Plaukti

Sveiki!

Ir veleshanas/vajadziba majas saorganizet plauktus dazadam vajadzibam.

Vai kadam nav kontakti kadaa labaa galdniecibaa, kas varetu sataisit vajadzigo izmeru plauktus (butibaa delus, kurus pec tam stiprinat pie sienas)? Gribetos lakota koka (gan jau ka priedes), labus un izturigus.

Varbut ir kadi ieteikumi?

Paldies!

Solvita

RE: Plaukti

Ja ir keriens uz rokdarbiem:

Aizbrauc uz centreksu un atradisi loti jaukus dazada izmera un garuma limetus koka deljus.

Tie ir gan nekrasota priede, gan beiceta dazadas krasas.

Vel bus vajadzigs piepirkt kronsteinus, ar ko stiprinat pie sienas, un skruvites.

Vai ari taja pasa centreksaa pa 14 Ls (ja nemaldos) var nopirkt jau gatavu plauktu statni ar kadiem 4 plauktiem, apmeram 1. 80 m augstumaa un 80 cm platumaa. Gramatam ideali.

Einars

Re: Plaukti

> Aizbrauc uz centreksu un atradisi loti jaukus dazada izmera un garuma

> limetus koka deljus.

> Tie ir gan nekrasota priede, gan beiceta dazadas krasas.

Baigi jaaskataas cenas, dazhiem cena ir 2x lielaaka nekaa nelsaa. Citiem savukaart itin normaala.

> Vel bus vajadzigs piepirkt kronsteinus, ar ko stiprinat pie sienas, un

> skruvites.

SPUR tipa plauktiem jaanjem veeraa viena baigaa saape - pie sienas paliek ~10mm sprauga, kuraa viss sasodiiti ciitiigi kriit iekshaa. Varbuut jaagriezh robus plauktos, lai shito kompenseetu. Tad savukaart baigais darps.

Bet vispaarjau shitaadu meebeli var jebkuraa galdnieciibaa pasuutiit lai uztaisa, es savulaik intereseejos pie dazhaadiem virtuves meebelju taisiitaajiem, bet beigaas taisiiju pac.

Cennjiks bij simpaatisks vienaa kantorii uz kurzemes prospekta, shkrobe tikai ka taa kantora tur vairs nau: )

KPL

Gatavos plauktus pirkt negribas. Velos, lai ir nevis izmers s-m-l-xl, bet gan platums x, augstums y utt. Cerams, ka domu saprataat.

Pirkt tos deljus, kas centreksaa, isti negribas tadel, ka visai neatbilstoshi tie izmeri tur bija (cik atceros), lidz ar to japerk vairak un paliek daudz atgriezumu. Turklat gribas, lai deli butu jau nolakoti (nevis nelakoti vai beiceti). Un vel ari tas, ka man ir aizdomas, ka nemaz tik leeti tur naf. Ja man nav taisniba, ludzu palabojiet.

A kronsteinus un skruves naksies pirkt ari ipashi pagatavotiem deliem.

Un tam mes esam gatavi.

Solvita

Hi!

> Baigi jaaskataas cenas, dazhiem cena ir 2x lielaaka nekaa nelsaa. Citiem

> savukaart itin normaala.

>

> > Vel bus vajadzigs piepirkt kronsteinus, ar ko stiprinat pie sienas, un

> > skruvites.

Sho man kaa reize negribas darit.

> SPUR tipa plauktiem jaanjem veeraa viena baigaa saape - pie sienas paliek

> ~10mm sprauga, kuraa viss sasodiiti ciitiigi kriit iekshaa. Varbuut

> jaagriezh robus plauktos, lai shito kompenseetu. Tad savukaart baigais

> darps.

Luk tadel man neder gatavie plaukti.

> Bet vispaarjau shitaadu meebeli var jebkuraa galdnieciibaa pasuutiit lai

> uztaisa, es savulaik intereseejos pie dazhaadiem virtuves meebelju

> taisiitaajiem, bet beigaas taisiiju pac.

> Cennjiks bij simpaatisks vienaa kantorii uz kurzemes prospekta, shkrobe

> tikai ka taa kantora tur vairs nau: )

To jau es saprotu, tik nevienu normalu galdniecibu nezinu. Patiesibaa vispar nezinu nevienu galdniecibu. Var jau ZL apskatities, bet kaa lai zina, kura ir laba.

Solvita

OBI krasta ielaa piedaavaa materiaalu piezaagjeeshanu, cik maksaa - nezinu.

> OBI krasta ielaa piedaavaa materiaalu piezaagjeeshanu, cik maksaa -

> nezinu.

>

Tur savukaart taas liimeetaas koka plaaksnes ir no vaaczemes vestas, un attieciigi drausmi daargas: (

Izmeeru izveele jau gan paarsit visus citus

KPL

Interesantu rezultaatu var panaakt, ja plauktu deelju galos liek kjiegjeljus atbilstoshi tam, cik augstas starpas starp plauktiem. Kjiegjelji tagad ir visaadi, tos var nolakot vai nokraasot, izskataas super.

