Vajag iepirkt dzelzs durvis un uzlikt restes uz logiem.
Kaada pieredze, kuros kantoros labak griezties?
Normunds
9115484
Vajag iepirkt dzelzs durvis un uzlikt restes uz logiem.
Kaada pieredze, kuros kantoros labak griezties?
Normunds
9115484
Re: Dzelzs durvis + restes uz logiem
jaa. . jaa. . man ar shis jautaajums interesee. .
tikai man ir veel taada doma. . varbuut nelikt restes, bet aizstiklot un ielikt kaadu kustiibas sensoru? ?
kur vareetu mekleet kas nodarbojas ar stikloshanu? ?
varbuutir kadi ieteikumi? ?
--
Oskars
. . . un kustiibu sensors iebarbina miega vai nervu paraliizes gaazes palaishanu: )
G.
Nosit kaadu un tevi ieliks aiz dzelzs durviim un aiz restotiem logiem un pie tam pa nodoklju maksaataaju naudu baros un apgjeerbs.
Nesaprotu kapeec cilveekam savas majas jaapadara par cietumu? Aiz pieraduma ja nu vieniigais.
Meerkjis - elementara droshiba par leetu naudu (ilgi nedomaju tur mitinaaties) dzivoklis ir 1. stava, maskavas iela, logi atrodas zemu + sobrid ir tadas durvis, kuras ar nagiem var atkasiit utt utjp.
Varbut esmu parak piesardzigs, bet neredzu vienkarshaku/letaku variantu ka nodroshinaties, varbut vari ko ieteikt atskaitot kronja maizi?
Taa luuk, jaunais cilveek.
Normunds
9115484
apsardzei piesleedzies. tipa Ls 60-70 uzstaadiishana un cik tur meenesii/ vai tik nebuus leetaak un veel droshaak (IMO)
a/
Padomaa, kaa izkljuusi no miteklja, ja saaksies ugunsgreeks un izeja buus nogriezta!
Kada ir pieredze - cik ilga laikaa shamie atviilee ja notiek attieciigais keiss?
un cik ir "tie tur" meenesii?
Paldies par padomu: )!
Normunds
9115484
Es domaaju ka pietiks ar sensoru. . jau tas atbaidiis. . .
Nu ja liekas ka par maz tad var pielikt arii kaadu bljauri, kas dod ar skanju pa smadezeneem. . .
Tak cilveeks jautaaja konkreeti, kur restes dabuut, nevis KO vinjam vispaar vajag.
--
KPL
> Padomaa, kaa izkljuusi no miteklja, ja saaksies ugunsgreeks un izeja buus
> nogriezta!
tapeec es arii domaaju nevis restes bet stiklot. . .
un jau maajaa kas degs tad stikls tomeert nav tik daargs kaa dziiviiba. .
var arii izsist. . .
he. man arii dziivoklis maskavas ielaa (kengaragaa) un arii pirmais staavs. . .
--
Oskars
neiesshu jau shos reklameet, bet apskaties fack. lv
es arii esmu parakstiijes, kad suns nomira vienu sargu vajag obligaati!
a/
: D laikam labi maskeejas, pie weblapas visi nemaz nevar piekljuut; )
sorry www.falck.lv
a/
> Vajag iepirkt dzelzs durvis un uzlikt restes uz logiem.
> Kaada pieredze, kuros kantoros labak griezties?
burtiski pirms nedeeljas bij te viena antireklaamaa. . .
! >! ! ! nepasuutiet metaala durvis SIA "Pakavs AI". 100% braakis pa vairaakiem ! > punktiem. Sola labot, bet dariit netaisaas, sovjetiska atieksme. Cena kaa
1> labaakajaam bet grab kaa konservu kaarba, liidz galam nesametina, loksni var ar ! > pirsstiem pakustinaat, pat lauzni nevajag. Peec nedeeljas jau saaka malaas ! > ruuseet. Brr. . .
gluzhi citaadas domas ir kaadam manam koleegam par firminju "avotini". . . vai SIA vai IU nezinu, bet ir tieshais telefons (meistars = 9328872 Andrejs) un atsleegas fraaze "Mihailam Briiviibas 410a likaat beeninju durvis un restes. "
es taa sapr, ka var sarunaat/izdomaat dajebko. . . un arii uz shaadiem taadiem % var paskatiities caur pirkstiem.
-- rowers.
Hi.
Aizdomaajos par eksisteniciaalaam lietaam: D. Tjipa par "Mihailam Briiviibas
410a likaat beeninju durvis un restes. ".
A tjipa - ja fraazi nepasaka, ko, jamie neko nedariis? Suutiis nna? Jeb arii shii fraaze izsaka pieraadiijumu, ka firmas darbonji ir piekjerti nozieguma vietaa un liidz ar to izvairiities no darba dariishanas nevarees? : )
sp, filozofee, un parasti zvana uz kantori, runaa par teemu, un veic pasuutiishanas proceduuru. . . nekaada "sarunaashana" it kaa nav vajadziiga.
Ja nemaldos tad 10Ls meenesii un ja sleedz liigumu uz gadu tad piesleegshana pa briivu!
Kaukur bij taada reklama kura no apsardzes firmaam to piedaavaaja nepateikshu.
Ja taisies dziivot mazaak par 2gadiem tur tad toch buus leetaak.
Ls 17 meenesii (radiolinks)
a/
Re[2]: Dzelzs durvis + restes uz logiem
> sp, filozofee, un parasti zvana uz kantori, runaa par teemu, un veic
> pasuutiishanas proceduuru. . . nekaada "sarunaashana" it kaa nav vajadziiga.
tu riskee uzrauties uz citu cenraadi: ) man ta kas. . . rincipaa man domaat arii meistariem buus patiikamaak ja tu "aizmirsiisi" atgaadinaat shiem par kaut kad sesen sasoliitaam atlaideem: ))
-- rowers, zinjnesis.