veljmashinas pieslegsana

lidzsim kautka pasi esam arto tikusi gala, tacu nupat samulsinaja ideja, ka mashina ir ka ipasi janobalanse. . . dabig, ka par tadu lietu sajega nav nekada, tas nav divas jaunas trubas pieslegt divu veco trubu vietas. . .

cik maksa meistara darbs pieslegsana + balansesana (! ), ganjauka kadam nesen gadijies + ir ari meistars, kuru ieteikt.

paldies.

m.

p. s. elcor paprasija 30ls + materiali. 30ls ir gandriz pilna baka soljkaras, tam man zel nebutu, bet pieslegt mashinu. . . kautka skopums grauz.

Re: veljmashinas pieslegsana

kas tur ko balanseet?

uz liidzenas vietas un klaat pie uudens ar elastiigaam roreem un nekaadu probleemu.

ja baigi vibree, tad var veel ko palikt apakshaa zem kaajaam (mashiinas kaajaam), tipa bizo gumiju spilvenam.

a/

Preciizaak, nevis jaabalansee, bet jaanoliimenjo, lai mashiinas pamatne staaveetu stingri horizontaali. Shim noluukam mashiinas kaajinjaas ir ar reguleejamu augstumu. Viss, kas vajadziigs, ir mashiinai liidzi naakoshaa atsleedzinja un liimenjraadis.

Z.

nu ja es taa arii biju domaajis. sorry par to balanseeshanu.

balanss buus atkariigs no veljas kaudzes kas griezhas iekshaa. citiem gadaas, ka mashiina skraida pa virtuvi kad centrifuuga griezh: )

a/

Sveika,

Nu man domaat ka katrs logiski domaajoshs cilveeks var nobalanseet masiinu, veikalaa labs liimenjraadis attieciigi riiki ar ko taas kaajas pareguleet un uz priekshu. . . . Instrumentd noderees arii veelaak citaam vajadziibaam

Pie tam ja kaada masiina tur jau ir tad ar piesleegsanu vispaar bez probleemaam. . . man domaat. Elektriiba jau ir, uudens ari kanalizaaaija arii, tik vien kaa atvienot un pievienot. . . . visiem galiem buutu jaapas.

Man buutu zheel arii tos 30 Ls par taadu nieku izdot.

Varbuut driiz saaksim maksaat arii par elektrisko spuldziishu nomainju?

Ar jau itkaa siikums izskruuvee un ieskruuvee. . . .

-----------

Rukicc

nujaa, un 30ls vareetu buut adekvaati tad, ja jaaliek jaunas trubas/jaapiesleedzas vecaam metaala trubaam bez kraana utt.

reaali, ja ir vecie savienojumi, tur iisti nav ko dariit - paarskruuvee uudens pievatrubu, paarliek/pievelk izvadtrubu. ar liimenjraadi pluur, vai nav ljoti shkjiibi, ja ir, paskruuvee bish kaajeles (dazhaam ir ar roku skruuveejamas, dazhaam ar atsleedzinju). viss.

--

Rich

probleema ir tad, ja mashiinas nav bijis ueprieksh.

tad kraans jaaliek iekshaa utt.

tad Ls 15-20 paprasiis noteikti bez kraana cenas droshi vien. . . .

a/

Nomierinies, salieciet pashi kaa vienmeer likushi - ja instrukcijaa nau "balanseeshanas" proceduura smalki aprakstiita, tad arii neviens krutais meistars taadu nezinaas.

Visdriizaak ka domaats vienkaarshi ar liimenjraadi sareguleet kaajeles.

Ja vajag ieprieksh mineeto gumiju zem kaajeleem - driikst griezties privaati, man mashiinaa jau kaadu pus gadu padsmit kilogrami meetaajas. . . Buus "pa leeto": )

KPL

Re[2]: veljmashinas pieslegsana

vispaar taa skraidiishana ir pamataa atkariiga no taa kaa piekraamee un uz cik griezh. man piemeeram mazgaajot 3 apakshbikses, zekju paari un 2 maikas nestaigaa gandriiz nekad, (izgriezhot pat uz 3krpm), bet ja iekshaa piemeram palags vai dekjis - tad tochno staigaas pat uz 1krpm.

-- rowers, kuram skraida pa vannas istabu.

Re[2]: veljmashinas pieslegsana

> man mashiinaa jau kaadu pus gadu padsmit kilogrami

> meetaajas. . . Buus "pa leeto": )

daudzumaa taa ap 2-3 m^2? ? ? : DDD

-- rowers, kuram nevajag. pagaidaam: )

Danee, nujau laikam kaads pus kvadraatmetrs palicis, 20mm biezumaa.

Man bij vajadziigs apmeeram tikpat, bet tik mazos daudzumos ir problemaatiski nopirkt.

Maksaaja jau ar laikam kaadus 2Ls kilogramaa, un gumija ir smaga: )

KPL

vai tad nav par biezu mazliet veljas mashiinai?

8-10mm, ne?

. . . vislabaak veshene skraida pa virtuvi/vannas istabu/wherever ja neizskruuvee transporteeshanas skruuves, kas kaut kur aizmuguree veshenei miit; )))

G.

arii iespeejams. . . : D

: D ojaa, taa vareetu buut, jo tad tachu tas bundulis vispaar neamortizeejas: )

labi, kas veshmashiinas manuaali tomeer palasiiju pirms piesleegshanas. . .

Jaunākais forumā