldies par atsauciibu,

Normunds

Re: Nepiecieshama info par zemes iegadi

Peec texta noprotams, ka zemi gribaas, bet zinaashanu maz. Man daudz paliidzeeja shis saits:

www.vzd.gov.lv/jautajumi/jauta...

Un ieksh kiss.id.lv vaig palasiit par citu pieredzi un ieteikumiem.

Karlis

Re: Nepiecieshama info par zemes iegadi

Paldies, diezgan interesanti saiti!

Normunds

Quoting Karlis < ksulcs¤latnet.lv >:

> Peec texta noprotams, ka zemi gribaas, bet zinaashanu maz. Man daudz

> paliidzeeja shis saits:

> www.vzd.gov.lv/jautajumi/jauta...

>

> Un ieksh kiss.id.lv vaig palasiit par citu pieredzi un

> ieteikumiem.

>