Par aukleem

Kada ir pieredze cilvekiem, kas nem aukliti darba. Esam nobriedusi ńemt aukli un ari sarunajusi ar aukli, ka vińa ir gatava stradat. Mat tikai tagad ir tads jautajums, ka notiek ta noligsana vienkarsi dzentelmenu vienosanas, ka vińa dara to n to un ka mes maksajam tik un tik. Vai ari ir kaut kadi papiri parakstami.

Re: Par aukleem

dependojas no tavas izpratnes par aukles godiigumu. esam (pashi) njeemushi 2 aukles, viss ir noticis bez papiiriem, un, lai arii es nevareetu teikt, ka es (tjipa gjimenes galva/barotaajs/whatever) buutu palicis pilniigi apmierinaac - sieva bij apmierinaata. man domaat, tas ir galvenais.

pec pareiziibas buutu praaatiigi nosleegt liigumu un mineet tajaa vismaz kautkaadus "key moments". vismaz kaads papiirs. . .

sliktaakajaa gadiijumaa vareesiet ar tiiru sirdsapzinju auklei paraadiit uz ko jamaa ir piekrituse.

bet taa kaa alga shaa vai taa "tiek konverteeta", tad galeejas neapmierinaatiibas gadiijumaa aukle paliek bez peedeejas algas. IMHO - ljoti normaala baaze prieksh mutiskas vienoshanaas.

un vispaar - ja aukle jau ir atrasta - tad veelu veiksmi: ) un lai beernelis (vai cikturjamie) - aug griezdamies.

-- rowers, ar siichu un vecmaaminju baru.

nu. tik taa. suuds par jauku cilveeku, suuds par rekomendaacijaam.

uzraksti liigumu. parakstiishanas briidii nekaunies paprasiit pasi. uz godavaarda ir izdevushies daudzi desmiti dariijumu, ielidoju uz vienu.

tagad _vienmeer_ - liigums. nejuutos speejiigs sponsoreet.

Re[2]: Par aukleem

a kas tev liek kautko sponsoreet? taapat tu maksaa peec fakta (meenesha beigaas), nevis avansaa. cic jautaajums ir ja tas cilveeks kaadus suu ievaar. (nedoddies).

bet nu mutiskam liigumam jau muusu valstii arii itkaa ir juridiktistisks speeks. . . tik 2 lieciniekus vaig; ))

-- rowers, zin, ka arii piapiirs dazhreiz neglaabs no suu. .

RE: Re[2]: Par aukleem

A kadam ir kadi varianti par liguma tekstu.

Kas tur notiek, ja kāds uzskata ka majas kaut ka pietruks vai peksi palielinajies telefona rekins. . . . . . . . . .

Izklausaas, ka juus grasaties nemt aukli pilniigi no ielas: (

bomzhi jus apaus - esiet droshi.

bet nopietni runaajot - vienas lapas texta pietiktu un galvenais panemt pases kopiju ar visu infu. (taada ir dazhu pozitiivaa pieredze)

arii godiigi cilveeki veel nav pilniigi izmirushi: ) a/

Man nav pilnļgi nekadas pieredzes tapec jautaju. Sarunatais cilvekts ir sievas darba koleges draudzenes vecamamma. Nedomaju, ka ir gluzi no ielas un nedomaju ka butu arkartigi jauzticas, ja atstaju uz 12 stundam savu bernu un dzivokli ar visam atslegam.

Ka cilveki daras ar metala durju atslegu? Kad beidzas aukles pakalpojumu izmantosana tad mainat sledzeni vai cerat, ka atslega netika pievileta?

Laikam jau esmu dikti uztraucis un nobazijies

viss atkariigs no cilveeka protams.

labi ja ir kaada rekomendaacija vai bijusho pakalpojumu saneemeeju atsauksme.

a/

nu vertigaka par bernu tapatas neka dzivokli nav. . . mes izlidzejamies ta, ka devam atslegu tikai no vienam durvim, tas, protams, der tikai tad, ja ir divas sledzamas ardurvis.

Re[4]: Par aukleem

> cilvekts ir sievas darba koleges draudzenes vecamamma.

sievas darba koleedja vecmamma. znachit 1/2 radagabals.

izklausaas OK.

nu. . . tu esi paarbazhiijies. atslaabsti: ) ja tev personiigi (un arii tavai pusiitei un beernam/-iem) peec 1-2 tikshanaas reizeem, teejas dzershanas, sarunaam nav nekaadu iipashu pretenziju pret sho cilveeku - ko veel var veeleeties? taapat noteikti kautkaadi momenti (no serijas, kursh vakaraa mazgaa traukus/gatavo vakarinjas) visticamaak uzpeldees taa kaa taa.

vai juusu aukle buus _jums_ par meeriju popinsu vai ne - to diezvai kaads varees pateikt PIRMS jamaa buus nostraadaajusi kaadas paaris nedeeljas vismaz. un apmeeram tad tu arii pac visu sapratiisi, vai ir veerts uzticeeties vai nau.

katram gadiijumam vari izlikties par paranoikji un 2x nedeeljaa paarskaitiit karotes un dakshas: D

-- rower

es nerunaaju tikai par aukleem, es briidinaaju vispaareejaa gadiijumaa, kur iekljaujas arii shis.

RE: Par aukleem

Ir pieredze ar 4 aukliiteem (3 sveshas, 1 paziistama). Liigumu nesleedzaam, vienojaamies mutiski. Atsleegas pieejamas visas(neriskeetu sleegt arii pa dienu tikai vienas durvis. . . ), bet tikai uz darba laiku t. i. atsleegas staav pie mums pa nakti. Aukliiteem tika paprasiita pases kopija uzsaakot darbu (saliidzinaata ar origjinaalu peec tam uun glabaajas pie mums). Liidz shim nevien aukle liigumu nav prasiijusi un mees neesam uzstaajushi, ar pienaakumu apjomu un izmainjaam kaut kaa galaa tiekam mutiski vienojoties (beernam augot shis tas var mainiities dienas ritmaa).

Vai metaala durviim atsleegas tik viegli avr pieviileet? Tur nevajaga to cedeli, kas naak liidzi jaunai atsleegai?

Ineta

Re[2]: Par aukleem

lielajam vairumam nekaadu cedeli nevajag (elborus taisa 5 minuushu laikaa dajebkura kopeetava, daudzas citas - arii. )

-- rowers, kraameejies arii ar atsleegaam. : )

Jaunākais forumā