RE: calgon
1kart, var iegaadaat udens cietiibas testu. . . .
2kart, te gudrie cilviishi ieteica reizi pusgadaa mashinju izmazgaat ar citronskaabes schiidumu
3kart, lietot pulveri ar iebuuveetu miikstinaataaju
A vispaar. . . . Nezinu. Uzliku filtru ar kristaliem - 2 gadi pagajushi, kristaali taa ar staav, nekas nemainaas. . . .
V.
Re: calgon
Jaaber tai pashaa nodaliijumaa, kur pulveris. Es beru vienkaarshi uz izjuutu - apmeeram 1/5-1/4 dalja no pulvera apjoma. Jo cietaaks uudens, jo vairaak buutu jaaber.
AEG servisaa pie Zemitaanu tilta esot kaut kaads skjidrums, kuru izmantot ir krietni ekonomiskaak, nekaa Calgon, bet pie maniem apjomiem tas nav buutiski - gadaa taapat iipashi vairaak par 1 pacinju neiziet.
Z.
Re: calgon
shis preparaats ir jaalieto tad, ja uudens ir paaraak ciets, cik sapratu, Riigas uudensvadaa cietiibas probleemu nav (iespeejams, ka es maldos, bet nu tas ir vispaareejais viedoklis). taa kaa Tev, cik saprotu, taapat kaa man, pilseetas uudensvada nav, tad varbuut ir veerts uzlikt uudens miikstinaashanas iekaartu un pie reizes arii atdzelzjoshanu (ja uudens paliek dzeltens peec kaada laika, kad ielaists vannaa). . pasaakums nav leets - 400-800 ls, bet nu ir to veerts - man pasham veel nav tikai finanshu truukuma deelj: ( kad gadiijaas buut
Somijaa, bija pilniigi cita sajuuta, dushojoties shaadaa uudenii, arii visas apkures un uudens sildiishanas iekaartas ar sho fiichu kalpo ieveerojami ilgaak. lai zinaatu, ko konkreeti vajag, ir jaataisa uudens analiizes - kur un kaa, skat. listes arhiivu
principaa veljmashiinai jau vajadzeetu pietikt ar to, ka pieliek vienu mazo filtru ar kristaaliem uz aukstaa uudens ievada - tas uudenim nonjems cietiibu un veshmashiinaa nekas taa iipashi neaizaugs, uz karsto uudeni likt nav jeegas, jo viss, kas var nogulsneeties, ir jau to paveicis uudens sildiishanas iekaartaa (katlaa vai boilerii). taa kaa nepiecieshamiiba lietot calgon katram ir faktiski tik liela, cik liels reklaamas upuris vinjsh ir (. . . un atcerieties - lietojiet Calgon katraa mazgaashanas reizee. . . )
andris nekad nav lietojis calgon, jo neredz tam nepiecieshamiibu
RE: calgon
liels paldies visiem, videjais viedoklis ir skaidrs.
m.