Dzīvokļu sērijas

Chikenz

Kura skaitās labāka, un arī ir labāka? Gribu 3 istabu dzīvokli, bet neko nezinu par sērijmāju kvalitāti utt. Kāds var līdzēt?

Viesis

RE: Dzīvokļu sērijas

Man jau liekas, ka pēc specprojekta mājām no 3 labākā ir 119. sērija! Bet, tas ir mans subjektīvs viedoklis!

Viesis

Lietuviesu serija - mazas kantainas istabinas ar ipasi mazam virtuvem un labiericibam

602 serija - laba, interesants planojums

119 serija - labaka!

Chikenz

Un kas ar to 467 vai kaada bij taa seerija?

Par 119 daudzi ir teikushi labus vaardus.

Gunita

Sveiki Chikenz! !

Te Gunita. Gribēju Tev pateikt LIELU PALDIES par pielikumu manam sludinājumam par 3 ist. dzīvokļa pārdošanu. Tas man noteikti palīzdēs to pārdot. : ( Tu laikam esi neapmierināts, ka nevari lēti atrast. Redzu intresējies par sērijveida lētajiem dzīvokļiem, tā tik turpini, daži patiešām ir jauki, īpaši ar lētajiem eiroremontiem. Kāpēc neuzcel māju par 46 000 $? Varētu sanākt liela māja, tikai bez zemes? ! Tu neesi veel redzeejis dzīvokli, nezini pat dzīvokļu sērijas, bet jau spried. Labākie dzīvokļi ir specprojekta un Staļina laika mājās, viņiem cenas nekritīs un tādu nav daudz, bet Tu labāk pērc sērijveida 3 ist dz. pa 38 000 $ piem. Vecmilgrāvī vai Maskačkā bloka mājā, tomēr lētāk un rajons ljoti labs. Mangaļos Staļina laika mājā 3 ist. dz. maksā 52 000 $ tikai tur smird pēc gāzes no bākām.

Jauna ģimenīte ar bērniem neko labāku par manu dzīvokli nevar vēlēties! Gribēs nopirks, negribēs nepirks!

Dzīvokļu sēriju plānus var apskatīties www.reklama.lv .

Veiksmi Tev pirkšanā! ! !

Jaunākais forumā