Uzdevums - Maajas temp kontrole

Uzdevums sekojoshss - ir maaja ar n telpaam.

Katraa telpaa ir:

- temp sensors;

- temp regulators;

- radiators(i) vai zemgriidas apkures kontuurs ar el. magn vaarstu.

Veel ir 2 siltumenergjijas avoti - apkures katls un TEN'is, bet tas nav principiaali.

Nepiecieshams devaiss, kas prot nolasiit temperatuuras sensorus un regulatorus, un komandeet elektromaneetiskos vaarstus, vadoties no taa, cik graadi ir uzgriezti katrai telpai un kaads rezhiims ir visai maajai, teksim diena, nakts, nevienanavmaajaas vai katikneaizsalst.

Biju iedomaajies, ka devaiss vareetu buut bezsmadzenju kaste, kas prot sensoru un regulatoru pretestiibas paarveerst ciparos un komandeet el magn vaarstus. Kaste buutu caur LPT vai COM sleedzma pie jebkura PC, kuraa darbotos kastei liidzi naakoshais softs ar kaadaam nebuut remote access iespeejaam, ja PC ir pie telefona liinijas vai DSLam liidziiga piesleeguma.

Biju iedomaajies, ka taadas lietas eksistee, nevajadzeetu arii buut fantastiski daargi.

Var sagoogleet visu ko, tikai ne to devaisu, kas visu paarvalda, #$%^&!

N-taas firmas apzvaniiju Riigaa, lielaakaa dalja vispaar nesaprot, peec kaa es prasu.

Ja saprot, tad kasa pakaushus (prieksh kam jums tas vajadziigs), un apgalvo, ka vaarbuutt kaut kas taads eksistee, bet vinji taadu nav redzeejushi.

padalieties ar info par subj, ja kaadam ir pieredze.

Janis

p. s. meegjinaat to devaisu izgatavot un uzprogrammet 1 eksemplaara protams ir reaali, bet diezgan nepraatiigi, ja vareetu par

Re: Uzdevums - Maajas temp kontrole

Sveiks,

Hm. . . . .

Visaadi pricendaalji saprogrammeejami nez cik staavoklos ir maniti bet ka to visu vareetu pie PC sasleegt un reguleet nez vai. . .

Jaatrod sakariigs apkures sisteemu kantoris, bet kursh riigaa tas buutu

VVZ. . . . vai kantoris kas biida visaadus maajas automatizaacijas softus, bija kaut kas, kas reguleeja visas ventiilaacijas siltumus un ko tik veel ne. Kur mekleet ne mazakaa nojausma. . . . . : )

------------

Rukicc

RE: Uzdevums - Maajas temp kontrole

Ir tada firma SIA "Telekons" (vismaz bija kadu laiku atpaklaj). Man liekas, ka vinji ar kaut ko tadu nodarbojas.

Tel. 7316776

telekons¤telekons.lv

www.telekons.lv

Kr. Barona 88

Pamegini, varbut izdodas ko atrast.

U+

Vai nebija tik slavas dziesmu raksts par "gudraas maajas" sisteemaam DB pielikumaa

Impulss?

Katraa zinjaa Zaljaas lapas mekleejot uz "gudraa maaja" iedeva www.eddi.lv >

Komunikaacijas > Gudraa maaja. Varbuut no turienes kaut kas noder.

Veel vareetu paprasiit Lodaamura vai Tehnikas listees.

M.

www.smarthouse.lv ja tas ir tas ko mekleji!

Jaa, bet tomeer - prieksh kam tev tas? : )

Vineta

Uzdevums - Maajas temp kontrole un ne tikai

pie kompa pesleegt var arii gludekli, jautaajums ir tikai par INTERFEISU

bet doma interesanta - buus jaapaluuko apkaart, kas notiek.

lai veicas jaunajaa gadaa! ! !

a/

jebkursh pietiekoshi gudrs radioelektronikjis var taadu verkji uzbuuveet, un jebkursh pietiekoshi gudrs programmeetaajs uzblieziis programmu verkja darbinaashanai

Jo vairaak es browseeju un lasu un zvanu, jo vairaak sliecos uz to - salodeet caur LPT nolasaamu/vadaamu verkji un Excelii saprogrammeet.

Honeywell, Siemens, ABB, Comfort u. t. t. - ir vai nu par daudz visa kaa un daargi, vai tas ko man vajag, bet tikai 1 telpai.

Janis

Nu tad sanontejiet, saprogrammejiet un palaidiet serija. Latvija ari agrak tapa izcili projekti. Busiet pasi ar finansem un valstij un katram pateretajam bus jutama ekonomija.

Pasludinam konkursu par "Zalo" (ekonomisko&ekologisko) projektu bidisanu! ! !

Sveiki!

Ja sanaak taa liidz 200 Eiraam, tad mani ar taads pasaakums interesee : -)

Vispaar lasu un priecaajos, man ar liidziigs domu gaajiens, vieniigs es savaa saimnieciibaa tik taalu veel neesu ticis

Jans

Lai taadu verkji dabiidiitu liidz "legaalai" razhoshanai, tur cennjiks jau buutu taaaaalu virs 200eur.

Taakaa devaiss saistiits ar energijas sleegaashanu, tad buutu vajadziigs savs pussimts sertifikaatu no visvisaadaam euroopas instituucijaam, un vienalga peec pirmaa ugunsgreeka kaadaa no maajaam ar shaadu devaisu, vinja autoru izvazaatu pa tiesaam un vinju un vinja radus 5 paaudzees padariitu par paraadniekiem. Labriit, esam eiropaa: P

Taa tiiri tehniski jau tur nekas seviskjs nau.

KPL, neparaxtiitos taadu cept kaadam citam.

Uzdosim ekonomikas ministrijai radīt apstākļus un resoru, kura uzdevums būtu, teiksim, 1 mēneša laikā no idejas projekta ieniegšanas dot novērtējunu un ierīces realizēšanas sertificētu dokumentu. Ja aģenti netiek galā - meklē citu darbu. Jāsāk beidzot valstij sizstāvēt polsoņu intereses! Ko? Slabo ierēdņi?

Biju.

Ir apmeeram tas ko vajag, komplektaa ar daudz ko man nevajadziigu, izmaksas > 3'000 eiro.

Ir opcija visu vadiit ar ljoti elegantu touchscreen, bet cik tas maksaa - es nemaz nejautaaju: -)

Janis

Jaunākais forumā