Re: veljasmashiina- ''top load'' vai ''front load''
Par vertikaali runaajot => esmu redzeejis un zinu, ka mana pazinja regulaari mokaas ar taa barabana 'aizpogaashanu' tas mehaanisms neieviesh iipashu uzticiibu, lai arii ir brands.
bet taas ir tikai manas domas.
a/
RE: veljasmashiina- ''top load'' vai ''front load''
manprat vienigais ir tas, ka nevar nokramet to veljeni ar visadam vertigam mantam - pie katras lietosanas jakrame nost: )
maara
RE: veljasmashiina- ''top load'' vai ''front load''
Manuprat toploderim ir viens miinuss: nevar redzet kas notiek iekshaa darbibas laikaa. : )))
Viss parejais ir labumi - stabilaka konstrukcija, mazaki izmeri utt. . .
V.
Sveiki, dziivoklii!
Manaas maajaas savulaik bij vecs Bosch-toploaders. Nu i nekaada vaina nebij, vareeja gan attaisiit valjaa (laikam jau par pashu tragjiskaako jaauzskata to, ka bunduli jaapagriezh liidz
1/2apgriezienam ar rokaam - bishku var apmeerceet pirkstus. . . ).
Priekshrociiba vinjaam taada, ka gultnji speeciigi tur bunduli abaas pusees, vinjiem nesanaak tas plecs, kas ir parastajaas, liidz ar to gultnji, ja tie nobeidzaas beigtu bliivsleegu deelj, veel tik un taa tur kaadu laiku. Liidz ar to, vismaz teoreetiski, var likt aatraaku centrifuugu.
Vashene atradaas virtuvee un, tikko nomazgaatos traukus, bez probleemaam uz taas vareeja glabaat. Protams, nevar neko atstaat virsuu ilgstoshi, jo jaavirina.
Tam Boscham dziivi bij lemts beigt releju deelj. Husquarnu ar beigtiem gultnjiem arii esmu redzeejis.
--
Kaarlis
ne velti jau taadus modeljus razho.
katram sava izveele, bet 42cm bieza Bosch mashiina ar
Saanu ielaadi arii neaiznem daudz vietas.
Nu parasto jau ar iipashi neapkraameesi ar trausliem priekshmetiem: ))
Bet pie aughas laadeeshanu, ja neuzmanaas, tad var iekniebt pirkstus taisot ciet veshkameras vaaku. Labums ir tas ka nepastaav teoreetiska iespeeja mashiinai attaisiit durtinjas un izliet saturu uz griidas: ) Mazgadiigam siicim arii gruutaak visaadus shtruntus pa kluso samest iekshaa: D
M.