skalji kaiminji

sveika, liste

varbuut kaads var ieteikt, ko dariit ar skaljiem kaiminjiem. situaacija sekojosha: dziivoju privaatmaajaa (idividuaalaa apbuuve, nevis saimnieka maaja), viss it kaa OK, ja vien kaimninjs nebuutu izdomaajis savaa pagalmaa uzriikot malkas placi (patiesiibaa shis bizness vinjam ir jau sen, tikai tagad ir arii svaigi nopirkts baljkjvdejs, kas noziime, ka darbiiba tiks paplashinaataa).

taadeejaadi vinjs pagalmaa ieriikojis vietu, kur baljkji tiek paarveersti malkaa - ar zaagjeeshanu, skaldiishanu etc. it kaa jau bijaam ar to samierinaajushies, ka shad un tad ir trokshnji un beernu nvar atsteet laukaa ratinjos guljam, tachu tagad tas viss saak uznjemt arvien lielaakus apgriezienus un skaidrs, ka zaagjeets tiks daudz un dikti un par atpuutu maajaa, ja vien nav aizverti visi logi, var aizmirst. tiesa, agraak zaagjeeja no 7 liidz 10 riitaa, un tikai peec aktiiviem protestiem tagad tas notiek peecpusdienaas un sestdienaas tikai retumis. . . runat ar vinju ir bezjeega, vinreiz vieniigi atbildeeja, ka shodien tachu ir darba diena, tas nekas, ka tev atvaljinaajums, man jaazaagjee taa, kaa es esmu ieplaanojis. . .

tad nu jautaajums - vai ir kaadi ierobezjojumi (aciimrezdot pashvaldiibas) shaadai darbiibai dziivojamajaa zonaa, kas paredzeeta viengjimenju maaju apbuuvei, vai ir kaadi trokshnju standarti utt.

kaa noskaidroju, pilniigi nelegaals shis pasaakums nav - kaiminjam esot regjistreets individuaalais uznjeemums, taatad vismaz dalja fiansiaalo dariijumu notiek oficiaali, bet nu cik oficiaali ir ieriikots " malkas placis" - nezinu. . .

jau ieprieksh pateicos, andris

Re: skalji kaiminji

Sabiedribas veselibas agjentura man shkiet meerii trokshnju limeni, kas nedrikst but virs tolji 70 db arpusee jeb seetaa un virs 30 db dzivojamaas telpaas. Taa vismaz nesen Bolderajas kokzagjateavu vienu izdraaza. Ko tavam kaiminjam var padariit? Laikam kaadu administartiivo sodu uzlikt. Malkas placi dzivojamaa namaa nedrikst taisiit, taa jau kljust par rupniecisku zonu un tur vajag visaadas atljaujas no vides sargiem pashvaldibas un tamlidzigi, kas vinjam noteikti nav, ja vien shis nemaksaa labos kukuljus.

un Vide

nu panjemt priekshaa var pavisam vienkaarshi -- jaauzsuuta vid paarbaude, kas ruupiigi noveertees IU riiciibaa esoshos kraajumus dziivee un tiem atbilstoshos dokumenteetos iepirkumus. visticamaak buus buutiskas atskiriibas. otrkaart darba liigumi visiem, kas tuseejas pa placi, darba droshiibas noteikumu ieveeroshana, utt.

visticamaak arii buus paarkaapta chupa ar normatiivajiem aktiem par to, kaa jaabuut norobezotai razhotnes teritorijai, materiaalu uzglabaashaain utml.

vids gan taapataas neko nedara (tas taads mans subjektiivais viedoklis, praksee nepaarbaudiits), slinki vinji tomeer diezgan bezdieviigi. varbuut ja visu ruupiigi izpeeta, noskaidro, kaadi tieshi paarkaapumi tiek izveikti, saskanjaa ar kuriem aktiem, tad kaada komisijaa kaadaa jaukaa dienaa atnaaktu gan. . .

starp citu IU ir pilnas atbildiibas uzneemums, t. i. ja vids tieshaam saak siet bumbas, tad dzeks var ne tikai biznesu pazaudeet, bet arii nekljuut par kaiminju. : )

tiko ienaaca praataa labaaks risinaajums.

saac audzeet seskus un buurus novieto maksimaali tuvu kaiminja robezhai. . . taa saciit tu man ausiis -- es tev degunaa: )))

Man veel labaax - ej parunaaties ar kaiminju tad kad shamais zaagjee malku un taa mazliet pagruud.

Tas gan draud ar kriminaalvajaashanu, bet ja igra stoit svech. . .

Peteris

Malkas placis. . . Hmm, no legaalajaam metodeem var paintereseeties rajona ugundzeesiibas paarvaldee, kaadas ir prasiibas malkas plachiem? Oficiaali gan jau ka jaabuut uudens njemshanas vietai, aakjiem un kaashiem utml.

Biistamas taadas skaidas, iekriit izsmeekjis un var aizdegties.

M.

RE: skalji kaiminji

Njaa, lietai ir 2 pilnigi pretejas puses - tiri personiskas un emocionalas, jo juridiski utml. viss pavisam noteikti ir kartiba.

Ta kaiminja vieta es Tevi vienkarshi pasutitu na***, jo vinsh nedara neko nelikumigu (nu var, protams, pamerit tos decibelus, bet diez vai shis spej skaldit tikpat skalji, ka kads " Dzelzs vilks" koncerta laika: ))

Turklat, cik noprotu, vinsh ir labticigi nemis vera Tavas velmes un skalda savu malcinju visnotal pieklajiga laika, ievero likumus par individualo uznemejdarbibu utt.

