Re: Sapratigas cenas? Re: Zemes lietas
pareekini cik tev 'maksaas' aizkluushana liidz tavam ciematam no pilseetas. cik aatri atbrauks kaads ja tu nospiediisi triis taustinjus uz telefona - 112, utt.
saliec visu kopaa un tad arii var lemt.
Bet:
piekriitu analiitikiem, kuri prognozee cenu kritumu un gaidiishu tomeer.
un ja tas buus, tad kritums buus nevis 10-15% bet vismaz 45% for sure: ) taadi tie tirgi ir.
***tas ir privaats viedoklis un to nevajadzeetu uzskatiit par vadliiniju: ) a/
RE: Sapratigas cenas? Re: Zemes lietas
A celjsh jau ir?
A komunikaacijas jau ir? A, ja nav, tad, visdriizaak arii nebuus! ! ( mans personiigais viedoklis)
> Runaajot par tirgus situaaciju, par cenaam - kas ir sapraatiiga cena? ; -)
Sapraatiiga kam? Pirceejam vai paardeveejam?
Ja teu vinja neliekas sapraatiiga, aciimredzot piedaavaajums domaats citai auditorijai, un tev jaasamierinaas ar kautko leetaaku. Nu vai arii ar neko.
--
KPL, sen jau sapratis ka nekad nevarees atljauties zemi&maaju.
Nu jaa, tada apmeram vinja ir. Man gan merot sanaca 12km lidz Babitei no Valdemara/Dzirnavu stura. Par to sapratigo es biju domajis nedaudz zem siis vai kaut kaa taa. Viss jau gan ljoti atkarigs no Rigas tuvuma, vietas, komunikacijam utt.
A par to ka cenas kritisies pa 40%. . . nezinu. Pagaidam vinjas vel reali celjas, katraa zinjaa zinu konkretus gabalus kuri pag. gada novembrii maksaja 16 un tagad 19 EUR vai no 12 uz 18 vai lidzigi paceltas cenas. Protams var ceret un gaidit ka tulit, tulit bus baigaa krize, bet kad tieshi un vai taa bus man liekas neviens isti nepateiks. To zinas tikai tad kad tas bus noticis. (tapat kaa nevar pateikt vai dolara kurs bus zemaks vai augstaks pec 1/2 gada)
Maris
Ir bijusi slikta pieredze?
Logjiski padomaajot, ir jau variants, ka paardeveejs iekasee summinju par celju, komunikaacijaam, un tad pazuud, un es palieku ar savu plekjiiti lauka viduu. . . bet to tachu var noreguleet juridiski, nemaksaat visu summu, kameer nav viss gatavs, vai kaut kaa taa. . .
A.
Nee, paldies dievam, ar pieredzi viss kaartiibaa! Vieniigi intereses peec esmu bijusi paskatiities vienu no pljavaam( neatceros, vai meeness vai laimes vai veel kaada cita) - kameer aktiivi reklamee un tirgo to pljavu ( gadi 2, ja ne vairaak ), vieniigais, kas ir paraadiijies, ir diikjis pashaa viduu. . . . Bet reklaamaas ieziimeets, ka palikushi vair tikai dazhi gabalinji.
Visu ko jau var ierakstiit liigumaa, bet, ja firma bankrotee un no iipashnieka nav nekaa ko panjemt. . . Tad neliidzees nekaads liigums.
D.
veel jau no vieteejo pagastu instanceem jaaizsit (diemzheel vaarda tieshaja noziimee), lai tas kas juridiski bija lauksaimnieciibas zeme tagadinj buutu apbuuves gabali