Stiklinieka pakalpojumi

Laba diena!

Kaadu labu kantoriitivareetu ieteikt, lai dabuutu spoguli taadaa izmeeraa kaa vajag, nevis kaadus piedaavaa?

Laura

Re: Stiklinieka pakalpojumi

Man tieshi pie maajas Griivas ielaa ir viens taads kantoriitis, kuraa nopirku spoguli man vajadziigajaa izmeeraa, pie tam LJOTI leeti, jo puisis, kursh tur straadaa nebija iipashi mudinaams uz sava saimnieka apchakareeshanu un naudas ielikshanu savaa kabataa: -)))

Spogulis 180*100cm man izmaksaaja laikam 7 (! ! ! ) latus (preciizi vairs neatceros). . .

Butu baigi labi, ja tu veel pateiktu, kur tieshi taa tava maaja atrodas. Vai veel labaak, kur tieshi atrodas tas kantoriitis un kaa to puisi dabuut rokaa. A to zin, djedushke v derevnu sanaak. Man taisni ir taads spoguliitis vajadziigs.

Ceesu ielaa ir veikals/darbniica 'Spogulju pasaule', tur parasti pasuutu stiklus un spoguljus peec saviem izmeeriem un konfiguraacijas.

Figuree ar kvadraatmetru cenaam. Izgatavo arii auto spoguljus ieliimeeshanai.

AgriX

RE: Stiklinieka pakalpojumi

Njaa, nu man TIK lielu spoguli nevajaga, bet vienalga lielaaku, kaa piedaavaa parasti. Iedod varbžt koordinaates tam saimnieka shamuceejam. . . : )

Laura

Mani piedziivojumi ar spoguljiem beidzaas Kjiishezera otraa krastaa. Tur bija kaut kaada fabrika, sorry, neatceros adresi, kura bezmaz visaam Riigas darbniicaam taisa spoguljus. Mans spogulis nebija atvests uz darbniicu, vinji pateica kur ir fabrika (jo steidziigi vajadzeeja). Fabrikaa mans spogulis izraadijaas nebija nemaz izgriezts, viiri ar sarkaniem deguniem momentaa izgrieza, iepakoja, paliidzeeja ielikt mashiinaa un pateica lai citreiz nesaistoties ar taam #$%^& darbniicaam, bet braucot pie vinjiem, vinji par polshu uztaisiishot kaadu vien vajadzees: -)

Tas bija pirms vairaakiem gadiem, nezinu vai taadaa veidaa organizeets bizness var ilgi pastaaveet, bet varbuut caur www.zl.lv var to fabriku samekleet: -)

Janis

Vai to fabriku kaadreiz nesauca " Mirror" ? ZL zem taada nosaukuma neko neatrod. Vinjiem bija savs veikals " Miraazha" Briiviibas ielaa 156 un tas veikals tur tagad arii ir, bet par veikala saistiibu ar mineeto kantori nezinu. Pasham spogulja jautaajums aktuaals.

Armands

Griivas iela ir Ilguciemaa: -) Ja brauc pa Dzirciema ielu, tad pirms Bullju ielas aplja jaagriezhas pa kreisi iekshaa (Vaidelotes iela) un drusku uz priekshu -labajaa pusee ir taa stiklinieku darbniica. . . Preciiza adrese vinjiem skaitaas Vaidelotes 13, tel. 7466856, saucas " Skaistuma smeede" . . .

A par to saimnieka shmauceeju -es vinjam vaardu neprasiiju toreiz, vinjsh man piedaavaaja taadu variantu (tipa, tas maksaas tikai tikuntik, tiekamies laukaa pie durviim), es piekritu. Taa ka nedodu garantiju, ka arii kaadam no jums traapiisies tieshi tas pats puisis un ka vinsh arii jums piedaavaas tieshi shaadu variantu. Bet jebkuraa gadiijumaa -stiklus un spoguljus tur griezh kaadus tik nevajag: -)) Arii par pilno cenu nav nemaz iipashi daargi.

Varbuut ar, ka Mirror. Katraa zinjaa taas eekas nevareeja nepamaniit, ja brauc pa Jaunciema gatvi un meklee ezera pusee - nolaista nedarbojosha fabrika, kur bojevikus uznjemt: -)

Fikseetais telefons ar toreiz tur bija. Ja taada veel eksistee, var arii nebuut ZL, jo klientu puulji tur nevienam nav vajadziigi: -)

Janis

brauc pa kalnciema, paabrauc paari zasulauka viaduktam un tad pirms dinaza uzreiz pa labi ieksha. tur arii izkaartne ir. stikli/spogulji utt tik pasaki vinjiem to izmeru un arii meervieniibass. a to man te vienam paziistamam kexam prieksh mersha aareejiem spoguljiem gandriiz izgrieza centimetros: )

Maaris

Jaunākais forumā