Re: =? UTF-8? B? xb7EgXbEk3TEgWpz? =
Sveika,
Vari meegjinaat apjautaaties Euroshopaa. . . . . .
Tas ka nav izlikta nenoziimee ka nevar sagaadaat. Tiesa ja nav ne tehnoland, ne elkor ne RD electronics veikalos tad ko iipashi citu atrast LV teritorijaa uz vietas buus pagruuti.
www.euroshop.lv
-----------
Rukicc
RE: ? යtળ
Nu ja tevi nebiedŗ skrambas (nu pilnļgi ką rekląmą - rekląmas upuris) tad vari mŗ»inąt VERNER veikalos. Vińiem ir visądąs citądas firmas arļ. Pat tądas par kurąm mana auss nav dzirdŗjusi. Vienļgi tad ir pie ¹amiem jąbrauc. Un vislabąk uz Rąmu¶u ielu.
Tur ir lieląką izvŗlŗ un tur var arļ uzzinąt, kas, kad un kądas preces ienąks!
Mąris
Re: =? ISO-8859-4? Q? =BE=E0v=BAt=E0js? =
un vismaz Verneraa nekad neko nevajag pirkt par cenu, kas uzraadiita cenas lapaas. . . savai veljas mashiinai, kas jau kaadu 4 gadu bez probleemaam shancee, nokauleeju kaadus 40 latus (no 170 uz 130, it kaa atdodot pretii veco rezerves daljaam, lai gan to vareeja tikai un vieniigi izmest aaraa), sievasteevs trauku mashiinai no 190 arii uz tiem pashiem 130, neko nedodot pretii. . . tiesa, tas iespeejams tikai Raamulju ielaa un arii tikai tad, ja pagadaas pats bodes iipashnieks uz vietas. . .
parasti gan vinjsh tur ir. var jau buut, ka tagad kaut kas ir buutiski mainiijies, bet nu pirms 4 (un 2) gadiem shaada situaacija bija.
andris arii izmantojis shos variantus
Ir jau ir!
Tąpat vien tur var darļties!
Es pats ik pa brļdim tur labi labo tehniku nopŗrku!
Tagad mąjąs ir viss - sąkot ar ledusskapi un beidzot ar mikrovilneni un tądąm lietąm: )
Mąris Lžks
SIA TILDE
Re: =? ISO-8859-13? Q? =FE=E2v=E7t=E2js? =
es tik vislaik atceros to staastu par nocenoto ledusskapi; ) nevaru tagad atrast mailu vairs, bet ideja ~:
ledusskapis, arii kaadaa no shiem nocenoto elektroprechu veikaliem iepirkts. bet nu kaut kaa baigi atkauseeshanas sisteema slikti straadaa.
teeli atbrauc, parausta plecus - ieliek veelvienu sildelementu. peec kaada laika - milziigs elektriibas reekjins. izraadaas, izolaacija nav ielikta kaut kur.
vai veel kaadam ir gadiijies kaads gljuks ar 'it kaa braakjiem/noskraapeetajiem'?
--
Rich, arii bez veljasmashiinas: )
Sveiks,
jaa bja taads mails, par to ka sisteema nestraadaa veel bija mazaakaa saaape tajaa pasaakumaa, lielaakaa saape ja atminja nevilj bija elektriibas skaitiitaaja ripas apgriezienu skaits diennaktii. . . . .
reekjins ne pa jokam. . . . . : D
------------
Rukicc
A uz veco labo PTA uzzvaniit? Skjiet ka tur tomeer cipari bij labaaki pat par internetveikaliem.
KPL
Sveiks,
Braaliits kad sev pirka tehniku ko vajadzeeja tad labaakaa $$$ bija
220. lv, pta kaasa par paaris latiem. . . . .
----------
Rukicc
PTA nav veljmashina ar zavetaju, jau noskaidrots.
m.
