Kaa lai noindee peli, kas zem grridas dziivo? ? ?

Maajaa man zem griidas dziivo pele. Griida ir koka uz laagaam un starp laagaam vinja atradusi sev maajvietu. Pats interesantaakais, ka izeja no apakshas vinjai nekur nav. Es pat nezinu, ko vinja tur eed. . . . Pagaidaam traucee ar to, ka grauzh laagas, vai arii OSB segumu.

Ko ietektu dariit, kaa izniideet? ?

Ir it kaa iespeeja no pagraba starp ribotajiem dzelzbetona panneljiem ar smalku trubinju iepuust tur indi, bet kur lai dabuun pelju indi? ? ?

Ljoti vajag padomu, jo bail, ka driiz jaunaa smukaa griida buus caurumos kaa holandes siers: (((

A

Re: Kaa lai noindee peli, kas zem grridas dziivo? ? ?

Hello A,

atad kad vinja tev nospraaags zem griidas tad vinja saaks smirdeet. . . . .

a kaa tu domaa, ja noindeesi - vina tur nesmirdees? ? ? ?

vinu vajag izmaaniit aaraa veel dziivu, citaadi: ))

a/

Tā nevar būt, ka nav izejas, kā ta viņa barojas - pati audzē? Pēc pieredzes - pele atradīs pat vismazāko šķirbu kur tikt laukā, ja ne vienā vietā, tad citā!

Uzmanīgi pavēro - visdrīzāk viņa aiz sevis atstāj pēdas - sūdus - bieži vien - tur kur viņa barojas!

Tad tur tuvumā novieto peles "paklājiņu" (krieviski kovrik dlja mishki (es tā saucu - oficiālo nosaukumu nezinu) - gluži kā priekš datora: ) ).

Paklājiņš (kaitēkļu apkarošanas veikalos var nopirkt) - kartona gabals, uz kura labi līpoša masa uzlieta - pielīp pele tā - ka pat ar raušanu vajag papūlēties lai atrautu. : )

--

Imants aka DRUIDOS

1) Liec pelju slazdus ar lielu, lielu, garshiigu siera gabalu: D

2) Ievies maajaa kakji

3) Samierinies. Kas gan taa pa maaju bez peleem: )

PpZz, dziivojot komunalnjikaa jamaas bija gandriiz pilntiesiigas saimes locekles: )

p. s. a mozh taa ir zhurka? : D

emm. kakjis? : )

es savaa kantori nokeeru balto zhurku, kura paarvietojaas pa parasto zhurku takaam gar radiatoru roreem no vienas maajas uz otru: )

bet runaajot par peleem - ideju var smelties noskatoties to filmu slaveno par pelju keeraajiem vecaa maajaa: ) a/

Varbuut tai peliitei vajag piedaavaat citu, liidzveertiigu dziives vietu, piemeeram Riigaa, ar labu satiksmi, ar logiem uz saulaino pusi. Nebutu slikti ja izklaides iespeejas arii nebuutu taalu, kaa arii labs veikals (T-market nepiedaavaat).

G; )

P. S. varbuut var pameegjinaat ielaist gaazi no gaazes vadu un peec tam izkveepinaat?

G. kam praats nesas uz glupiibaam.

P. S. S. reaals gadiijums iz dziives. Vienam cilvim pele bija mashiinaa iemitinaajusies. Nu nekaadi nevareeja izvilinaat aaraa. Jau ar zinaamu bezspeeciibas izteiksmi sejaa mashiinaa tika salikta audio tehnika biezaa slaanii, ieshtepseleeta pagarinaataajaa un ar taalvadiibas pulti no maximaali lielaakaa attaaluma iesleegta. Peliitei nepatika un vinja devaas mekleet sev citu maajvietu. Ja shitaa ir privaatmaaja un var, ja pasham nav, pa draugiem un pazinjaam salasiit pietiekami iespaidiigu summaaro audio jaudu (kas gan zin cik tas ir) varbuut var meegjinaat uzriikot peliitei diseni? Tiesa paliek jautaajums, ko dariit ja iepatiksies un taa prasiis veel?

G. : )

Man bija gadījums, ka pelīte dzīvoja profesionālajā studijas tumbiņā. : )

Katru darba dienu mazliet zemākā skaļumā par vidējo tā tubiņa tika darbināta.

Pamanīts tika, kad pelīte tādā pofigistiskā gaitā devās tubiņā iekšā (dizainā kā reizi divi caurumi bija paredzēti).

Neko darīt: skaļa mūzika nepalīdzēja, sākām jaukt tumbiņu. Vienā jaukā brīdī pelīte izskrēja laukā, kolēģim uz pleca un pa logu laukā (jaucām pie atvērta loga), un no 4 stāva lejā. : )

Redz kaa, tieshaam gadaa ka patiik

G. : ))))

RE: Kaa lai noindee peli, kas zem grridas dziivo? ? ?

