kaa paglaabties no saules stariem?

Karina

Sakaraa ar siltaa laika iestaasanos, man ir samilzusi probleema:

dziivoklii cauru dienu spiid saule, un karstaa laikaa nav iespeejams tur uztureetis

Varbuut kaadam ir zinaams kaads padoms kaa paglaabties no saules?

esmu dzirdeejusi par kautkadam pleeveem, ko liimee uz stikla.

Vai kaads sai sakaraa var ko jeedziigu ieteikt?

gaidisu atbildi

P. S jau ieprieks paldies

Cafe

RE: kaa paglaabties no saules stariem?

Cau, man bija lidziga problema, lidz bridim, kad es uzliku baltu necaurspidigu zaluziju. Tagad istaba ir patikama kresla, un vairs nav karsti. Pirku Alana TC Alfa, 2x3 metri maksaja ap 50 Ls.

Cafe

aizmirsu piebilst, ka ta ir rullo zaluzija.

Karlis

gribēju vel piebilst par plēvēm -- tās ir jālīmē stikla paketes iekšpusē, t. i. jau logu taisot citādi to siltumizolējošā funkcija nestrādā tik labi. savukārt, ja tās līmē uz loga ārpuses (neatkarīgi uz ielas vai dzīvokļa pusi), tad tās ar laiku var skrāpēties, tīrot logu. . .

pie tam, plēves līmēšana, tāpat kā pakešlogu likšana ir jāsaskaņo kautkādās tur tajās arhitektūras pārvaldēs, ko gan praksē reti kurais dara: )

Laine

Un kad tā plēve uzlīmēta, dzīvoklis kļūst tumšs un vasaru vairs nejūt. (Mums bija darbā, noplēsām).

Karlis

haha, mes ari dziivoklii nopleesaam: ) bet cita iemesla deel -- vinam kaut nedaudz bet tomeer smirdeeja. . . ar laiku tas gan jau buutu izzudis, nu bet gadu dziivot piesmirdushaa dziivoklii nekaada lielaa prieka. . . taa kaa, ja nevariet liimeet pakeshu iekshaas, tad labaak neliimeejiet vispaar.

Jaunākais forumā