Re: (no subject)
atkariigs, kur tu esi, ljoti daudzaas vietaas tevis mineetaas kompaanijas nemaz neko nepiedaavaa (t. i. ja kabelja jau nav, tad speciaali arii uzreiz neviens to nevilks).
ieluukojies vinju maajas lapaas un varbuut arii uzzvani vinjiem.
par kvalitaati:
telia mtc ir pilniiga kaka, nestabils piesleegums, kurs piedaavaato aatrumu (t. i. to par kuru tiek maksaats) _reizeem_ sasniedz weekendos vai naktii ap 4-5: ) patiesiibaa, ja tu veelies normaalu piesleegumu par tam atbilstoshu cenu, tev naaksies emigreet vismaz uz Igauniju vai veel labaak,
Zviedriju. . .
k.
Re: par i-netu
Visi uzskaitiitie operatori iznjemot Lattelekom nebuut nevar visur pieslegt internetam, tikai tais maajaas, kur vinjiem ir attieciigi kabelji. Piemeram
Baltkoms piesledz tikai optisko kabelju linijaas, cik zinu. Pastav variants arii saagjiteet kaiminjus un uzveidot radiolinku, ja nav kabelju, bet siikaak par to nezinu.
Var uzzvaniit Interneta asociacijai tel. uzzinjaas, varbuut vinji zinaas, kas attieciigaa rajona straadaa. Parasti mazaas un letas ~ Ls 10 firminjas pastkastees samet piedaavaajumus, ja ir spejigi konkreto maju apkalpot.
Cenjiks mazaaka aatruma pieslegumam ir ap Ls 15 pie lielajiem provaideriem.
Leetaki varianti var piegadaat vairaak problemu.
Re: (no subject)
Sveiks Inga,
ar dislokaacijas vietu vajadzeeja saakt. . . . . .
un te palasiities. . . . .
www.ttinform.lv/tunt2002/lat/d...
--
Rukicc mailto: Rukicc¤apollo.lv
RE: (no subject)
Par kvalitati no personiigaas pieredzes varu teikt:
Maajas DSL - ir diezgan labs. Aaatrums - videeji 40 K - pietiekami, lai vilktu filmas utml. Supports labi straadaa. Cena 21 Ls. Vieniigais truukums - darba laikaa nav aarzemju trafika (Telekoms kraapnieki - to uzzinaajaam tikai, kad jau bija uzstaadiits).
Baltkom ir kaiminjam - nesaliidzinaami mazaaks aatrums (preciizi nezinu).
Maksaa laikam 17 ls, bet tad arii TV jaapiesleedz baltcomam un tas ir veel ap 5 ls meenesii papildus.
Vineta
RE: (no subject)
es iesaku uzzinat un izmantot Ethernet pakalpojumu sniedzejus - tie ir tie pashi, kas ievelk tev specialu kabeli. man ziemelu rajona tads maksa 10 - 15 Ls, un atrums ir lidzigs MDSL, lai gan tas ir atkarigs no useru skaita. Lielas majas un masivos tas varetu but lenaks.
Re[2]: (no subject)
Sveiks Vineta,
Nu nevajag slaveet Maajas DSL. . . . . . citaas listees ir skaidri un gaishi redzams, ka tas nav tas labaakais, un ja kaadam nav probleemas tad vinjam vienkaarshi ir paveicies. . . . . tagad gan itkaa ir pieklusis tas tracis par pakalpojuma kvalitaati. . .
un nu 40KB nu nekaadiigi tur sanaakt nevar. . . . ja nu vieniigi caur turbo. . . . . . .
--
Re: Re[2]: (no subject)
Nu vismaz dazhus vakarus nedeeljaa tas dsl gljuko, vai nu vispaar nekas neiet, vai kaada no funkcijaam neiet, parasti jau ultradebilais PIL.
KPL
Re[2]: (no subject)
> Par kvalitati no personiigaas pieredzes varu teikt:
> Maajas DSL - ir diezgan labs. Aaatrums - videeji 40 K - pietiekami, lai
hmmm. . . nu taads aatrums tev ilgi nebuus, jo teoreetiskais maksimums, ko vinji piedaavaa uz maajas dsl ir 25kb down. . . un ltk, kaa zinaams, necenshas paarspeet savus soliijumus, tad jau driizaak otraadi.
Re[3]: (no subject)
Sveiks karlis,
caur TURBo vieniigi vinja vareetu ko taadu sasniegt. .
Thursday, January 30, 2003, 10: 49: 20 AM, Tu te kaut ko taadu raxtiiji:
>> Par kvalitati no personiigaas pieredzes varu teikt:
>> Maajas DSL - ir diezgan labs. Aaatrums - videeji 40 K - pietiekami, lai
karlis> hmmm. . . nu taads aatrums tev ilgi nebuus, jo teoreetiskais maksimums, karlis> ko vinji piedaavaa uz maajas dsl ir 25kb down. . . un ltk, kaa zinaams, karlis> necenshas paarspeet savus soliijumus, tad jau driizaak otraadi.
--
RE: Re[2]: (no subject)->internets
Mums vienu laiku arii gljukoja. Zvaniijaam katru vakaru, beigaas atnaaca viirinjsh, nomainiija terminaalu un kopsha taa laika ir ok. Kaadreiz jau notruukst, bet ne biezji.
Un aatrums IR 40K. Protams, ne vienmeer.
Vineta
>Nu vismaz dazhus vakarus nedeeljaa tas dsl gljuko, vai nu vispaar nekas
>neiet, vai kaada no funkcijaam neiet, parasti jau ultradebilais PIL.
>
>KPL
>
Re: Re[2]: (no subject)->internets
> Mums vienu laiku arii gljukoja. Zvaniijaam katru vakaru, beigaas atnaaca
> viirinjsh, nomainiija terminaalu un kopsha taa laika ir ok. Kaadreiz jau
> notruukst, bet ne biezji.
Nu, vinji existee uz taadiem kaa es, kas nekad nekur nezvana: ]
>
> Un aatrums IR 40K. Protams, ne vienmeer.
Interesanti kaa tas var buut, ja teoreetiski max var buut 32K
KPL
RE: Re[2]: (no subject)->internets
Nu nezinu, kaa tas var buut, bet esmu redzeejusi taadu aatrumu. Pie tam, ja dazji simti Mb atnaak paaris stundaas, tas liecina, ka taads aatrums ir pietureejies ilgaaku laiku.
Anyway, es nevienam neuzspiezju viedokli, ka MDSL baigi rulle - tikai teicu, ka _man_ vinsh der.
Vineta
>Nu, vinji existee uz taadiem kaa es, kas nekad nekur nezvana: ]
>>
>> Un aatrums IR 40K. Protams, ne vienmeer.
>
>Interesanti kaa tas var buut, ja teoreetiski max var buut 32K
>
>KPL
>
Re[4]: (no subject)->internets
ghm, nav jau teikts, kaa shis aatrums tiek meeriits
tur vareetu buut kompresija/cachings/dajebkas: )
vispaar diezgan offtopics: )
Rich ------------