RE: UZMANIBU. . . KRAPNIEKS
Viņš pa tiešām ir baigais maita, ir bijusi darīšana ar šo blēdi arī man ar viņu ir kārtojami reiķini. Zinu ka viņš dzīvo Ādažos daudzīvokļu mājā, telefonu viņš maina tik pat bieži kā zeķes.
krapniekus vajag sodit. . . , iesaku jums izveleties labus meistarus, kuri strada ar ligumu, garantijam. www.pilenstims.lv
A. Tauriņa adrese:
ādaži, gaujas 25/1 -40, telefons 7997214 (autoatbildētājs);
rīgā, kurzemes prospekts 152-71,
Sambuli!
Ja Tev kaut kas tuvāk zināms par A. Tauriņu, dod zinju uz Dr. Barmentalj vai 9432593.
Par Taurinju ierosināta krimināllieta.
Jebkāda papildus info var būt noderīga.
Paldies jau iepriekš!
Ja tas ir tas pats A. Tauriņš tad dzirdēts, ka pirms pāris nedēļām strādāja kaut kur Balvu pusē. Telefons, kas viņam ir bijis pirms trim nedēļām, jau ir nomainīts.
Neesi vienīgais, kam bija darīšana ar Tauriņu. Manam paziņam tas ir palicis apaļu summu parādā par veiktajiem darbiem.
Ja kaadam ir bijusi neveiksmiga sadarbiba ar "dzivoklju meistaru" Andri Tauriņu, pk 060261-11575, pierakstits Gaujas 25/1-40, Adaži, un ir saglabati neizpilditie ligumi, varu izskatit iespeeju nopirkt no jums A. Taurinja paradus.
Rakstiet karlhaus¤justice.com
Andris Taurinsh ir aiztureets 22. 03. 2005.
Visas personas, kam ir mantiska rakstura pretenzijas pret sho personu sakaraa ar naudas izkraapshanu remontu laikaa, laipni aicinati pieteikties uz dr.barmentalj¤inbox.lv
Palidzesim atgut naudu, ka ari kompenset zaudejumus.
Vēl ir tāds RAIMONDS MAZROCIS, KURŠ PATREIZ SĒŽ CIETUMĀ PAR SLEPKAVĪBU UN T-TAJIEM CILVĒKIEM IR IZKRĀPIS NAUDU PAR NEKUSTAMAJIEM.
IR MĀJAS LAPA! PASKATIET TO PRETĪGO PURNU! www.ikrm.lv
Viņu atbalsta INETA MAZROCE, kura strādā apkures katlu firmā BUDERUS, iesaku nesaistīties ar šiem krāpniekiem un firmām!!!
Kā var dabūt rokā to Andri Tauriņu (p. k. 060261-11575)? Vai ir kāds kas zin, kur viņš patreiz ir atrodams? Pret atlīdzību ļoti vajadzīga ir informāciju par šo kungu!!!!
Man ir zināma informācija, kur atrodas tas pats slavenais krāpnieks- Andris Tauriņš. Arī es esmu iekļuvusi apkrāpto sarakstā. Kā varu sazināties?
kas pateiks kur viņu var sameklēt tagad??/
Tagat Tauriņš dzīvo smiltenē
Nē, no Smiltenes Tauriņš ir " aizlidojis" uz Kurzemes pusi- Liepāju, kur saticis kārtējo lētticīgo sievieti uz kuras rēķina jauki var padzīvot. Kad Andrītis jūt, ka tiek " atkosts", tad laižas prom, paķerot līdzi arī saimnieces mantas. Tagad grūtāki laiki, nav vairs mašīnas, tad paņem to vērtīgāko, ko var panest. Sievietes, uzmanieties no šī kunga, īsts aktieris, tēlo profesionāli. Perfekti pārzin sievietes vēlmes, tāpēc arī " IEKRĪTAM" uz to. Šis cilvēks ir krāpnieks, zaglis un melis. Ja kādam nepieciešams zināt viņa atrašanās vietu, varu nosaukt adresi.
malda, atsūtiet lūdzu šī kunga adresi un tel num uz tel num 28830108, atlidzība garantēta
Tapec ari jasadarbojas ar STABILAM FIRMAM....
Es savlaik logus liku šajā kantorī: www.e50.lv
Kam jāpievērš uzmanība?
-> lai rūpīgi izmēra -> jāpiedomā pie aiļu apdares [logi ielikti, bet siena viens vienīgs caurums] -> 2 vai 3 stikli -> var patincināt par siltuma nezaudēšanu -> var patincināt par t. s. selektīvajiem stikliem
Galu galā pircējs var uzdot visus iespējamos jautājumus.