Dzivokļu sēriju apspriešana

AndrejsB

Sveiki tauta! Piedāvāju uzsākt tēmu par tipveida dzīvokļu sērijām. Tās sērijas ir diezgan daudz un cenas diezgan stipri atšķiras. Tāpēc mani interesē cilvēku viedoklis kas dzivo/dzivoja husčovenēs, 602, 119 uut. tipveida dzivokļos. Pašām pieredze ir diezgan maza, esmu īrējis tikai Lietuviešu projekta 2 istabu dzīvokļus. Ja listes lasītājiem būs interese par šādas tēmas atvēršanu aprakstīšu savus subjektīvos iespaidus/novērojumus.

viesis

RE: Dzivokļu sēriju apspriešana

Esmu dziivojusi 602 seerijaa un kopumaa neko sliktu nevaru teikti, vieniigi pati nekad nepirktu shaada tipa dziivokli. Vislielaakaa probleema ir siltumizolaacija, jo iipashi stuuru dziivoklos, kaadaa arii pati dziivoju, liidz ar to rodas arii probleemas ar melniem griestiem utt. Bet savaadaak neko sliktu nevaru teikt.

AndrejsB

Tātad par Lietuviešu projektu. Diezgan vēss dzivoklis, laikam jāmaina logi un radiatori, tad būs siltāks. Divistabnieki ir ar nelielu platību. Vizuāli lietuviešu mājas (it īpaši tās kuras ir ar balkoniek, nevus lodžijām) izskatās nepievilcīgi. Švaka skaņas izolācija. Pie plusiem var pieskaitīt laikam tikai cenu. Mans secinājums ir tāds ka Lietuveni pirkt es negribu. Doma ir par 602 sēriju. Ko tauta vēl var teikt par šo sēriju?

viesis

> AndrejsB (2004-01-19 16: 11: 04)

>

> RE: Dzivokļu sēriju apspriešana

>

> Tātad par Lietuviešu projektu. Diezgan vēss dzivoklis,

> laikam jāmaina logi un radiatori, tad būs siltāks.

> Divistabnieki ir ar nelielu platību. Vizuāli

> lietuviešu mājas (it īpaši tās kuras ir ar

> balkoniek, nevus lodžijām) izskatās nepievilcīgi.

> Švaka skaņas izolācija. Pie plusiem var pieskaitīt

> laikam tikai cenu. Mans secinājums ir tāds ka Lietuveni

> pirkt es negribu. Doma ir par 602 sēriju. Ko tauta vēl

> var teikt par šo sēriju?

Una

Man uzskats, ka lietuviešu projekti ir ļoti slikti. Nezinu, kādam nol; ukam domātas tās mikroskopiskās virtuves. Pozitīvi varu izteikties par 602. sērijas pusotristabas dzīvokļiem, kas tikai mazliet ar platību atšķiras no divistabu dzīvokļa, bet plānojums ir labāks. Vienīgais trūkums, ka visu telpu logi uz vienu pusi, tāpēc, ja esi siltummīlis, izvēlies saules pusi, ja nē, tad ēnas. Ir vēl viens vācu specprojekts, kas ir ļoti labs, bet tādas zinu tikai trīs mājas Purvciemā un nav dzirdēts, ka kāds labprātīgi būtu no turienes devies prom.

Jaunākais forumā