gaazes lietas

Haj piipl

Kaadreiz sheit kaads kautko staastiija par iespeeju atsleegt gaazi "uz remonta laiku" - varbuut tas kaads var pastaastiit veelreiz?

Gribas (tieshaam uz remonta laiku) aizvaakt no sienas bezgaliigi skaisto "&" formas instalaaciju, un kaukad naakotnee atlikt visu apakalj, protams mazliet vienkaarshaakaa "I" veida konfiguraacijaa: )

--

KPL

Re: gaazes lietas

baa! ! ! !

ja tev tas izdosies "mazsaapiigi" tad pastaasti arii mums. mani tas arii interesee.

situaacija ir taada:

jaasauc gaazinieki ar metinaamo agregaatu -> vini ierodas un nozaagee! !

bet vini iipashi neraujas poie tevis ierasties. . .

(vismaz pie mansi taa arii neatbrauca. . . )

un jautaajums pagaidaam atklaats.

ja gribi es varu iedot telefonu -> gaazes metinaataajs.

a/

RE: gaazes lietas

Kaa man to stastija, galvenaa fiicha ir ka - nav jamaksaa aboniereshanas maksa - var remontiereeties neierobezhoti ilgi.

Par & formas instalaaciju. Gan jau ka tas var buut tik pat kjeepiigi un naudas ietilpiigi kaa vienkarsha trubu parvietoshana.

Taisos sho operaciju veikt drizumaa, novaacot tikai trubas kas iet aiz skaititaja.

V.

Cik man zinaams tad visaadu formu instalaaciju izopereeshana, maxaaja dziivoklii (Vecmiilgraavii) pusgadu atpakalj remonteejot virtuvi ~30 ls.

Bija jaapiesaka kur tur, ka vajag izdariit taadu darbinju. Protams, viss notika maigi sakot ne visai eertaa laikaa straadaajosham cilveekam.

Darbs - tipa skaitiitaaju no sienas vidus paarvietot pie loga tuvaak ~1m. Lai vareetu pasleept iebuuveejamaa skapii.

Vismaz manaa gadiijumaa (es atteicos no gaazes pavisam) gaazinieki atbrauca praciizi kaa es Vagonu ielaa biju sarunaajis. Tikai jaamaksaa bija 20 Ls, tas par trubas aizmetinaa'sanu oficiaalais LG tarifs. Daargi ; -(

Jaanis

Nu ja reiz to trubu griezh nost, tad tak apakalj to pashu neliks? : )

Piedevaam, naujau vairs nekaada iemesla tiem dumajiem liikumiem, ibo neviens tur nepateiks kur tur pliic ir staaveejusi: ]

Dumaakais jau sanaaca, ka uzveidojot sienai _taisnu_ apmetumu, shur tur taa truba sanaak dziljaak par apmetuma virsmu. . .

Jaa, vispaabaa dereej kaadas puskreisaa meistara koordinaatas: )

--

KPL

tas nav puskreisais meistars, bet no LG avaarijas brigaades, kuram ir tiesiibas kerties klaat pie trubas pa kuru reizeem pluust gaaze.

vot vins arii neatbrauca, kad biju sarunaajis.

Uldis - 9392391

a/

Piedevaam, naujau vairs nekaada iemesla tiem dumajiem liikumiem, ibo neviens tur nepateiks kur tur pliic ir staaveejusi: ]

------------------- ! ! ! ! Ja njem nost uz remonta laiku, tad jasaglabaa pliits (jo gaazinieku inventarizacijas plaanaa vinja ir iekljauta)

Gadijumaa ja kas, tad var iznaakt pirkt pliiti ko atdot LG. . . . . .

Dumi bet fakc. Pec plana ir pliits, tatad vinjai jabut tur.

V.

20 Ls par gaazinieku izdarbiibaam nav_daargi, parasti tiek komuniceeti cipari ap 35-70 par dajebkaadaam izdarbeem

agrisp

Taa ne vienmeer ir taisniiba - par to kam pieder pliits.

Kad es atteicos no gaazes, gaazinieki PIEDAAVAAJAAS savaakt (aizvest) manu veco pliiti par velti, ar domu ka lai man pas'am taa nav jaaved uz izgaaztuvi. Es pajautaaju kaa iipas'ums taa pliits ir, un kad vin'i teica ka maneejaa, izleemu patureet pliiti vasarniicai; -)

Jaanis

> Gadijumaa ja kas, tad var iznaakt pirkt pliiti ko atdot LG. . . . . .

Buus pagruuti, tas meeslu pikucis sen droshvien sadaliits starp bomzhiem: )

--

KPL

Jaunākais forumā