griestu kraasoshana

labasdienas: ) ne nedeelju bez diivainiem jautaajumiem!

nu luuk. briesmas ar griestu shpakteleeshanu ir +- garaam, tagad naakamais jautrais moments: griestu kraasoshana. ar grunts kraasu nogrunteeju, peec tam ar rulliiti nokraasoju. 2x. nav labi - griesti no apakshas skatoties, ir OK, smuki balti, bet, luurot gar virsmu, reegojas

Dieva ziimes: diezgan plankumains viss izskataas.

tagad jautaajums - ko dariit taalaak? pagaidaam redzu 2 variantus: ar mazo rulliiti meegjinaat novilkt veel tresho kaartu, bet par to, vai pietiks pacietiibas un iemanju, skaidru zinju nav, vai arii uzticeet visu meistariem, kas ir gatavi ar to tikt galaa par 1. 30Ls/m2 + kraasas cena? taada cena ir OK vai ne-OK?

varbuut ir kaadi labi padomi, kaa pareizi kraasot? it kaa lieta jau vienkaarsha, bet nu - arii tur ir pasleepushies mazi graabekliishi: ).

teixim, taa es ari neesmu sapratis, kaads rullis tad iisti ir pareizais griestu kraasoshanai. . .

SWK p. s. es nez, kaa buus peec laika, bet pagaidaam ir sajuuta: shito jaatni - vairaak nemuuzham: )

Re: griestu kraasoshana

> briesmas ar griestu shpakteleeshanu ir +- garaam, tagad

Nnu nnu, kaa ta beigbeigaas sadariij?

Man kaareiz tas pats posms pashlaik, un nevar saprast - karinaat tur kauko, vai noslinkot un rupi noshpakteleet un nokraasot. . .

> varbuut ir kaadi labi padomi, kaa pareizi kraasot? it kaa lieta jau

> vienkaarsha, bet nu - arii tur ir pasleepushies mazi graabekliishi: ).

> teixim, taa es ari neesmu sapratis, kaads rullis tad iisti ir pareizais

> griestu kraasoshanai. . .

Man istabaa bij tas pac, to balto kraasu nevella neredz, kur otraa kaarta ir, kur veel nau - tamdeelj paliek plekji, gaisma nevienmeeriigi atspiid. Laikamjau jaakraaso veel.

Krutaak protams buutu ar pulverizatoru - bet sienas ta nokraasotas jau. . .

> SWK

> p. s. es nez, kaa buus peec laika, bet pagaidaam ir sajuuta: shito jaatni

> - vairaak nemuuzham: )

Man shis process jau dazhus gadus velkas, un veel dazhus vilksies, ar laiku pierod ka dziive nau nekaada dziive: ]

KPL, hroniskaa saspiestiibaa un putekljos

regjipsha griesti tika ielikti. bija jau doma, nomazgaat veco kraasu un noshpakteleet, tak panelji laikam bi taisiiti mainjas beigaas n visai neliidzens tur bija: apm 20cm plata, 2cm dzilja vaga paari visai istabai. uz to briidi, kad es uz tiem griestiem luukojos, likaas, ka regjipsha griesti = aatrs un norm risinaajums. tagad skatos un domaaju, ka varbuut buutu bijis labi, ja smuki sataisiitu vecos griestus. viens miinuss regjipsim jau ir tagad: griestu augstums no "visai zemiem" ir paarveeties par "zemiem", vai, kaa potenciaalais kraasotaajs teica - griesti deguna augstumaa: ). it kaa -4cm max, bet juut, juut. . .

> Man istabaa bij tas pac, to balto kraasu nevella neredz, kur otraa

> kaarta ir, kur veel nau - tamdeelj paliek plekji, gaisma nevienmeeriigi

> atspiid. Laikamjau jaakraaso veel.

> Krutaak protams buutu ar pulverizatoru - bet sienas ta nokraasotas jau. . .

vo vo. no apakshas - viss skaisti, nu ok, ruupiigi piesienoties, mazus feeleriishus, protams, var atrast - teixim, laiciigi nenorulleeta kraasa vilniiti izveidojusi. paari istabai luukojoties - plankumi: (. es laikam outsourceeshu shito darbu, lai kaa man negribeetos maksaat vairaak, ka jau ir izteereets: /. galu galaa, es tur droshvien dziivoshu veel daudzus gadus, un, ikreiz vakaraa istabaa ieejot, man naaksies nozheelot - kaapeec es toreiz ietaupiiju X latus. . . : )

> KPL, hroniskaa saspiestiibaa un putekljos

guleeshana guljammaisaa uz tuuristu tepikjiisha ir OK! : )

a gaismu esat meeghinaajushi iesleegt kad kraasojaat? : )

njemam prozhektorinju atceramies veco patiesiibu ka mitra virsma atspiid savaadaak nekaa nozhuvusi un rulleejam uz veseliibu

Man visi darbi notiekaas puskilovatiiga prozektora gaismaa, un lietojot baltu mateetu kraasu, no jamaa klaatbuutnes nekas labaak nekljuust. . .

--

KPL

cik es atceros peec savas pieredzes, tad probleema ir taada, ka visu laiku blenzhot uz to kraasu, acis saak taa kaa zhilbt, ne zhilbt, bet nelielas baltaa tonja izmainjas vairs nefiksee.

vaig neatkariigu noveerotaaju; )) ------------------------------

Janis D, "3-ciems"

Man meistars pirms kraasoshanas liimeeja uz griestiem stikla audumu, un vismaz uz aci izskataas smuki vienmeeriigi. Iespeejams, ka griestu panelim uzsuukshanas speeja nav vienmeeriiga vai kaut kas tamliidziigs, saistiits ar kraasojamaas virsmas kvalitaati.

Z.

mosh taapeec ka pa spilgtu taa gaisma i acs vairs to nelielo atshkjiriibu neuztver

me bij paarneesaajam kautkur 100-150w spuldziite, noliku tadaa lenjkjii lai redz to atshkjiriibu un ruleeju, me kaazus bij pavisam citaa lietaa - virmas atshkjiriibaas, shur tur vienkaarshi nomazgaats nost kriits, shur tur bish pieshpakteleets, i laigan nogrunteeju, taapat bij plankumi, betnu peec 3 kaartas pazuda arii tie

varbuut kaadam noder -

www.taunton.com/finehomebuildi...

RE: griestu kraasoshana

Paldies, super links! ! ! 4 dazhaadas atbildes uz pavisam svaigu jautaajumu atradu - tikko atgriezos no jaunbuuves un tur man celtnieki, kas liek jumtu un tikai uz jumtiem specializeejas ( #$%^&! ! ), jautaaja kaa pareizi savienot bitumena shindeljus vietaa, kur savienojas divi sliipi jumti (valley). Vinji pashi nezinot, jo liidz shim esot tikai ranillas jumtus likushi.

Riit nolasiishu vinjiem lekciju ar bildeem, un darbu vadiitaajam arii. . .

Janis: -)

a varbuut to vaidzeej noskaidrot pirms noliigi vinjus sava jumta likshanai? : )

--

KPL, lietderiigi izmantojis briivdienu un taga staigaa noputeejis balc kaa melderis: )

RE: griestu kraasoshana

Protams, ka vajadzeeja, un ne tikai to.

Teoreetiski es jau zinaaju, ka ne projekts, ne buuvuzraugs nav taas poziicijas, uz kuraam jaataupa visvairaak.

Tagad zinu to arii praktiski: -)

Janis

Jaunākais forumā