sakaraa ar iipashumtiesiibu izmainjaam nepiecieshams paarsleegt liigumu ar latvenergo. pirms parakstiit, ruupiigi izlasiit un taa, taadeelj dazhi jautaajumi: ) pirms jautaashanas pasham lvenergo tomeer gribeetos arii kaadas neitraalaakas atbildes: )
1. vai shie liigumi visi ir pilniigi identiski visiem privaatajiem klientiem?
2. liigumaa ir atsauces uz "Elektroenerģijas piegādes un lietošanas noteikumiem", tomeer taadi nav ne pievienoti liigumam, ne atrodami latvenergo maajaslapaa. es jau saprotu, ka pierasts pie tev-vajag-tu-arii-meklee sisteemas, bet nu tomeer - kur shie noteikumi buutu atrodami?
3. pielikumaa ir teikums "tehniskie noteikumu vai piesleeguma liiguma nr - no ieprieksheejaa liiguma". tie ir kaut kaadi tehniskie noteikumi vai tikai numurs? kaadas ir iespeejas sho informaaciju viegli un civilizeeti ieguut no lvenergo (protams, par ieprieksheejo liigumu nekas nav zinaams; ) )
4. pielikumaa nav noraadiiti "ievada parametri (garums, shkj_e_rsgriezums) - vai tas nevar radiit kaadas probleemas?
5. pielikumaa noraadiits, ka lietotaajs atbild par eekas ievadkabeli.
taa kaa man nav nekaadas nojausmas, uz cik lielu posmu tas attiecas, pie tam, shim kabelim abos galos ir lvenergo noplombeeti un visaadi citaadi apsleepti kontakti - ko tad man iisti dariit probleemgadiijumaa? vai tieshaam par posmu liidz skaitiitaajam nav atbildiigs lvenergo? galu galaa, es tachu nemaz nedriikstu veikt nekaadas izmainjas liinijas konfiguraacijaa liidz skaitiitaajam, vai ne?
nujaa, liigumaa atstarpes liktas ar random funkciju, kaads komats arii iekritis "te jau kaadu laicnju nav bijis, ieliksim" =) kjeksiishus pilniigi niez roka savilkt --
Rich