No otras puses, katram individam savas un savas gimenes vajadzibas skiet absoluti primaras, ta ka varu tikai ieteikt kaut ko mainit ar specigaku vardu un, vajadzibas gadijuma, fiziska speka palidzibu. Kad man kapnjutelpa jaunieshi ardijas, shis variants izradijas ljoti noderigs. Policijas izsaukshana gan jau butu mazefektiva, bet pashi visu nokartojam atri un vienkarshi: ))

Rezumejums: nemot vera Tevis minetos faktus, taisniba tomer ir Tavam kaiminjam un Tev var ieteikt vienigi sakrat naudinju un iegadaties maju ar palielu zemes gabalu rinkji, lai nebutu japaciesh visadi kaiminji.

Ja tomer izdomasi cinju turpinat, tad visu izskirs tikai Tava un Tava kaiminja nekauniba, izturiba un dazhas citas rakstura ipashibas. Varas iestades tas noteikti nebus: )

I.

Re[2]: skalji kaiminji

> Njaa, lietai ir 2 pilnigi pretejas puses - tiri personiskas un emocionalas,

> jo juridiski utml. viss pavisam noteikti ir kartiba.

juridiski viss ir kaartiibaa? ? ?

shitaadus mazos nu kokapstraades uzneemumus, praktiski jebkuru var panjemt priekshaa par ugunsdrshiibas noteikumu paarkaapshanu. taalaak -- domaaju ka nodokljus shis uzneemums maksaa tikai tad, kad tiehsaam nekaadas citas izejas nav: ) pats esmu pircis malku no plachiem un vinjiem pieprasiit kviiti vai nedod dies' pavadziimi ir tas pats, piedaavaat staatiies viendzimuma lauliibaa: ) tad rupji darba likumdoshanas paarkaapumi saakot no aplokshnu lagaam, beidzot ar darba droshiibas tehnikas neiveeroshanu.

redzi, sheit ir cita lieta. es saprotu, ka katrs naudu pelna taa, kaa maak un neviens nav vainojams, ka shim kaiminjam tas ir taa un nko citu aciimredzot vinjsh nemaak. lieta ir cita - saskanjot to ar apkaarteejiem, neviens jau neiebilstu, ja malkas zaagjeeshanas pasaakumam buutu iislaiciigs raksturs, vienkaarshi paraava mani krenjkjis, kad sestdien ar beernu pastaigaajos - visas ielinjas kaa ielinjas, klusums, ljaudis atpuushas, vieniigi pie manas maajas zaagjis ruuc un ruuc.

turklaat, kaa jau mineju, ir palielinaajushies apjomi - ja agraak reizi meenesii vai divos atveda baljkju kravu, ko pec tam zaagjeeja, tad tagad nedeeljas laikaa ir jau bijushas divas kravas, jo vecis ir sakraajis naudu un Zviedrijaa nopircis lielo kokvedeeju ar iekraaveeju. . . te jautaadams, gribeeju nodroshinaaties naakotnei ar argumentiem, ko mineet gadiijumos, ja atkal atsaakas regulaara zaagjeeshana sestdienaas astonjos no riita. . . jau tagad caur pilniibaa aizveertiem pakeshu logiem procesu var dzirdeet, kas buus vasaraa? ? ?

par to labticiigo aizraadiijumu ieveeroshanu - nu nebija taa, ka taa uzreiz viss notikaas, turklaat drusku izbriiniija sho ljauzju attieksme - vasaraa mums bija taads nedaudz skaljaaks tusinjsh (reizi gadaa kaut kas tachu jaasvin), bet nu viss normas robezjaas (vismaz klusaaks par zaagji jau nu noteikti), taa viira sieva tachu nepakautreejaas aizraadiit par skaljumu, solot izsaukt policiju un sakot, ka ir jau paari 11 vakaraa. diivainaakais, ka tad veel nebijaam nemaz saakushi kasiities par to troksni, jo likaas, ka zaagjeeshanai ir iislaiciigs raksturs. . . tad nu es arii intereseejos, lai buutu attieciigs juridisks pamats sarunaam. lai gan diezin vai to visu izmantoshu, jo kaimniji tomeer paliek kaiminji. . . .

jebkuraa gadiijumaa paldies par ieteikumiem,

andris

RE: skalji kaiminji

Nu pirmkaart vareetu rakstiit vides inspekcijai mozh ko piesaarnjo . . . otrkaart bija tas viens iestaadiijums kas meeriija pieljaujamo trokshnju liimeni treshkaart ugunsdzeeseeji. . . ceturtkaart vairaak kaa

250 Ls administratiivo vinjam neuzliks: )par vienu paarkaapumu: ))) piektkaart striideeties ar kaiminjiem nav labi: ))))

Bet jebkuraa gadiijumaa raksti uz visaam iespeejamajaam instanceem vieniigi ja shamie atbrauc un kaiminjam iekaartas nestraadaa bet visur dzied putninji. . . . : ))) ugunsdzeeseejiem gan buutu kas sakaams shaubos vai vinjsh ir noorganizeejis lai vis buutu shtokos ja nu vieniigi nav iemaksaats. . . nu un trokshnjot it kaa jau var liidz 23 00.

Jaunākais forumā