remonts-dizains, parbuve.

viesis

Jusu dzivokli nepieciesams remonts? plastikatu logi, santehnikas maina? elektroinstalacijas maina! arku aillu izagesana betona, demontazas darbi. Buvgruzu izvesana! iespejami kraveju pakalpojumi. . . , ka ariieksejie apdares darbi-apmesana, spaktelesana, krasosana, tapetes, flizesana, regipsa darbi, parkets, laminats, kavrolins. . . ka ari citi remontceltniecibas darbi. mob. 6340265

laura

RE: remonts-dizains, parbuve.

labdien. man ir vajadziigs remonts viesistabaa un koridoraa. mazs dzivoklis. un veel shaati tadi siikumi: virtuvee bik janoflizee un WC durvis janomaina.

istabaa - griesti( visdriizaak tapete), sienas - tapetes (krasojamas vai jau gatavas), grida - laminaats. 16 m2.

jaasaliek normali kontakti. durvju vietaa neliela arka varbuut.

koridoraa - grida (laminats vai flizu imitators) sienas - tapetes (krasotas vai gatavas) griesti - regjipsis nekaada iipashaa sienu liidzinaasana nav vajadziiga, jo nedzivosim visu muuzu shai kabataa.

aptuvenaas darba izmaksas varat pateikt?

un terminus?

viesis

Mēs ar tādiem sīkumiem nenodarbojamies. Ar cieņu viesis.

Marisaima2004

> viesis (2004-11-18 09: 41: 38)

>

> RE: remonts-dizains, parbuve.

>

> Mēs ar tādiem sīkumiem nenodarbojamies. Ar cieņu

> viesis.

t9554922(mees nodarbojamies arii ar ""siikumiem"")

viesis

tas viss ir jaaredz. jaazin ko juus tiessi veelaties. saviem darbiem dodu garantiju. K. t8240450

viesis

normali dzeki atbild uz man uzdotiem jautajumiem? ? ? baigie pipari! mob. 6411896

laura

un un kam tagad lai zvanu? kurs tad iisti vareetu uztaisiit taami man?

viesis

uzrakstat epasts-tims¤pilenstims.lv varat ieskatities majas lapa www.pilenstims.lv , apskatit dzivokli varam nakam nedel, eesmu nedaudz apslimis. Tims

viesis

esmu at kal uz stripas, rakstat jautajat, zvanat, ar cienu Tims

Jaunākais forumā