Pārplānošana. Arhitekts

Gunita

Vai kāds varētu ieteikt labu arhitektu, kas palīdzētu pārplanot 30 gadus vecu māju. Jo nav jau jēgas taisīt labu remontu, ja patreizējais plānojums mani neapmierina. Piem. , otrā stāva wc ir novietota telpā ar slīpo jumtu-izteikta sievieshu wc. Bez tam gribu nedaudz pajaukt vienu sienu, kas pēc plāna izskatās vienīgā nesošā siena. Tur noteiti vajag sertificētu arhitektu.

Nav jau svarigi, cik liela māja ir, bet cik lietderīgi tie kv. m. tiek izmantoti.

Vai kādam ir pieredze šadā jautājumā un cik tāds pasākums aptuveni izmaksā? Jo gan jau vēl tā nesošā siena ir jāsaskaņo būvvaldē, laikam jauna inventariz. lieta jātaisa.

Un kam man būtu jāpievērš uzmanība, meklējot arhitektu?

Māja Rīgā, Ķengaragā, 130 kv. m.

Builders

RE: Pārplānošana. Arhitekts

Isteniba ta uz reiz jums nevaru neko ieteikt, tacu ja jums interese parbuve tad pameginiet pazvanit manam kolegim - t 6425958( Janis ) vini kadu laiku jau ar tadam lietam nodarbojas! Cik zinu tad ar parplanosanu un buvvaldes piekrisanu nekadam problemam nevajadzetu but!

groms

Silti iesaku pieaicināt kādu nopietnu firmu kas parūpēsies arī par projektu. man ir laba pieredze ar. . . . . . . . īsi sakot viņu mājas lapa www.ff-group.lv

viesis

mes veicam parbuves parplanošanas, ja mes nemtos tad i arhitekts, i dizainers, visi darbi kas saistiti ar kapitalo remontu. 6340265

ciemins

Veelos parplaanot un parbuuveet 2 istabu dzivokliiti bauska ar daleejaam eertiibaam. Maaja ir loti veca bet miila taa kaa citu pirk negribaas bet vienkaarsi atrast labu arhitektu un sanemt konsultaaciju kaa labaak visu paartaisiit ar kapitalo euro remontu un dusas iebuuveesanu. Veelos zinaat cik maksaa arhitekta konsultaacijas pakalpojums.

Jaunākais forumā