nota bene! Tie dzīvokļi ir bez iekšējās apdares, tā kā Tev tik un tā būs 20 % pašai jāiegulda no kopējās dzīvokļa gala vērtības remontā!
95 % ir no dzīvokļa cenas bez iekšējās apdares...
Ieva, ja tas būs Jūsu pirmais mājoklis un ja Jums ir līdz 35 g. tad Aizkraukles Banka dod jebkuram (! ) jaunuzceltam vai renovetas mājas dzīvoklim 95 % no novērtējuma. Nav obligāti meklēt šajās nosauktajās adresēs. Drīz AB būs jauns produkts, ka varēs dabūt šos 95% + remontu. Protams, tiek ņemti vērā ienākumi un kredītvēsture. Es strādāju "Eko īpašums" un mums Aizkraukles Banka ir sadarbības partneri, līdz ar to saviem klientiem vēl varam piedāvāt % atlaidi. Jāsaka, ka nesen mans klients, kuram palīdzēju nokārtot kredītu, pēc sarunas ar Aizkraukles Bankas kredītmenedžeri bija tādā sajūsmā, ka pēs tam man zvanīja un sacīja: " paklau, bet vai Tu neatceries par kādiem % mēs runājām? " ggulbe¤btv.lv, 9105773
Hospitaalju 36 nopirku 2 istabu dziivokli, njeemu krediitu, bet ne AB. AB man shim dziivoklim piedaavaaja par 1% augstaaku krediita likmi nekaa Nord LB un par 1. 1% augstaaku nekaa Nordea (kaut gan tas bija AB projekts) Zinu, ka veel vismaz 2 mani kaiminji arii nopirka dziivokljus caur Nord LB. Un veel, vismaz janvarii, neviens AB darbinieks nebija informeets par to, ka Hospitaalju 36 ir vinju projekts.: ((
Tagad tur visi dziivoklji jau paardoti.