Vajag parastu virtuves izlietni ar maisitaju, kur butu izdevigaak iegadaties, varbut kaut kur ir kadas atlaides paslaik?
Kaspars
Vajag parastu virtuves izlietni ar maisitaju, kur butu izdevigaak iegadaties, varbut kaut kur ir kadas atlaides paslaik?
Kaspars
Re: Virtuves izlietnes
Sveiks,
Taas ir divas dazaadas lietas. . . .
maisiitaajs viens pirkums,
Izlietne otrs pirkums
+ skaties vai izlietnes piesleegsanai dod liidzi visus pricendaaljus vai tie par mega Ls jaapeerk. . . : )
---------
Rukicc
RE: Virtuves izlietnes
Stabu ielaa, starp Terbatas un Kr. Barona ielaam ir veikals, kuraa ir dofiga izlietnes un maisiitaaju, saakot no 40Ls un uz augshu. . .
Es varu iedomaaties, kas tas par suu. . par
Sveiks,
Man skiet ka es sev kaut kaadu iegriezhamo pagaidu vajadziibaam pa
Sveiks,
Nu nav nemaz tik traki. . . . kopaa turas, nekas dizsh jau nav bet pamatfunkcijas pilda. . . . . ; ) Neredzeeju tajaa laikaa jeegu pirkt izlietni pagaidu izlietnes ieriikosanai liidz remontam. . . . Veco taapat krita nost no sienas un tika nolausta. . . . : )
Peec remonta kopaa ar kaartiigu virtuvi arii apdomashu vai pirkt izlietni pa 17, 50 Ls vai pa 150 Ls. . . . . .
un kraanu pa 25 Ls vai 250 Ls Nerzu masiivu ar atbaidoshu dizainu un galiigi tizlu funkcionalitaati.
Protams nekas kruts, ja vajag labas izlietnes tad protams meklee varbuut kaadas lietaas akmens izlietnes pa
Pagaidu vajadziibaam lieliska izlietne sanaak no parastas plastmasas bljodas.
Nebuus daargaak par latinjiem 3: )
KPL
Sveiks,
Mazliet ilgaak un eertaak lietojama. . .
Var jau traukus arii vannnaa mazgaat. . . . : D
Tas pagaidu sajaa gadiijumaa bija domaats ar ~2 gadiem. . . . .
--------
Rukicc
Neenu, man pashlaik virtuves nau un trauki kraajas tieshaam vannaa: )
Bet viena otra bljoda izlietnes funkcijaam der krietni labaak kaa leetaakaas izlietnes.
Darba virsma no saplaakshnja - izgriezham apalju cohumu, iestuukjeejam bljodu, bljodaa izgriezham cohumu prieksh kanalizaacijas, un pasaakums sanaak pat ljoti zoliids.
KPL
Sveiks
Nee nu es panjeemu braakjeetu lamintaa virsmu(varat neprasiit kur tur vairs nav. . . ) un uzchiniiju meebeli ko nebuutu zheel mest laukaa un iegriezu normaalu izlietni. . . .
Tagad starp pliiti un izlietni ir virsma un nav vairs jaamokaas. . . . : )
---------
Rukicc
zinu, ka pie Sala tilta pirms Arcolat maajas griezhoties iekshaa ir noliktavas, kur tirgo dazhaadus laminaatus t. sk. arii braakjeetus, zaagjeetus