Klau, kaadus butu labaak subj. izmantot vannasistabai. Esmu redzeejis, ka tie Akusto tipa panelji (90% ofisa griestu) dzeltee. Vinjos toties var vienkarshi ielikt lampinjas, nav liela maaksla.
Varbut ir kadas regomendacijas?
Janis
Klau, kaadus butu labaak subj. izmantot vannasistabai. Esmu redzeejis, ka tie Akusto tipa panelji (90% ofisa griestu) dzeltee. Vinjos toties var vienkarshi ielikt lampinjas, nav liela maaksla.
Varbut ir kadas regomendacijas?
Janis
RE: iekaartie griesti
par gristiem runaajot. . .
vai ir iespejams pie griestiem stiprinat ari regipsa loksnes - pec kada laika nekrit uz galvas atpakal?
Protams, man dzivojamas istabaas ir pie griestiem regipsis. Vinsh tak pieskruuveets, kapec lai kristu nost?
man koridora ar perfix limets. vel turas
skruuveet pie profiliem var noteikti, man savukaart jautaajums, kaa var pestiprinaat pie griestiem taas plaaksnes taa, lai griestu augstums pazeminaatos minimaali?
liimeet ar montaazhas putaam? a ja uz galvas uzkriit? ; ) ideja ir taada, ka panelji nav visi vienaa liimenii, taapeec griesti ir neliidzeni.
rgrds, wh
Ir dazhaadas iespeejas, ko likt pie griestiem.
1) jau mineetie paneliishi (man nepatiik, taadeelh neesmu siikaak intereseejies kas un kaa);
2) uzshuut raami pie griestiem un piemonteet plastmasas deeliishus - taa sauktais saidings;
3) pieskruuveet pie griestiem righipsha skavas, pie tiem - profilus, tiem virsuu righipsis. Max attaalums no griestiem - 12cm;
4) izliidzinaat ar spakteli; nokraasot;
5) citi varianti, ko citi pastaastiit.
Shobriid izmantoju 3) un 4) variantus.
Prusaks
Sveiki. Regjips noteikti ir visleetaak un noteikti maajaas izskatiisies labaak nekaa Akusto griesti. Var liimeet pa taisno pie griestiem ar speciaalaam regjipsha liimeem un stuteet, tikai tas buus ljoti sarezjgjiiti bez speciaalaam stuteem, var skruuveet pa taisno pie griestiem ar metiizeem.
Re: iekaartie griesti
Nu un kaada probleema stiprinaat ar skruuveem un diibeljiem? Vai ar nagldiibeljiem, ja negribas to plaaksni vairaakkaart cilaat augshaa/lejaa
KPL
> vot vot - es ari par to pashu - man gribetos pieskruvet vai pielimet (tas butu pat jaukak un skaistak) pa tiesho pie griestiem, lai sprauga ir minimala vai nav vispar
>
vot vot - es ari par to pashu - man gribetos pieskruvet vai pielimet (tas butu pat jaukak un skaistak) pa tiesho pie griestiem, lai sprauga ir minimala vai nav vispar
tagad taa: esmu noskaidrojis, kas ir nagldibelji - paldies Karlim! - bet metiizes vispaar izklausaas kaa kosmisko tehnologiju produkts: )))
? ? ?
na