Re: kabel'-TV
Es jau ieteiktu nedarit neko, viena zinama vieta (neteiksu kur, lai nokompromitetu nevienu: ))) par sadu pakalpojumu nemaksa jau ui ku vairak ka gadu, un nekas: ))) Neviens nekad neko nav prasijis. Pielauju varbutibu, ka ir kaukadi informacijas zudumi vinu datu bazes.
JP _______________
www.nit.lv
tel. 7842888 fax. 7842889
RE: kabel'-TV
nu kad es iegaadaajos dziivokli man arii tur kautkaads antenas gals meetaajaas.
saimnieks teica - nu tu maksaa namu paarvaldei 24 santiimus meenesii un skaties.
es neko. saakumaaman pat televizora nebija. un labi bija.
tad, kad paraadiijaas TV tad izraadiijaas, ka tur Telia.
bet es jau nelikos ne zinis - es tieshaam domaaju, ka namu paarvalde visu nokaartojusi
tad ~2 gadus peec dziivoklja iegaades peekshnji pazuda man signaals tajaa antenaa un pasta kastee paraadiijaas zinjojums, ka es esmot nelikumiigi piesleedzies vinju tiiklam un tamdeelj esmu kriminaali sodaams. un vislabaakais, lai zvanot pa vienu numuru un nokaartojot gjelu.
es taa arii piezvaniiju. tur man teica - nu ja juus gribat piesleegt - tad jums te jaazvana, ja ne - dziivojiet kaa ir. taa ka man arii nekaadus sodues neviens nelika maksaat un es joprojaam dziivoju bez Telia.
taa kaa pieljauju, ka naakamie iirnieki vai saimnieki var turpinaat skatiities un peec tam velt bumbas uz vecajiem: ). protams, ja liigumaa ar
Telia nav kautkas saapiigs atrunaats.
es piemeeram nezinu vai vecais mana dziivoklja saimnieks tieshaam pats bija pielodeejis to kabeli pie telias vai kaa
mz