RE: diiv'ani
Te rodas jautaajums - kas nu kuram ir pieklaajiiga cena? ? ! ! ; )
Nu es pirms nedeeljas dabuuju savu pasuutiito diivaaninju un esmu ljoti apmierinaata ar rezultaatu.
Pasuutiiju firmaa " MTN" , kas atrodas ganiibu dambii 24a
Tur katrs var izveeleeties gan sev tiikamaaku fasonu, gan izmeerus, gan arii audumus.
Lai izdodas!
Putekliic
Jaa, vispaar diezgan chaabigi ir ar diivaniem. Ja grib kaut ko vienkaarshu, kubisku. Ir problemas.
Vot incee cik varetu maksaat shaads. Tikai bez stuura, a Dialoga lapaa nav cenas.
www.dialogs.lv/meb_html/dana.h...
Re: diiv'ani
Sveiks kaskadieris,
nu man maajaas ir viens no www.dialogs.lv - guljams ne tikai seezhams. . . .
izskataas labi bet matrachi drankjiigi liekas un mehaanisms ar viens izjuka
Ir arii divi(vienaadi) no www.taps.lv - vienam apakshaa kastee audums saak atdaliities no kastes malas, bet nu tas ir siikums, jaapieliime buus, toties matrachi liekas daudz labaaki kaa dialogam.
--
Rukicc mailto: Rukicc¤apollo.lv
par Taps neko sliktu nepateikshu, pashiem ir divans-gulta cenas gan vinjiem lielakas nekaa analogiem citiem, bet tas guljamais materiaals labaaks iekshaa salikts -kaa pats Taps saka: vinji gandriiz vieniigie, kuri Latvijaa taisa, nevis perk-pardod
Vertejums Taps: cena- 7, kvalitaate - 8, dizains - 6
Ilvars
www.snaige.lv
www.fagor.lv
Man viena pazistamaa mekleja divanu (arii bija kaut kaadas " mistiskas"
parsiibas: erts, lets, individuals etc. ) un beigas cik zinu nopirka taja bodee kas uz Brivibas/Vairoga krusta (pa diagnoli VEF kult. pilij).
Palika apmierinaata; -))) Pats taja bode mebeles skatijies nekad neesmu, pedejoreizi biju tur tad kad vel alu tur nopirkt vareeja. . . .
Moodza, pedeja laikaa iepircis tik Aizputes razhojumus - noskata Grivas mebelees vai Chiekuraa, ko vajag un sarunaa pa taisno pa taisnigaaku cenu.
> Man viena pazistamaa mekleja divanu (arii bija kaut kaadas " mistiskas"
> parsiibas: erts, lets, individuals etc. ) un beigas cik zinu nopirka taja
> bodee kas uz Brivibas/Vairoga krusta (pa diagnoli VEF kult. pilij).
> Palika apmierinaata; -))) Pats taja bode mebeles skatijies nekad neesmu,
> pedejoreizi biju tur tad kad vel alu tur nopirkt vareeja. . . .
nu nez, kad peedeejoreiz tur biju, taas meebeles izskatiijaas apmeeram peec nekaa.
KPL, turpat blakaam tusee
Sarunaat pa taisno. . . tas ir kur un kaa? ?
Var kaut ko konkreetaak? ?
Putekliic meklee, kas vareetu uztaisiit plauktinjus un kaut ko galdam liidziigu virtuvee
Man arii tur nekas neiepatikaas.
Nopirku diivaanu firmaa RMS, Gjertruudes ielaa (starp Barona un Teerbatas).
Vairaak kaa gadu vinsh man jau ir. Gultas beerniem ariit tur gaadaaju pirms vairaakiem gadiem. Viss apmierina. Tiesa, diivaanam ieluuza pamatne peec paaris meeneshu lietoshanas (varbuut beerni par daudz leekaaja) - aatri visu salaboja.
Par dizainu neizteikshos - nav mana stipraa puse.
Vineta