Iebūvejamā virtuves tehnika

Qued

Labdien!

Vai kādam ir pieredze ar iebūvejamās virtuves tehnikas izvēli? Kas ir labāks? Vai ir vērts skatīties uz lēto galu ar nosaukumiem VestelLux vai Kaiser? Vai ir vērts maksāt par brendu, piemēram, AEG vai ZANUSSI? Pls help! Paldies!

Viesis

RE: Iebūvejamā virtuves tehnika

Varu ieteikt tikai vienu - viss, kas ir taisits Vacija ir perkams.

Neaizraujies ar tehniku, kas salikta Italija! ! !

Hansa starp citu, kas salikta Vacija ir loti laba, tapat AEG, Bosch, SIEMENS (super! ), utt.

Viesis

Ir o. k visa tehnika kas ir likta arii turcijaa teba, westwl lux un citi ne-brendi. Pasham ir maajaa teba keramiskaa virsma ar cepeshkraasni, dziivoklii stikla westel lux gaazes virsma. kaada jeega maksaat 500-600 ls ja var samaksaat 100-200 ls?

Qued

Veikalā stāsta, ka Vestellux pēc kāda laika sāk ļurkāties eņģes un krist nost puļķīši. Nav tiesa?

Mums piedāvāja Zanussi cepeškrāsni (199) + gāzes virsmu (85) + tvaika nosūcēju (150 laikam), kopā ar atlaidi sanāca Ls 390. Tāds pats komplekts Vestellux izpildījumā ar visu atlaidi PTA veikalā - 345 Ls.

viesis

Mani ari interesē, kādu tomēr brendu labāk pirkt? Vai kāds ir dzirdējis par spāņu brendu Fagor vai itāļu Bompani? Kādi ir tiem labumi un trūkumi? Vai Kaiser? ? ? ? ?

Kristine

Viss ir atkariigs no taa, kur ko grib iebuuveet. Ja cepeshkrasni grib iebuuveet kautkur citur nekaa virsmu tad jaa. Bet ja cepeshkraasni grib iebuuvet zem virsmas, nav jeegas paarmaksaat, jo kaa var redzeet, cenas buutiski atskjiras, jo viss vienaa maksaa leetaak.

Kad pati iegadaajos virtuves tehniku, skatiijos ne tikai brendu nosaukumus, bet protams arii funkcijas. Es visu iegaadaajos AEG( neatceros preciizi nosaukumu)veikalaa Teerbatas ielaa.

Es vadiijos peec taa, ko dzirdeeju no citiem. Zanussi nav nekas iipash, Electrolux ir gandriiz tas pats kas AEG tikai leetaaks. Izdariiju izveeli par labu AEG. Veljas masiina ir Electrolux, jo cenu starpiiba ar AEG bija 100ls, bet funkcijas identiskas. Papildus, man iedeva 30% atlaidi.

Arii Brant (pareizi? ) ir ljoti laba tehnika. Cik zinu taa ir franchu, un man draugi, kuri to lieto ir sajuusmaa. (piemineesu, ka lietotaaji ir franchi, un ceru, ka tas nav patriotisms: )) ) Ceru, ka kautkas no mana teksta liidzeeja.

?????

Dobrij denj! ja ho4u skazatj odno 4to kasajetsja kuhonnoj tehniki estj smisl smotretj na brend, ja doverjaju Bosch i o4enj im dovolna, ne reklamiruju a prosto govorju kak estj!

I pri4om u nas v Rige pojavilsja dotato4no interesnij i kvalificirovannij magazin bitovoj tehniki na Kr. Valdemara 100, ne pomju nazvanija vrode bi Salons Matisse, tam o4enj prijatno i vam dejstvitelno pomogut vibratj i ne navjazut samuju doroguju tolko bi prodatj! ! ! !

viesis

Hansa nerazho Vaacijaa, lai arii ELKOR to cilveekiem ieskaidro nu jau n-tos gadus

Hansa razho Polijaa rupnicaa Amica Wronki neticat man, bet ticat ELKOR?

paskatieties pashi www.amica.com.pl

taada ir nmormaala prakse musdienu globalizacijas laikmetaa reti peec brand vairs var pateikt, kur tas tiek razhots

>

> RE: Iebūvejamā virtuves tehnika

>

> Hansa starp citu, kas salikta Vacija ir loti laba, tapat

> AEG, Bosch, SIEMENS (super! ), utt.

guest

Piekriitu, ka nevar skatiities tikai uz cenu vai tikai uz brendu. . . Mums piem. ir veljas mashiina no Zanussi, ledusskapis no Whirlpool un pliits virma, nosuuceejs un cepeshpliits no Westellux (jau gadus 6) un esmu apmierinaata ar visu. . . nekas neljurkaajas un nejuuk kopaa. Pavirshi lietojot jebko var izljurkaat un sabojaat. . . Skaties peec funkcijaam, paredzamaa pielietojuma un iespeejaam un gan jau buus ok: -)

Jaunākais forumā