Hipotekarais kredits

Arturs

Vai kaads nevar pateikt kautko labu/sliktu par Nord LB hipotekāro kredītu PLUS. Tas ir taa verts? Kadi vinjiem ligumi utt. ? Paldies jau ieprieksh.

Arturs

Karlis

RE: Hipotekarais kredits

esmu gan ieinteresēta persona, līdz ar to nevaru būt objektīvs. . .

vienīgi zinu, ka Nord savā būtībā ir tikpat briesmīga banka kā Uni vai Krājb, kad iet runa par klientu servisu, t. i. īpašnieki ir jauni, bet darbienieki tie paši vecie stagnāti no komercbankas laikiem. Ja gribēsi, ko īpašu, tipa kaut kādas refinansēšanas taisīt jau līguma laikā vai tml. , tad vari vai nu aizmist par to vai arī rēķināties ar prāviem izdevumiem un čakariem.

bet vispār, ja paņem to pakalpojumu, uzraksti kāds ir, kas patika, kas nē -- interesanti uzzināt kāds tad viņš ir. . . : )

Arturs

Nu pirms ņemt, es gribētu uzzināt kaut ko par šo pakalpojumu no kāda, kas to jau paņēmis: )

MUERTA

Nord/LB

Esmu ņēmis kredītu Nord/LB-nav problēmu. Vienīgi žēl, ka nepraktizē pamatsummas atmaksas atlikšanu. Neiesaku griezties Hanzabankā ļoti slikta attieksme pret klientu. Vainu pārāk labi iet vai problēmas ar personāldaļas vadītāju.

Dace

Mani klienti, kas ņēmuši kredītu Nord/LB bankā ir apmierināti. Galvenais, ja arī pamata likme gan EUR, LVL gan USD ir 3%, tad kopaina ir samērā laba. Likmes pievilcīgas, finansējums līdz 90 %( dzīvokļiem), kas ir reāls, ja ir pierādāmie ienākumi. Dzirdēju, ka banka plāno līdz gada beigām atcelt pirmstermiņa kredīta dzēšanas soda procentu. Par darbiniekiem varu teikt visu labāko. Īpaši Lāčplēša filiālē.

viesis

Panjeemu hipotekaaro krediitu plus un nezinu beedu. Izcila krediitu menedzhere, kura jau no pirmaas minuutes, kad ienaacu bankaa izraadiija maximaalu ieintereseetiibu un pretimnaakshanu (ko nevaru teikt par Nordea, Aizkraukles, Balaef). Jau pirmajaas 10 minuutees zinaaju, kaadu % likmi vareeshu sanjemt jebkuraa no krediita valuutaam, nevis no liidz, bet konkreeti. Krediitu kaartoju diezgan ilgi, jo pirku dziivokli veel nenodotaa maajaa. Toties pashai nekaadu galvas saapju, krediitu menedzheru visu izdariijusi, visu noskaidrojusi, u. t. t. Pateica tikai kad, cikos un kur ierasties parakstiit krediitliigumu, kjiilas liigumu un nostipriaajuma luugumus. Viss, vairaak man nekur nebija jaaiet.

Taa kaa par sho banku tikai pozitiivas atsauksmes, iznjemot vinju pilniigi nesaprotamo darba laiku.

viesis

P. s. Aizmirsu piebilst, ka ienaakumi man gan nebija gluzhi pieraadaami un bankai bija zinaama reaalaa situaacija. Tas neradiija nekaadus shkjeershljus vajadziigaas krediita summas sanjemshanai.

Jaunākais forumā