uzmanās no Viva nami!

viesis

uzmanās no Viva nami!

ievietots 2004-06-28 11: 55: 33 ------------------------------

Kurš te prasīja, lai pastāsta par firmu Viva nami? Tad tā. Tas pats Viesturs M. kamēr neesi iedevis viņam nekādu naudu, dzied ļoti skaistu dziesmu par to, kādas procentu likmes viņš tev var izgādāt, cik vajag pirmo iemaksu, ka naudu no bankas viņš tev dabūs cik vajadzēs, atliks arī remontam, nu, īsāk sakot brīnumdaris gatavais. Vēlējos savai meitai palīdzēt iegādāties dzīvokli. No sākuma viss gāja gludi un skaisti. Taču, tiklīdz iedevu prasīto drošības naudu, viss burtiski sagriezās ar kājām gaisā un kļuva par nervu bendēšanu 3 mēnešu garumā ja ne vairāk. Negribas atcerēties. Ļoti slīpēts cilvēks

Girts Niedra

Mr

Nu nezinu, arii kaartoju dziivoklja pirkshanu ar taa pasha Viestura M. paliidziibu, arii krediitu bankaa njeemu. Vispaar nekaadu probleemu, uzticeejos diezgan daudz - nenesu pat papiirus pats uz zemesgraamatu, aiznesa un visu nokaarotoja manaa vietaa. Protams, nav jau zvaniits ka es neesmu iznjeemums kaut kaads, bet man par Viva Nami palika ljoti pozitiivs iespaids.

m2004

RE: uzmanās no Viva nami!

ir bijusi dariishana, nekaadu probleemu nav bijis.

tiiri mana pieredze, neko sliktu nevaru par vinjiem teikt.

guest

RE: uzmanās no Viva nami!

ja tas viesturs M ir slipets bledis. . . . pilnigi piekritu. Mes jau taisijamies vinu iesudzet, bet nepietiek pieradijumu, tadel atrisinasim ar tautas metodem, jau uzzinajam vina adresi. . . ta ka velak, ievietosim bildes ar forshu saturu. . . .

maria

kas tad talak notika? man interese ari? ko tad vins tadu dara?

maria.

varbut varetu precizet tiesak, kas tur notiek..

Dainis

Uzmanieties no Viva Nami!!!

Un jo īpaši no Gaļinas Krastiņas - ļoti liela kāre pēc personīgā labuma gūšanas, ļoti negodīga un ļoti nepatīkama radība!!!

Jaunākais forumā