Internets Purvciemaa

Sveiki!

Veelos ievilkt interneta maajas piesleegumu Purciemaa, bijushaa veikala

Minska rajonaa. Provaideru tur itkaa daudz, bet palasot antireklama. lv un providers. lv sanaak, ka visi ir baigi sliktie - Maksinets,

Fastnets, u. c. Varbuut te ir kaads, kursh mineetajaa rajonaa lieto internetu ar normaalaam sekmeem un var ieteikt kaadu cieshamu praksee paarbaudiitu provaideri?

AB

Re: Internets Purvciemaa

Sveiks,

Nu izvelies no lajunumiem mazaako. . . . . pajautaa kaiminjiem ko lieto, jo vairaak kaiminji koncentreejas pie viena pakalpojumu sniedzeeja jo vinjam lielaaka interese buut risinaat probleemas, preciizaak aatraak atjaunot kaada tiikla zara darbiibu jo tur ir vairaak klientu.

Ja peec maajas lapas veerojam tad man labaak patiik maksinets. . . . . .

vispaar paskaties boot. lv forumaa tur bija sadalja par provaideriem. . . . .

----------

Rukicc

Jaa, izskataas, ka no tai rajonaa pieejamiem visi ir pusliidz vienaadi riebiigi, taa ka laikam nav iipashas starpiibas, kuru izveeleeties.

Vieniigais, kas forumos netiek lamaats, ir Balticom. Es arii gribeeju pie vinjiem piesleegties, bet manaa rajonaa (Raunas ielas galaa) vinji nav pieejami. Pashlaik lietoju Pronet, it kaa iipashi suudzeeties nav par ko, tiikls nezuud, ja kas gadaas, suports ir sazvanaams un probleemas operatiivi risinaatas.

Z.

Zvaniiju Balticomam - arii pie manis vinjsh nav pieejams.

Ok, tad jau meegjinaashu piesleegties Pronetam, galu galaa, ja nepatiks, varees paarsleegties pie cita.

AB

Man ir fastnets un varu teikt to pashu - "tiikls nezuud, ja kas gadaas, suports ir sazvanaams un probleemas operatiivi risinaatas"

Vineta

Tikai njem veeraa - liigums tiek sleegts uz kaadu minimaalo terminju (man bija pusgads, nezinu, varbuut tagad ir mainiijies), ja gribeesi lauzt liigumu aatraak, buus jaamaksaa soda nauda.

Z.

Dzelzavas ielaa aiz Meebelju Nama lietoju paaris nedeeljas pronets vai kaut kaa liidziigi, tipa optline apakshkantoris.

It kaa viss ok pagaidaam.

kautkaadas shaizes bija kad pieliku linksis bezdraats ruuteri, dhcp no tiikla ne pa kam neregjistreejaas, beigaas uzlikaam (atr tiikla adm) fikseetu ip adresi.

Kopsh taa laika vis rullee, tiesa neesmu paranoidaals tiikla kvalitaates testeetaajs.

agrisp

Pieredze liecina, ka no pieejamajiem siikkantoriem labaak izveeleeties svaigaako. Tie veel meegjina iekarot reputaaciju, attieciigi ir atsauciigaaki probleemu risinaashanaa, kaa arii vinjiem mazaak klientu, attieciigi tiikls mazaak noslogots. Kad provaideris paliek paaraak naglijs, njemam naakamo.

Tjigra ar jau cetruto provaideri paars gadu laikaa, gan ne Purvciemaa.

RE: Internets Purvciemaa

Pasham ir Fastnets, vispaar buutisku suudziibu nav, - atsauksmes pozitiivas. . . : )

Jaunākais forumā