Bēniņi

viesis

Vai ir zināms, cik maksā izbūvēt bēniņus par m2 (protams apmēram, jo katrā vietā cita situācija)? ? ?

Marisaima2004

RE: Bēniņi

jaazina ko tur grib buuveet. daargaaka buus jumta sliipnes siltinaashana paareejais viss taapat kaa citur

viesis

ja ir intrese varam runat, mob. 6411896

viesis

nu man ir izbuveti benini ar visam ertibam-apm. 35 kv. m vai drusku vairak, materialos aizgaja apmeram 1000. -latu, darbs tatad ir tik pat, varu teikt, ka centos izmantot vienkarsus un nedargus materialus, ko pati ari mekleju, piebildisu, ka izbuvet nolemu sev piederosa maja, kura jau bija laba kapnutelpa ar betona kapnem uz beniniem, normalas ieejas durvis un beninos bija divi parasti, labi, normala lieluma logi ZA>DR virziena -tas viss, es domaju, mana gadijuma paletinaja izmaksas

Prieks, bet nav lets. . .

Builders

Tas varētu izmaksāt sākot no 35LS m2. Tas protams ir domāts vien no pieticīgākajiem variantiem! Ja ir interese tad zvaniet 6273896.

Par mūsu celtniecības komandu īsumā:

4 strādnieki no kuriem * sertificēts elektriķis * profesionāls namdaris * un divi celtnieki

Cristiana

. . . daži te stāsta muļķības. Pilnībā šādā izbūve maksā no 100 Ls/m2. Diemžēl. Tas nozīmē - siltināt, apšūt jumtu, ielikt kādus jumta logus, nosiltināt pārsegumu, ielikt grīdas, izbūvēt starpsienas, nu. . . . un tāda neliela apdare. Ja vēl kāds sanmezgls, tad 120 Ls/m2 garantēts.

neesiet ideālisti, lietas maksā ko maksā.

Jaunākais forumā