Re: Galdnieka plates
Sveiks,
Man skiet ka taas ko tu redzeeji ir nevis galdnieku plaatnes bet gan vienkaarshi liimeetaa koka platnes. . . .
Galdnikeu plaatnei viduu ir siikas kok liistiites saliimeetas un pa abaam puseem pa virsu ir 3mm vai biezaaks saplaaksnis.
MNL un Nelss, so plaatnje pirksanai galiigi nav labaakaa vieta. . . .
www.lamekoimpex.lv/LV/Zagmater...
- nekad tur neesmu bijis bet vinji razho
Vispaar jau taas plaatnes sauc par lameleem laikam
www.koks.lv/news/pardod/view.p...
Galdnieku plaatnes razhoja siguldaa uznjeemumaa meebelju plaatnes, kaadreiz.
Savukaart shiis liimeetas ko tu domaa razho visi kam nav slinkums citi labakas citi sliktaakas.
-----------------
Rukicc
RE: Galdnieka plates
vai tad 240 nav ideals izmers tavaa gadijumaa? (uztaisam cokoliiti 10 cm platumaa un uz prieksh. vai ari 10cm kaajinjas)
v.
reiz shamaas bij bolderaajaa tanii finiera angaaraa kur shamie atgriezumus tirgo, preciizu garumu nezinu betnu virs 2m noteikti, visaadu plauktu konstureeshanai manupraat dikti laba vieta kur materiaalus iepirkt
> Galdnikeu plaatnei viduu ir siikas kok liistiites saliimeetas un pa
> abaam puseem pa virsu ir 3mm vai biezaaks saplaaksnis.
tiesh taa.
> MNL un Nelss, so plaatnje pirksanai galiigi nav labaakaa vieta. . . .
Tur galdniekplaatnju nemaz nav, savukaart parastaas liimeetaas parasti nokjeeziitas melnas, liidzarto deriigas varbuut garaazhas plauktiem: E
> Vispaar jau taas plaatnes sauc par lameleem laikam
lameles imho ir taas liistiites no kuraam vinjas liimeetas.
Vispaa shvaki ar normaalaam plaaksneem ir - man arii meebeles vaig uzbuuveet, bet neko sakariigu pagaidaam neesmu atradis. Liimeetaas plaaksnes veikalos peedeejaa laikaa redzamas tikai shausmiigi zarainas un skiibas-greizas; un meebeleem vinjas nemaz nau tik labas, jo veerpjas: (
Ja kautko sakariigu atrodi - informee paareejos ar. . .
--
KPL
mm. deelji? : ) es no bish shkjiibiem deeljiem uzmaucu virtuves plauktu. buutu taisni, buutu smukaak, bet nu, sakraamee virsuu viskautko, ta jau neredz tik ljoti neliidzenumus: D --
Rich
nu ja dereetu no skiibiem deeljiem, tad aizietu un jyskaa nopirktu skaidenes "meebeles".
--
KPL
Ja gribi gan pie griidas, gan griestiem stiprinaat, tad 2. 40 ir ljoti OK, stiprinaajumus kaa "distancerus" var izmantot. Esmu redzeejis, tjip pie griestiem stieniishi, stieniishi pie laminaata plaaksnes, apakshaa pie griida taapat. Izskatiijaas pat ar laminaatu OK, ar koka vareetu buut pat smukaak.
sp, ar shad tad apsver variantu pasham plauktus saskruuveet un miers, nah kautkaadas sekcijas jaapeerk, kas labaakajaa gadiijumaa no laminaata: / p. s. sakiet, a kur var izzaagjeet no koka tjipa 2 nestandarta galda virsmas gabalus? tjip ar noapaljotiem stuuriem, L veida. . . jeb tur jaanjem 2 gabali un jaaliimee? Vopshem, kam pieredze ar shaadiem risinaajumiem, un cena nevis leeti bet cilveeciigi vismaz.
nu nopeerc taisnus deeljus: ) tas man vienkaarshi taadi bija sameeraa leeti ienaakushies shkjuunim, nu i izmantoju paarpalikumus; )