Kur atrast komutacijas skapi?

Dots istabas sturis, kura no regipsa lien ara- 13 gab. koaksalie, 13 gab. UTP Cat5 un 13 gab. STP Cat5e kabeli, no kuriem 1 gab. no katras slakas ir ienakosais un 12 gab aiziet katrs uz savu rozeti.

Ir nepieciesams viso to + modemu + Linksys ruteri + nakotne TV spliteru, u. t. t. ievietot kaut kada maza un gana smuka komutacijas skapi, kura es ar patch kabelu palidzibu varetu katrai rozetei padot to, kas man katra mila bridi ienak prata.

Problema- vai LV telpa ir kads veikals/ kantoris, kur es varetu aptaustit un iegadaties sadu izmeros nelielu komutacijas skapi.

Paldies,

K

Re: Kur atrast komutacijas skapi?

vajadzeetu vareet lielaakajaa dalja it/telekom lietu tirgotaaju. kaa ar to aptaustiishanu gan hvz, jo pasaakums ljoti daudzveidiigs.

--

Rich

Sveiks,

var meegjinaat ieksh Megatek paluureet kas ir uz vietas aptaustiit. . . .

vai ieksh GMD. lv paluureet.

buus pasam kaut kas jaakjiimikjo no piedaavaajumaa esosajiem skapjiem

-----------

Rukicc

Ui, a man veel likaas ka esmu aizraavies ar kabeljiem. . .

Nomierinaaji: )

Vispaa kastes tagad visaas malaas pieejamas, tas pats koloriits, jauda, elektrosisteema, un visos citos elektrolietu veikalos. . .

--

KPL

Domaaju ka shitam pasaakumam K. Barona dainu skapis derees. Pa katru atvilkniiti izlaid aaraa savu vadu bet ja kaadu vadu nevaig sarulee un ieliek atvikniitee liidz briidim kad to ievaigas.

Viss jaunais ir labi aizmirsc vecais.

Ak jaa orgjinaalu var apskatiit muzejaa!

Patieshaam laba vieta www.kolorits.lv

Jaunākais forumā