Galdniecības firma ««Norkus»» piedāvā!
Pēc pasūtījuma izgatavojam kāpnes, durvis, virtuves iekārtas, ekskluzīvas mēbeles un daudz ko citu pēc klienta vēlēšanās.
Laba kvalitāte elastīgas cenas. . . Tel. 9117800
Galdniecības firma ««Norkus»» piedāvā!
Pēc pasūtījuma izgatavojam kāpnes, durvis, virtuves iekārtas, ekskluzīvas mēbeles un daudz ko citu pēc klienta vēlēšanās.
Laba kvalitāte elastīgas cenas. . . Tel. 9117800
RE: Galdniecība. (Par Juri Kraģi un viņa firmu "Norkus")
Neuzķerieties, lūdzu! Rūgta pieredze. Īpašnieks - Juris Kraģis, kaut arī šķiet simpātisks un uzticams, jūs noteikti pievils:
1) ķibeles nebeidz viņu vajāt - te mašīna neiet, te telefons nezvana, te kāds strādnieks aiziet, te veselība, te ģimene, u. t. t;
2) viņa solījumiem nav nekāda svara - apsolīs, piečakarēs, pēc tam jūs ilgi viņu meklēsiet - atradīsiet, tad viņš savilks pierīti, nolaidīs actiņas un teiks: "Es saprotu, jā, jā tā sanāca", tad palūgs nedaudz avansiņu, radīs iespaidu, ka viss notiek un viss sāksies no gala - apsolīs, piečakarēs, . . . ;
3) cenas nav augstas, bet laiks un nervi nav tā vērti - šobrīd esmu pārliecināts, ka gudrāk būtu bijis samaksāt citam divreiz vairāk;
4) kvalitāte ir viduvēja!
Ar Juri Kraģi 2003. gada vasarā vienojos par trepju (36 pakāpieni), virtuves iekārtas un 10 durvju izgatavošanu - termiņš visu darbu pabeigšanai - 2003. gada rudens. Uz 2004. gada(! ! ! ) rudeni man ir:
1) virtuves iekārta ar dažām neprecizitātēm un dažiem nepabeigtiem sīkumiem, kas vairs uz nerviem nekrīt, bet smuki neizskatās. Sienas skapīši gan no sienas atkārās un sašķiebās, tad Juris Kraģis šo "sīkumu" ātri (dažās dienās) novērsa. Jāteic gan, ka virtuves iekārtu izgatavoja cits puisis, kurš visu nepabeidza, jo Juris Kraģis viņam neesot norunāto summu samaksājis.
2) 9 durvis no desmit, no kurām neviena nav pilnībā pabeigta - dažām nav dekoratīvās līstes, dažām nav roktoru, dažas nevar aizvērt, dažas vēl jāpiebeicē, bet 1 durvis nav vēl izgatavotas.
3) 18 pakāpieni no 36, pa kuriem var uzkāpt uz mājas otro stāvu. Šī brīnišķā, ilgi gaidītā iespēja man tika dota 07. 05. 2004 - tikai nieka 9 mēnešus pēc pasūtījuma veikšanas (margu vēl nav - jāpiebilst, ka man ir 2 mazi bērni. . . )Firmas Kalnozols būvuzraugs, novērtējot trepju konstrukciju, atzina to par bīstamu un ieteica līdz visu trepju uzstādīšanai vispār pa tām nestaigāt.
Jāpiebilst, ka par pasūtījumiem es neesmu Jurim Kraģim parādā, bet piespiest darbus pabeigt nav manos spēkos, tāpēc būšu spiests uzsākt tiesu darbus.
Ja vēlaties precīzāku info, bildes vai apskatīties, kā tas viss izskatās dabā, zvaniet man - tel. 9248020.
Ar cieņu,
Imants
P. S. Juri Kraģi, nu nav Tev šobrīd zvaigznes labvēlīgas, lai taisītu savu biznesu. Piesakies kādā firmā par galdnieku un pelni savai ģimenītei iztiku, varbūt ne tūkstošus, par kuriem sapņo, bet pietiekami, lai forši dzīvotu, nebūtu nevienam parādā, nesāpinātu apkārtējos un nevairotu ļaunumu.
tad jāsaka kā " bez tabu" vīņš NAV savā vietā![]()