RE: MĒBELES
Vai jūs arī projektējat paši, vai izgatavojat tikai pēc gatava projekta? (Vai vispār bez projekta: )? )
Izgatavojam pec pasu projekta kuru izgatavojam bez maksas!
Vai tiešām nevienam vairs neinteresē mēbeles?
Ir interese par virtuves mēbelēm. Kā ar jums sazināties? Uzrādītie tel. nr. nedarbojas.
Atvainojos par kludu mans nummurs ir 6273896 un 6495502 variet zvanit jebkura laika!
Sakara ar pavasara iesaksanos piedavajam musu mebelem 5-15% atlaidi. Patstavigajiem klientiem lidz pat 20%. Gaidam jusu zvanus pa talr. nr. 6273896 vai 6495502.
Vai Jums parādot(bildē), manu tagadeejo virtuves meebeli, un pasakot tās izmērus varētu uzzinaat kāda tai būtu cena pie Jums? Tā es zinātu, vai tik tiešām Jūsu cenas ir lētas. Mani tas interesētu, jo man drīzumā un samērā ātrā laikā, būs vajadzīgas gan virtuves mēbeles, gan citas iebūvejamas mēbeles. Pagaidā ms.burbuliitis¤one.lv
Mebeles, mebeles un velreiz mebeles. Palikusas tikai vairs divas nedelas ar musu akciju "Pavasari par 20% LETAK" Ta ka pedejais laiks pasteigties. Tie kuri pasutis tagad ari velak vares izmantot savas atlaides kuras paliks 15% apmera.
procentu likmes: no 50-300Ls 10%
300-550Ls 15%
550-1200Ls 20%
1200-? ? ? ? Ls pat lidz 25%
Viss ir iespeejams tikai nevajag sutit nepareizas e pasta adreses! ! ! Jebkura gadijuma projektus mes taisam bezmaksas! tuvaka inf. 6273896 vai 6495502 vai Builder¤e-apollo.lv
Tik tiesam labas mebeles un par sapratigu cenu! Sitie puisi zina ko dara! Man uztaisija pietiekosi smuki, un tikai par 425Ls!
Ta, ka ar ES iestasanos visam firmam ir pacelusas virtuves un citu mebelu cenas, varam Jums joprojam piedavat mebeles par vecajiem izcenojumiem! tel 6495502 vai 6273896.
Nu cilvēciņi! Kā jums patīk jaunās mēbeļu cenas? Kā jau teicu sakarā ar ES sāk celties visas mēbeļu cenas! Pēdējais laiks sākt kaut ko domāt! ! !
varam piedavat jauna veida finiera mebeles par sapratigam cenam!
Cienijamie cilveki kuri izdomajusi pasi taisit mebeles! Iesakam uzmanities no sia "AKMENTINS" sakara ar galda virsmam jo no pedejam ievestajam virsmam vismaz 40% ir braki!
vai juus taisat ari skapjus ar biidaamaam durviim.
Jaa ari skapjus ar biidaamajaam durvim(spogulis, stikls, laminaats) taisam arii gulamistabu iekaartas un daudzas citas lietas!
Virtuves no laminaata, iipashi durtinjas tas ir aarpraats, peec neliela laika (aptuveni gada) apkaart izlietnei laminaats saak pusties un paliek nelietojama izskata, durtinjaam liimeejas kantes nost.
Tas ir nevis par doto kantori bet par doto risinaajumu vispaar. . . .
IETEIKUMS VISIEM AR VSADU PROBLEMU!
Vispirms saksim ar galda virsmu- Ja ta ir parasta Polu vai musu pasu Baltijas valstu razojums tad kvalitate protams nau ta labaka, bet iesaku lielakai dalai griezties sia"AKMENTINS" un iegadaties tur galda virsmas- protams parliecinieties lai tas nebutu sasvikatas un lai galda virsmu sturi nebutu atlimejusies.
Otrkart-risinajums parastajam lamimata durtinam-
Nevajag nozelot uz durtinam ap30-50Ls(visaam) un uzlimet tomer ABS malinas(nezinatajiem-Tas atskiras ar to ka laminats ir nolimets nevis ar parasto papira malinu(lamineto), bet gan ar plastmasas) tas ka neka dod diezgan palielu ap80% lielaku garantiju gan pret mitrumu gan svikajumiem un pat robiem
Treskart-Laminats
Protams ja gribiet letakas mebeles variet tas taisit no musu pasa Bolderajas laminata, bet ja gribiet kvalitati tad tomer iesaku to iegadaties no Vacijas razotaja(latvija variet to pasutit vai nopirkt no sia"SPANS"
Ar cienu "BUILDERS"
Ja runa iet par durviim, tad ir jau ABS malas uz vaacu kvalitaates laminaats, bet tomeer MDF peec kvalitaates ir par kaartu labaaks un patiikamaaks. Pie tam ir iespejmas veidot dazhaada veida rakstus uz virsmas (frezeejumi, ornamenti utt). Jā un sakarā ar to ka MDF durtinas saakumaa tiek izzaagetas un noprofileetas un tikai peec tam taam tiek uzklaata RUUPNIECISKI virskaarta, tad var buut drooshs ka nebuus probleemas ar atlobijushaam malaam, kas iipashi ir manaams laminaata durviim blakus cepeskraasnij un izlietnei kuras tiek aktiivi izmantotas.
Mans viedoklis ka minimaalais kvalitaates liimenis ar ko var taisiit virtuves iekaartu ir laminaata karkass un MDF fasaades dalja (durtinas, paneli utt).
jasaka ka runa pirms tam bija par letakajiem durtinu variantiem bet protams ar MDF to salidzinat nevar!
Vislabakie risinajumi 10 ballu sistema!
3-5 Laminata durtinas
5-8 Saplaksna(finiera) durtinas
8-10 Masivkoka vai stikla durtinas
Ar cienu "Builders"
А разве SPANS продает немецкий ламинат? Мне говорили, что чешский.
Ne tik tiesam vini pardod Vacu laminatu! Ja cilveki ieskatitos laminata kataloga tad tur skaidri un gaisi ir rakstits ka laminats nak no vacijas!
Builders¤e-apollo.lv
Vai juus izgatavojat meebeles arii pec manas skices un projekta? Kaa juss apreekinaat cenas?
vai straadaajat arii ar stiklu un maaksliigo akmeni?
No stikla izgatavot protams varam bet kas ir domatas sis maksligais akmens?
Sakara ar darbinieku mainu mums ir mainijusies telefona nummuri uz 9581292
Ar cienu Builders