Re: žāvētājs
"Ugis"
Shis cilveeks agraak biezhi reklameejaas un par labiem cipariem ar garantiju piedaavaaja dazhaadas preces.
Utenja arhiivaa var pamekleet telefonu.
------------------------------
Janis D, "3-ciems"
RE: vtjs
pagaidam esmu apstajusies pie sitas - www.220.lv/product.asp?id=5670...
vieniga, kurai piemit visas nepieciesamas ipasibas un izmeri. vel Verneru pacekosim.
Paldies par atbalstu.
maara
Re: ? යtળ
Varjaubuut ka viss buus labi bet nu man veljmashiina ar zhaaveetaaju kopaa un pie tam 40cm sabaasts un pie tam ar 4, 5kg ietilpiibu neiedvesh paarlieciibu ka tas aparaac labi un ilgi kalpos. Kaa nekaa visas zhaaveetaaja detaljas tiks kratiitas kad zhancees centrifuuga un tad kad shancees zhaaveetaajs tiks karseetas visas bliiveeshanas gumijas. Reaali ta aparaata muuzh jau saakotneeji buus 2x iisaaks.
Varu dereet ka meistari kam naaksies to labot spljaudiisies un skjobiis gjiimi jo taa mashiina buus piebaasta liidz malaam un lai kauko nomainiitu buus pilniibaa jaaizjauc pa detaljaam.
Saprotu ka durvis ir taas kas ierobezho veljmashiinas izmeerus bet varbuut ka tomeer kaa opcija der atseviskja mazaa veljmashiina un atseviskjs shaurais veljas zhaaveetaajs ko uzliek vienu virs otra. Protams cena par abiem bus gandriiz dubultiiga ja skatamies uz LV pieejamajiem eksemplaariem.
kolegaam ar bij taapati saape ka 60 cm neliida pa durviim, bet 40cm ar ietilpiibu shvaki, pakonsulteejaas ar meistaru i shis teica lai tik njemot 60cm, nonjemshot priekshu un dabuushot taapat iekshaa, un dabuuja ar, tik neatceros cik tur bij tas durvju platums
RE: žāvētājs
Man naacaas nonjemt augshu un aizmugures shchitoku, lai whirlpoolu dabuutu vannasistabaa.
M
Da esiet mieriigi arii mazaas veshmashiinas kalpo normaali, man savai 34 cm vieniiga probleema bija dzensiksna, peec tam nomainiiju uz plato un nekadu probzu 5dades laikaa.
Tagad droshi vien pirktu 40 vai 45cm modeli, tacu toreiz bija kautkaa vannas istabaa jaaiespiezhas. /
agrisp
> pagaidam esmu apstajusies pie sitas - www.220.lv/product.asp?id=5670...
Vareetu buut normaala.
Vineta
Var gan veel pajautaat PTA, atceros kad pirku veljas mashiinu tur taadi arii dziivoja: ))
---------------
Bst rgrds Mef
Cik esmu sapratois visa vairumtirdznieciiba taapat IR ELKOR un RD electronic kaa ari Tehnolnad un varbuut veel kaada kantora rokaas. visi inet veikali peerk no vairumniekiem, jautaajusm ir cik kursh grib nopelniit un kursh veiklaak tev preci sagaadaas. . . .
-----------
Rukicc
Veljas mashiina jaa!
Bet te jau cieniitaa grib shauro veljmashiinu ar zhaaveetaaju! !
Taatad papildus ventilaators gaisa sildiitajs un ventilaacijas trubas un tas viss jaasabaazh tais pashos 40cm un pie tam mazgaajamaas veljas daudzumu samazinot tikai par 0, 5kg.
labi gan, ka mes automashinas neperkam sadi domajot.
paldies par bridinajumu.
PTA nav tadu mashinu.
m.
Re: žāvētājs
Es veel dabuuju iekraushanas durtinjas arii nomonteet, lai dabuutu caur durviim: )
G.