> varbuut var meegjinaat uzriikot peliitei diseni?

> Tiesa paliek jautaajums, ko dariit ja iepatiksies un taa prasiis veel?

Tad vairaak nedot, mosh apvainosies un aizies

Jans

Varbuut iepaziistinaasi mani ar to laaga cilveeku, kas tev zaali provaidee?

Varen jauki izkausaas: )))

sp

A tas, ka smird mani nesatrauc, pamirdees un paries, nav jau zhurka.

Kaut gan zinu, ka zhurka 2 meeneshi smirdot un tad vairs nee.

taatad vai kaads zin kur var dabuut pelju indi? ? ? ?

vai ta deratizatorus sakontakteet nevar? varbut ko labu ieteiks. . tomeer profesionaalji.

mums te ofiss vecaa maajaa, ta bija vienu laiku zhurkas savisushaas.

peec vinjiem gan kaadu laiku smirdeja, bet 2 meeneshi gan nebija: ) ______________________________

Janis D, "3-ciems"

Tev ir kaadreiz beigta zjurka maajaas smirdeejusi? Man ir, un es vairs negribu: )

Ja jau tai pelei ir caurums, pa kuru tikt pie indes, tad tikpat labi vinja var tikt pie slazda. Trakaak ir, ja caurama tieshaam nav - tad ir bezceris. : (

Vinetaa

Ja nav, tad vajag uztaisiit speciaalu caurumu prieksh peliites

Jans

Nu re kopsh vakardienas ir jaunumi manaa pelju (nu jau zhurku) lietaa. Vinjas vakar bija izgaajushas laukaa pastaigaatie, to vareeja redzeet peec peedaam. Vispaar man nedaudz ir shoka staavoklis, jo mazaa miiljaa peliite jau paarvertusies par lielu resnu zhurku un izraadaas shii zhurka nav viena. Taatad tas ir laika jautaajums, kat tur buus veel desmit gabalas: (((((

Kur lai nopeer indi, kura ir ar balzameeshanas efektu, tipa zhurka to apeed un iemalzameejas liidz ar to nesmird? ? ? ?

A

Sveiki!

Sajauc miltus ar gjipsi un blakus noliec uudens trauku, to visu gan labi buutu nolikt kaut kur aarpusee, taa lai var tikt klaat. Lai veelaak var savaakt, jo dzert taam gribeesies noteikti un tad turpat pie uudens trauka taas parasti arii paliek. Meedz gan buut zhurkas, kas sho maisiijumu diemzheel neeed.

Nauris Karelis

Pariit buus bebri un tad jau varees organizeet kazhoku razhotni.

G.

P. S. ja nopietni, tad izsaku liidzjuutiibu. Ja jau redzamas peedas, tad varbuut var izmantot liimi?

>> taatad vai kaads zin kur var dabuut pelju indi? ? ? ?

Vai receptes vietaa nevar izmantot sievasmaates foto?

G.

Uz tallinas ielas uzreiz aiz krishbaroona ir grauzeeju indeeshanas veikals

Tie ne tikai paardod indes bet veic arii izbraukumus uz objektu grauzeeju apkaroshanai.

Par indeem un cenaam intereseejies tur.

A kaa tu zini ka zhurkas ir divas, ja redzeeji tad kapeec neklopeeji caurumu ciet un nedzenaaji taas kameer nokjeeri.

Skaisc paleciens uz virtuves benkjiisha toch nebuus glaabeejs no zhurkaam.

Ja negribas kakji padomaa par puuces tureeshanu maajaas.

Nu taa bishku padaliishos par to kaa man iet ar Zhurku (pelju) apkaroshanu.

Taatad aizvakar tika izlikti divi pelju slazdi un traucinji ar zhurku indi.

Shoriit vienaa no slazdiem bija iekritusi pele! ! ! ! ! ! Un indes traucinjsh bija izeests tukshsss.

Tagad rodas jautaajums vai peles un zhurkas meedz dziivot kopaa vienaa pagriidee? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

A

Hmmm. . .

Jautajums: kaa iisti ir ar taa saucamajaam pagriides ventilaacijas schirbaam, vai taas ir vajadziigas vai nee?

Ja pirms gridas likshanas visi iespejamie grauzeju ienakshanas caurumi butu nahrenizeeti, tad varbut nebutu ari problemas?

V.

Nuu tas nav mans gadiijums, kad pagriidei ir ventilaacija, jo man veel ir pagrabs apakshaa. Liidz ar to izniicinaashu tos grauzeejus, tad visas skjirbas aiztaisiishu ciet, lai neviens "zaraza" vairs neielein iekshaa.

Man vinji ieliida pa caurumu pa kuru apkures trubas paiet zem griidas un shiis trubas ieiet pagriidee garaazhaa.

A

Pakonsultējies ar celtnieku. Nedomāju, ka ventilācijas likvidēšana ir labs solis.

Jaunākais forumā