Remonta izmaksas 18kv. m istabai?

Man te remontmeistari sastaadiija taami vienas istabas remontam. Griibeetos dzirdeet tautas viedokli un komentaarus par zemaakmineetajiem izcenojumiem.

Man liekas, ka par daargu. Cenas uzraadiitas tikai par darbu, bez materiaaliem, nodokljiem un papiiriem.

Taame:

1) Griestu apshuushana ar regipsi (profilu mozntaazha + regipsha monaazha) -

6Ls/kvm x 18 = 108Ls

2) Griestu spkateleeshana 1. 50Ls/kvm x 18 = 27Ls

3) Griestu grunteeshana un kraasoshana 1. 50Ls/kvm x 18 = 27Ls

4) Griestu "iistaa" kraasoshana ( otro reizi) 2. 00Ls/kvm x 18 = 36Ls

5) Sienu apmetums 4Ls/kvm x 37. 5 = 150Ls

6) Sieta uzlikshana 0. 5Ls/kvm x 37. 5 = 18. 75Ls

7) Sienu shpakteleeshana 2Ls/kvm x 37. 5 = 75Ls

8) Sienu grunteeshana un kraasoshana 1. 10Ls/kvm x 37. 5 = 41Ls

9) Sienu "iistaa" kraasoshana (otro reizi) 1. 30Ls/kvm x 37. 5 = 48Ls

10) Laminaata ieklaashana 1. 50Ls/kvm = 27Ls

11) Kaajliistes 0. 20Ls/t. m x 16. 8 = 3. 36Ls

12) Loga ailes, palodze, trubu nosleepshana regj. kastee - 100Ls

13) Durvju uzstaadiishana - 15Ls

Kopaa: ~675Ls

+ tur veel kautkaadi darbi, kas te nav uzraadiiti (elektroinstalaacija, rozetes, sleedzhi utt. ) ~30Ls

Neesmu speciaalists celtnieciibas jautaajumos, bet nu >30Ls uz vienu kvm telpas man liekas padaargi tikai par darbu. . . .

Raimonds

Re: Remonta izmaksas 18kv. m istabai?

Neko iipashi paliidzeet nevaru, bet juutos gandarits ka esmu ietaupiijis baiso pikji to visu izdarot pac. . .

Taa vispaariigi piemeeram kraasoshanas izmaxas liekas pabaisas, nau tur neko daudz darba. Griestu apshuushana - atkariibaa KAA tas tiek dariits, ja peec noramtiiviem, tad ok, taa nenormaalaa profilu daudzuma uzkarinaashana ir BAISS darbs, nezvai man otrreiz gribeetos to izveikt.

Bet varbuut tomeer vienalga par daargu. Griestu shpakteleeshana arii.

KPL

Re[2]: Remonta izmaksas 18kv. m istabai?

Par to pashu shpakteleeshanu. Ja pareizi izprotu tehnologjijas, tad peec regjipsha uzlikshanas, jaashpaktelee tikai shuves. nevis visi griesti. Tieshi shaada darbaspeeka ietaupiishana ir regjipsha fiicha, ka nav visi griesti jaameegjina dabuut liidzeni.

Maaris p. s. es esmu veel jauns, man viss veel ir priekshaa; )

mmm, a tu esi to meeginaajis dariit? Pie griestiem arii shuvju shpakteleeshana/sliipeeshana ir visai riebiiga nodarbe: )

Jo seviskji starp lokshnju galiem, kur nav padziljinaajuma.

Man gan likaas ka regipsha shuvju shpakteleeshanu logjiskaak buutu taameet peec shuves tekoshajiem metriem, bet nu iisteniibaa laikam vienalga, shitaa vieglaak saskaitiit.

KPL

Remonta izmaksas 18kv. m istabai?

Es apmeeram piemetu un kopaa ar materiaaliem, ieskaitot standarta koka durvis, man peec esoshaam cenaam tirguu kopaa ar materiaaliem sanaak 785LVL

man liekas ka 1), 2), 3), 4), 5)(cik biezs slaanis jaaudzee? ), 6),

7), 8), 9) un 12) ir cenas ar materiaaliem, bet paareejaas ir cenas bez materiaaliem!

Vispaar interesants jautjiens.

Varbuut var noveerteet cilveekstundas. Rupja apleese.

Pienjemam kautkaadu stundas likmi labam speciaalistam- piem Ls 6.

1) un 2) var paveikt 2 vecji 1 dienas laikaa =>

2(vecji)x6(Ls/h)x8(h)= Ls 96

Pie 3) iet veel klaat iet liekaas spakteles sliipeeshana 1 vecis to un grunts uzklaasanu ar rulliiti var mieriigi paveikt 2 stundaas => 1(vecis)x6(Ls/h)x2(h) = Ls 12

4) arii 2 stundaas => Ls 12

5), 6), 7) vietaa mozh leetaak sanaak liekot regipsi, iipashi, ja ir arii 12). max Ls 200.

8), 9) kaadas 3+3h = 1(vecis)x6(Ls/h)x6(h)=Ls 24

10), 11), 13) -OK

12) gruuti spriest, bet nu specam vajadzeetu speet izdariit dienas laikaa. taatad 1x6x8=Ls 48.

Elgars

Jaunākais forumā