Dizains

Aivars

Pilna servisa interjerdizains un mēbeļu dizains.

Aivars - 9555584

Kaspars

RE: Dizains

Kāds ir Jūsu izcenojums interjerdizaina pakalpojumiem?

Aivars

Izcenojumi: Konsultācījas - 10 Ls/st. (vai par vienu izsaukumu, ja nepilna st. )

Pilns projekts - apm. 5 - 10 Ls/kv. m. , tas ir atkarīgs no projekta specifikas.

Mēbeļu dizains apm. 20 % no mēbeles cenas

Juta

Vai Jūs lūdzu nenosūtītu uz Sunset4¤inbox.lv savas koordinātes?

Gun?rs

Vai Aivaram gadienā nav nepieciešams palīgs. Esmu ieinteresēts strādāt interjera dizaina jomā un tādā nolūka apmeklēju interjera dizaina kursus. Ja Jums ir kāda interesas par šo piedāvājumu lūdzu atsūtiet e-meilu uz junorsG¤one.lv, vai sazinieties pa mob. tel. 6542739. Gunārs. P. S. Ja arī zināt kādu, kam nepieciešams interjerista palīgs būšu pateicīgs par jebkuru piedāvājumu vai informāciju.

Aivars

Mans tālrunis 9555584

Viesis

Vai esat veidojusi kadu kafejnicas vai restorana dizainu? ja jaa, tad kuru? un vai esat ieinteresets veikt sadu darbu?

Viesis

Esmu veidojis vairaaku ofisu, privaatmaaju, dziiviklju un veikalu- Fashion Point un Sasch.

Restoraanu un kafeiniicu dizainu neeesmu veidojis. Bet tas man nesagadaatu nekaadas gruutiibas.

Ja ir interese zvaniet 9555584, vai suutiet meilu: aivars¤hugo.lv. Ar naakosho pirmdienu tiks atveerts arii mans ofiss " ab dizains" Krasta ielā 89.

Jaunākais forumā