iekshdurvis - veelreiz

Sveiciens!

nu jau gruutajaa ciinjaa esmu pietuvojies tam, ka dereetu tikt pie durviim: ).

pirms laika jau intereseejos, bet tad saruna aizlociijaas par griestiem un vieniigais, kas ar durviim saistiijaas bija tas, ka labas durvis leeti. : ) mekleejot caur kiss. id, atradu tikai to, ka reatonaa var pasuutiit durvis un ka

Latgalee ir 1/2x-1/3x leetaak: ).

probleema taatad: provizoriskie meeriijumi liecina, ka durvju ailes augstums ir max 203 cm => 80x200 durvis, kas ir viens no veikalu standartiem, tur ielikt diez vai izdosies (nee nu, izdotos gan jau, tak baudiijums vareetu buut nekaads). paaris veikalos paintereseejos par piezaagjeshanu (sjkjiet, ka 198 buus ikuraat tas, ko dakters parakstiijis), uz mani jociigi skatiijaas un teica, ka nee, tikai az-iz.

paleenaam sliecos uz domu, ka durvis jaataisa uz pasuutiijumu. tad nu luugums padaliities ar info, kur var pasuutiit iekshdurvis, neko skataa uuberkrutu un ne no uuberkoka, bet labi uztaisiitu - lai ir cik necik droshiba, ka peec pusgada taas durvis tureesies kopaa un izskatiisies +- kaa pirkshanas briidii.

zl. lv uz galdnieciibu Riigas rajonaa uzraada >60, atmetot 2/3 nost, paliek 20, un arii to apbraukaashanai ir nepiecieshams baigais laiks: (. taapeec ir doma peec iespeejas sashaurinaat potenziaalo durvju taisiitaaju loku. par info paldies jau ieprieks: )

Atvars

Re: iekshdurvis - veelreiz

ir inchukalnaa galdnieciiba, kas pamataa taisa trepes, bet man uzcirta durvis. ir ok (bija gan bish lazhinjas ieliekot: ) ). ja ir interese, varu telefnr pamekleet

nezinaamais swk vazin: >

Cik tu ar mieru esi maksaat par vienaam durviim?

30 50 100 200Ls?

Durvis dribi krasotas vai dabiiga koka izskataa?

Sveiks,

Taas ir istabu durvis vai aardurvis?

Istabu briivi var njemt gatavaas un apzaagjeet, tikai nevajag njemt visaados lielveikalos, bet vietaas kur ir cilveeki kas pashi piezaagjee pashi atved un arii ieliek.

Savaadaak par kvalitaati nebusu no kaa prasiit. . . .

-----------

Rukicc

taa, es taga ceru, ka pareizais numb. . . 9424360 - jaanis bet, kaa jau teicu, pamatnodarbe - trepes: )

man gan ir aardurvis, nevis iekshdurvis. ok ir. . . mm. . . nu, ieliktas tika kaut kad pagaajshgada beigaas: )

lazhas - ieliekot spraishlji laikam nebija pietiekami salikti, bish uzspieda stenderi. to vinji paartaisiija, bet bish paarcentaas, tagad palika mazinja shkjirbinja pie roktura (bet nu tieshaam minimaala): )

ja jau pats liek (un iekshdurviim laikam padariishana nav tik atbildiiga), tad jau tas gan laikam vienalga

cik ilgi jau ir OK? : ) un kaadas bija lazhas?

telnumurs dereetu, tencinu: )

Atvars

Re: iekshdurvis - veereiz

rekur paskaidrojoshaa infa:

1) vajag istabas durvis

2) nekraasotas (tb, koka kraasaa), bet ne gaishas (lakotas/beiceetas+lakotas/kau t kaa taa)

3) summa: par veertni, kaarbu, kleideem un furnituuru: liidz 150-160 ir domaats, _baigi_ negribas atstaat vairaak. nu un laikam +ielikshana, lai gan esu dzirdeejis, ka cilveeki pashi ir likushi bez beedu. . . ir jeega meegjinaat pasham?

mozh ir zinaams, kuraa kantorii ir iespeejams piezaagjeet standarta durvis?

teixim, ieks elis bija tiiri njemamas izskata zinjaa, nekas uubers, bet OK. tur nezaagjee: /

Atvars

RE: iekshdurvis - veelreiz

Rich, iesuuti, luudzu, taas Inchukalna galdnieciibas tel nr, ja atrod. Vai vismaz kaadu gjeograafisku noraadi par atrashanaas vietu.

Maaris

Firma "Pakavs" Ganiibu dambii 11.

Izzin'as uzraada tel. 7381678.

Biju tur paaris meenes'us atpakal', redzeeju labas masiivkoka durvis (ieks'aa priede, virsuu ozola finieris). Izskatiijaas soliidi un neuzkriitos'i. Turklaat izskatiijaas ka arii skan'u taadas durvis paaraak cauri nelaiz'. Preciizu cenu neatceros, atceros tikai to ka reek'inaaju ka viss kopaa (durvis, en'g'es, rokturi, kliedes, kaarba, slieksnis, bliivgumijas) sanaaca kautkur ap 140-150 Ls.

JG

Nu tad dodies uz Beenes ozoli - www.parkets.lv un izvelies kadas tev patiik.

Es panjemu osha pilnigi gludas viegli lakotas un esu ljoti apmierinaac.

Taisa vinji 2nedeelju laikaa cenaa nav iekljautas kleides bet ir iekljauta durvju mehanisma ielikshana.

Durvis taisa pec jebkaadiem izmeeriem gan ieksh gan aardurvis.

Vinjiem ir arii kas taas durvis ieliek maksaa 30Ls par vienu durvju ielikshanu.

Vieniigais ir tas ka vinju durvis ja nemaldos visas ir ar paarflanci, kas ljoti labi slaapee skanju un nekad nav redzama sprauga starp durviim.

Esmu ljoti apmierinaac ar vinju durviim jo pa to pashu naudu citur vareeja nopirkt paarsvaraa tikai lielus suu%u$.

Jaunākais forumā