RE: virtuves kombains
mums ir philips kombains ar visu kopaa. straadaa labi diezgan parociigs maksaajaam kaadus 80Ls.
Re: virtuves kombains
Domaaju ka ir veerts iepirkt specializeetos verkjus. It iipashi ja sulu domaats spiest intensiivaak. Savlaik spiezhot pecinjai burkaanu sulukombainaa tika konstateets ka pastiprinaati dila ass saturoshaa vieta, deelj slodzes tikai vienaa zaagjeejoshaa diska pusee.
Un vispaar iesaku paardomaat kombaina vajadziibu, cik biezhi tiks kaut kas tajaa gatavots un kaados daudzumos. Ja neliela gjimene tad nemaz i neatmaksaajaas kjeepaaties liekot visu kopaa, tad darbojoties, visu mazgaajot, zhaaveejot un kraameejot atkal nost.
M. pieredzi un ar mazlietotu kombainu kastee
P. S. Pieredze nav kastee; )
mees gjimene esam 3. kombains staav neizjaukt uz virtuves galda un kaut kas katru dienu tur tiek darits vai salati sasmalcinati vai siikajam biezenis smalcinats vai vakarinjaas pankuuku miikla sajaukta
Cik paziistu gjimenes ar virtuves kombainiem, tie visi dazhaadu iemeslu deelj staav neizmantoti (daudz jaaskruuvee, peec lietoshanas jaamazgaa un jaazhaavee (riive, nazis un bljoda iet stipri aatraak), pierasts aatri sashnjikaat pa vecam. . .
Taapeec arii mana sieva, kad kaadreiz piedaavaajos nopirkt, sapraatiigi no taa atteicaas: ))
Es arii skatiitos uz atsevishku sulu spiedi un blenderi. Man jau taadi arii ir un neredzu vajadziibu iegaadaaties kombainu. Ikriitu spiezjot sulu ir svariigi, ka varu to aparaatu minuutes laikaa dabuut tiiru - ar kombainu diez vai buus tik aatri. Taapat salaatus labaak sariiveeju ar Barnen (vai kaa vinju tur sauc) riivi, peec tam tik riive jaanoskalo un viss tiirs.
Vineta
>
>Domaaju ka ir veerts iepirkt specializeetos verkjus. It
Re[2]: virtuves kombains
nu man ir taads verkjis kur ir tikai sulas spiede un blenders. firmu aizmirsu - bet kaut kaads brends bija. firmu aizmirsu, bet tam izstraadaajumam kodeetais nosaukums bija " cucina" vai kaa tamliidziigi. pirkts vaacijaa, skalj kaa elle. brenda nosaukums nonaaca nost velkot pa to ar slapju pirkstu. hehe. taa luuk. bet funkcijas pilda normaali. laikam taadi tie brendi tagadinjaaas iraid.
RE: Re[2]: virtuves kombains
taa cucina ir Philips. man arii taads ir: )))