sveika, liste
varbuut kaads var ieteikt, ko dariit ar skaljiem kaiminjiem. situaacija sekojosha: dziivoju privaatmaajaa (idividuaalaa apbuuve, nevis saimnieka maaja), viss it kaa OK, ja vien kaimninjs nebuutu izdomaajis savaa pagalmaa uzriikot malkas placi (patiesiibaa shis bizness vinjam ir jau sen, tikai tagad ir arii svaigi nopirkts baljkjvdejs, kas noziime, ka darbiiba tiks paplashinaataa).
taadeejaadi vinjs pagalmaa ieriikojis vietu, kur baljkji tiek paarveersti malkaa - ar zaagjeeshanu, skaldiishanu etc. it kaa jau bijaam ar to samierinaajushies, ka shad un tad ir trokshnji un beernu nvar atsteet laukaa ratinjos guljam, tachu tagad tas viss saak uznjemt arvien lielaakus apgriezienus un skaidrs, ka zaagjeets tiks daudz un dikti un par atpuutu maajaa, ja vien nav aizverti visi logi, var aizmirst. tiesa, agraak zaagjeeja no 7 liidz 10 riitaa, un tikai peec aktiiviem protestiem tagad tas notiek peecpusdienaas un sestdienaas tikai retumis. . . runat ar vinju ir bezjeega, vinreiz vieniigi atbildeeja, ka shodien tachu ir darba diena, tas nekas, ka tev atvaljinaajums, man jaazaagjee taa, kaa es esmu ieplaanojis. . .
tad nu jautaajums - vai ir kaadi ierobezjojumi (aciimrezdot pashvaldiibas) shaadai darbiibai dziivojamajaa zonaa, kas paredzeeta viengjimenju maaju apbuuvei, vai ir kaadi trokshnju standarti utt.
kaa noskaidroju, pilniigi nelegaals shis pasaakums nav - kaiminjam esot regjistreets individuaalais uznjeemums, taatad vismaz dalja fiansiaalo dariijumu notiek oficiaali, bet nu cik oficiaali ir ieriikots " malkas placis" - nezinu. . .
jau ieprieksh pateicos, andris