Re: 220 pa CAT5 kabeli
Khmm, kaut kaa tomeer ne paaraak 220 pa signaalkabeli. . .
Varbuut ja vieta atljauj abos galos kaadus mazus trafinjus? Tipa 220 - > 48 un otraa 32 (vai cik tur kritums vadaa)->220? Otram trafam laikam gan ar tievu vadu mazspriegums jaatin.
Ja straava minimaala, tad vareetu darboties.
M.
Sveiks,
Pie CAT5 piesiet veel vienu CAT5 un elektribas vadu nav iespeejams? un aiz esoshaa CAT5 izvilkt papildus vadus. . . . . ? Viss atkariigs laikam no vietas un kaa vadi nostiprinaati. . . .
--------
Rukicc
Ja ir 2 briivi vadi (ne dziislas vienaa vadaa, bet 2 atsevishlji vadi), tad var izmantot 1 vai vairaakas dziislas no viena vada faazei, no otra vada - nullei. Doma taada, ka 2 atsev. vadu gadiijumaa izolaacija ir biezaaka. Droshaak odnako.
Karlis jauniibaa darbinaajis veljasmashiinu pa telefona vadu: ) Un nekas, nekas. . .
Laba doma ar trafu abos galos.
bet no ugunsgroshiibas viedoklja -> riskants pasaakums.
var jau pameeginaat - piesleedz 150W lampu un paskaties, kaa ar temperatuuraam vadaa?
bet ja straava miliampeeros - tad es domaaju nedegs, ja pats nenoiisinaasi.
jaariiko eggsperiments!
a/
Kaarli - doma laba ar telefona vadu,
tad jau viena vada vietaa var radiatora rori izmantot : ))
viss jau atkariigs no vides kuraa tas miliampeers skrien. . . . un cik ilgi.
es laadeeju akkumulatoru autinjaa aiz loga un labi, ka vadiem bija muusdieniiga izolaacija: ). uzkarsa liidz graadiem C 50.
a.
RE: 220 pa CAT5 kabeli
Risinaajumu atradu - veikalaa Komforts telpas termostats pa 28 Ls. Ar 2 AA baterijaam iet 2 gadus.
Stipri vairaak programmeejams, nekaa man vajadzeeja, bet nekas.
Taa vietaa lai vienkaarshi uzgrieztu +21 graadu, man tas jaadara 8 reizes, jo ir 4 laika zonas katra ar savu temp darbdienaam un otras 4 briivdienaam; -)
Janis