Protams, ne katraa interjeraa tas iederas: -)))

Janis

Re[2]: Plaukti

Sveiks Janis,

un ja plaukts ir garaaks par 1 metru, tad plaukts liecas. . . . kad uz ttaa kaut ko novieto(pie biezuma 18mm)

Rukicc

--

Rukicc mailto: Rukicc¤apollo.lv

RE: Re[2]: Plaukti

Lai jau liecas. Un var jau arii pa vidu salikt kjiegjeljus: )

ir viens veikals brunjinieku ielaa bish aiz chaka ielas prom no briiviibas ielas centra pusee (ielas)

it kaa pienjem pasuutiijumus nestandarta darbiem utt: )

vareetu pameegjinaat un pastaastiit visiem, kaadi vinji iisti ir, jo ir doma pasuutiit taadu palielaaku cd tureetaaju pie vinjiem: )

Rich ------------

Ja ir runa par Palmu, tad it kaa esot labs. Vel nesen uzgaju veikalu taja pashaa Bruninieku ielaa, bet no Chaka ielas uz otru pusi. Saucas laikam

Kadikis. Ieshu kaut kad skatities, kas tur daraas.

Solvita

Re: Re[2]: Plaukti

Un tad uz taa plaukta uzlec kakjis, un visa banduura sabruuk un sapliist drumstalaas.

KPL, stingru un saskruuveetu meebelju cieniitaajs

> Lai jau liecas. Un var jau arii pa vidu salikt kjiegjeljus: )

>

Re[2]: Plaukti

mm, laikam kadikjis: ) vot neatc. . . firmas nosaukums gan bija kaut kaads jociigs.

vinjiem bija taadi galdinji nelieli uz ritentinjiem, nopeerkami arii centreksaa par kaadi paardesmit santiimi daargaak laikam; )

Rich ------------

Solvita,

Wednesday, December 18, 2002, 9: 38: 46 AM, you wrote:

S> Ja ir runa par Palmu, tad it kaa esot labs. Vel nesen uzgaju veikalu taja

S> pashaa Bruninieku ielaa, bet no Chaka ielas uz otru pusi. Saucas laikam

S> Kadikis. Ieshu kaut kad skatities, kas tur daraas.

Ai, sajaucu virzienus. Sore: ))) Toch par Kadiki laikam bija runa: ))

Solita

RE: Re[2]: Plaukti

Nu nez. . . .

Man bija ozolkoka deelji, ap 1. 5 m gari, 3 vai 4 cm biezi, nekas nekur nelociijaas: -)

Plauktos staaveeja graamatas.

Deeljus dabuuju kautkur laukos, sazin cik gadus tie bija kaltushi, noeeveeleeju, nolakoju, IMHO bija normaals paskats. Ja tas piederas apkaartnei, var atstaat mizu gar aarmalu utml.

Janis

>Man bija ozolkoka deelji, ap 1. 5 m gari, 3 vai 4 cm biezi, nekas nekur

>nelociijaas: -)

>

>Plauktos staaveeja graamatas.

>

>Deeljus dabuuju kautkur laukos, sazin cik gadus tie bija kaltushi,

>noeeveeleeju, nolakoju, IMHO bija normaals paskats. Ja tas piederas

>apkaartnei, var atstaat mizu gar aarmalu utml.

Nu redz, Tu dabuuji laukos - bet cik maksaa ozolkoka deelji riigaa, to laikam labaak nezinaat, zinot cik maksaa labs priedes koks.

Taas liimeetaas plaaksnes jau ar var nopirkt gan 18 gan 28mm biezumaa, tikai peedeejie maksaa veel 2x vairaak kaa pirmie. . .

KPL, izmanto abus

Re[4]: Plaukti

veel jau paliek Latvijas Finieris bolderaajaa, atgriezumu veikals.

plauktu pus vai 1/4 fabrikaatus pakalj sviezh burtiski par santiimiem. tikai nu pasham jaapiesliipee nedaudz. jaabeice. jaalako.

es sapirkos 3 x 0. 25m pa ~ 1Ls gabalaa. taadus pashus arii piemetu pie sienas. ar SPUR kronshteiniem, kas rodami centrexaa, tie gan daargi maitas, bet leetaak nekaa nav: ( shis ir pats leetaakais variants. leetaak nav. nu ja protams nepeerk tos " noliktavu" plauktus pa 7-9Ls gabalaa. bet nu tie biki biki pa brutaalu prieksh istabas.

> Nu redz, Tu dabuuji laukos - bet cik maksaa ozolkoka deelji riigaa, to

> laikam labaak nezinaat, zinot cik maksaa labs priedes koks.

> Taas liimeetaas plaaksnes jau ar var nopirkt gan 18 gan 28mm biezumaa, tikai

> peedeejie maksaa veel 2x vairaak kaa pirmie. . .

> KPL, izmanto abus

Re[4]: Plaukti

Sveiks Karlis,

Nu osis un ozols maxsaa saakot no 300Ls kubikmetraa, priede no 130 Ls un

Riigaa gruuti atrodama patreiz - tie ir neeveleeti deelji.

--

Rukicc mailto: Rukicc¤apollo.lv

Jaunākais forumā